İzmir Mitinginden Kara Mizah Kısa Notlar
-
elnino bunu yazdıiSo bunu yazdıelnino bunu yazdıCEO bunu yazdı
Ya abi muhalefet olacağız diye bu kadarda kasmayın be :))
Photoshop bahanesi bitti şimdi de bunlarmı çıktı ortaya.
Adam %45 oy alıyor, ona bile bir kurp takıyor şu zihniyet.
Tamam yolsuzluktur şudur budur anlarımda, bu nedir la ?
Herşeye kılıf bulmak yerine, doğru ve düzgün bir şekilde muhalefet yapılabilseydi ak partiye şu anda o kadar büyük bir oranda oy alamazdı.
Her boka muhalefet anlayışını bırakın artık...
HOCAM BENİM OLDUĞUM YER İZMİRE 200KM MESAFEDE BURAN BİLE OTOBÜS KALKTI DANA NE DİYEYİM
Deme bişey, muhalefet yapma. %45 alıyor, 12 yıldır başta.. Hiç bişey diyemezsin..
ALDI % 45 KULAKTAN DUYDUĞUN BİLGİLERİ GELİP BURADA PAYLAŞMAKTAN LAF SOKMAKTAN NE ANLARSINIZ BİLMEM %35 ALDI BELEDİYE SEÇİMLERİNDE BUNUDA KENDİSİ SÖLEDİ HERŞEYİ ÇOK BİLİYORSUNUZ DEMİ BİZ HİÇBİRŞEY BİLMİYORUZ BİRAZ OKUYUZ YA KULAKTAN BİLGİLER SİYASET ZATEN SİZİN İŞİNİZ BİDE BABADAN KALMA İNAÇLI SİYASET( BEN NE SAĞCIYIM NE SOLCU BEN SİSTEMİ ELEŞTİRİRİM YILLARDIR MUALEFET OLAN KİŞİLERİ KOMİNİST DİYE DIŞADINIZ ) SİZE HİÇBİRŞEY DEMİYORM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN
Hocam sen beni çok yanlış anladın be:))
-
ibretlik
AllahinOglu tarafından 17/Mar/14 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
amk ülkede ne oluyosa sağ görüş yüzünden oluyo 60 yıldır
-
iSo bunu yazdıelnino bunu yazdıCEO bunu yazdı
Herşeye kılıf bulmak yerine, doğru ve düzgün bir şekilde muhalefet yapılabilseydi ak partiye şu anda o kadar büyük bir oranda oy alamazdı.
HOCAM BENİM OLDUĞUM YER İZMİRE 200KM MESAFEDE BURAN BİLE OTOBÜS KALKTI DANA NE DİYEYİM
Deme bişey, muhalefet yapma. %45 alıyor, 12 yıldır başta.. Hiç bişey diyemezsin..
Yassaaahh kardeşim Yassaah diye bir replik vardı. Ona benzedi. Birde "Adamın götünden kan alırlar" vardı oda genel seçimlerden sonra olucak artık.
-
Mitinge gelenler ibretlik.
edit:
Bu arada akp merterde ev ev kahve dağıtıyor :) Poşetinden tut kahveyi içine koydukları kutuya kadar şekilli mekilli.İçen var mı?Bir şey olmadıysa ben de içicem :)
HolyReform tarafından 17/Mar/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
iSo bunu yazdıelnino bunu yazdıiSo bunu yazdıelnino bunu yazdıCEO bunu yazdı
ALDI % 45 KULAKTAN DUYDUĞUN BİLGİLERİ GELİP BURADA PAYLAŞMAKTAN LAF SOKMAKTAN NE ANLARSINIZ BİLMEM %35 ALDI BELEDİYE SEÇİMLERİNDE BUNUDA KENDİSİ SÖLEDİ HERŞEYİ ÇOK BİLİYORSUNUZ DEMİ BİZ HİÇBİRŞEY BİLMİYORUZ BİRAZ OKUYUZ YA KULAKTAN BİLGİLER SİYASET ZATEN SİZİN İŞİNİZ BİDE BABADAN KALMA İNAÇLI SİYASET( BEN NE SAĞCIYIM NE SOLCU BEN SİSTEMİ ELEŞTİRİRİM YILLARDIR MUALEFET OLAN KİŞİLERİ KOMİNİST DİYE DIŞADINIZ ) SİZE HİÇBİRŞEY DEMİYORM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN
Hocam sen beni çok yanlış anladın be:))
kusura bakma kardeşim özür dilerim ( adamlar resmen cahil kesmi tehdit nitelikli konuşuyorlar adma herkes günlük gülistanlıkmış gibi konuşuyor ben sinir oluyom hatam varsa affola )
-
Kurtcebe bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Sikmişim siyasetini benim görüşüm belli, ancak sadece şu izmir metrosunu konak tünelini bitirecekse ki bitricek, İzmirde binali diyorum ben arkadaş. Rahmetli Ahmet Priştina dan beri bu sikik beyinliler çok kişinin sosyal hayatıyla resmen dalga geçtiler senelerce izmirde. İzmirin sol kesimi bile illallah etti artık aksini söyleyen adam varsa çıksın.
Konu İzmir'se tayyip belediye başkanı olacaksa ben bu gün tayyibe oy verecek adamım. Sırf eleştirmiş olmak için eleştiren çoğu içi boş şeylerle artık hakkaten mide bulandırıyor lan.
Genel siyaset ayrı, istanbulda ankarada yaşamış olup eleştirmek kolay amına koyim.
Sorun kimin geldiği/gittiği, siyaset vs değil senin açından. Bence şunu düşünmen gerek;
Daha iyi mi olacak?
Sen önce bi yazdığımı neyle neyi ayırdığı oku ondan sonra bana bişeyler düşündürt ?
Burdaki ilçe belediyelerindeki hizmetide dönen dolapları görüyorum yakından takip ediyorum öyle konuşuyorum bol keseden atıp genel siyasete bakarak klavye başında boş muhabbet yapmıyorum.
Sorun kimin geldiğiymiş gittiği imiş ha ?
Arkadaş bak ben genel olarak milliyetçi sağ görüşlü olsamda genede tarafsız bakarım ama bu şehirden CHP SİKTİROLUP GİTSİN varmı ?
Boşuna mezajımın sonunda yazmamışım ankarada istanbulda ikamet edip burayı eleşirmek kolay diye
Niye sinirlisin ki? Ben sana o gelsin bu gelsin demedim. Tamam CHP gitsin. Hem de senin dediğin gibi siktirolup gitsin.
Esas sorduğum soru şuydu;
Daha iyi mi olacak?
Ortaya çıkan yüzlerce milyar dolarlık yolsuzluktan, hırsızlıktan, vurgundan sonra hala "evet daha iyi olacak" diyorsan, söylenecek tek şey var;
Sen bilirsin..
Not; yaşamımın yaklaşık 20 yılı İzmir Bornova'da geçti. Şu anda da Manisa'da yaşıyorum. Uzaktan maval okuyanlardan değilim.
-
edit zeybekustasi tarafından 17/Mar/14 00:23 tarihinde düzenlenmiştir
-
kazasker1 bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Sikmişim siyasetini benim görüşüm belli, ancak sadece şu izmir metrosunu konak tünelini bitirecekse ki bitricek, İzmirde binali diyorum ben arkadaş. Rahmetli Ahmet Priştina dan beri bu sikik beyinliler çok kişinin sosyal hayatıyla resmen dalga geçtiler senelerce izmirde. İzmirin sol kesimi bile illallah etti artık aksini söyleyen adam varsa çıksın.
Konu İzmir'se tayyip belediye başkanı olacaksa ben bu gün tayyibe oy verecek adamım. Sırf eleştirmiş olmak için eleştiren çoğu içi boş şeylerle artık hakkaten mide bulandırıyor lan.
Genel siyaset ayrı, istanbulda ankarada yaşamış olup eleştirmek kolay amına koyim.
Sorun kimin geldiği/gittiği, siyaset vs değil senin açından. Bence şunu düşünmen gerek;
Daha iyi mi olacak?
Sen önce bi yazdığımı neyle neyi ayırdığı oku ondan sonra bana bişeyler düşündürt ?
Burdaki ilçe belediyelerindeki hizmetide dönen dolapları görüyorum yakından takip ediyorum öyle konuşuyorum bol keseden atıp genel siyasete bakarak klavye başında boş muhabbet yapmıyorum.
Sorun kimin geldiğiymiş gittiği imiş ha ?
Arkadaş bak ben genel olarak milliyetçi sağ görüşlü olsamda genede tarafsız bakarım ama bu şehirden CHP SİKTİROLUP GİTSİN varmı ?
Boşuna mezajımın sonunda yazmamışım ankarada istanbulda ikamet edip burayı eleşirmek kolay diye
Niye sinirlisin ki? Ben sana o gelsin bu gelsin demedim. Tamam CHP gitsin. Hem de senin dediğin gibi siktirolup gitsin.
Esas sorduğum soru şuydu;
Daha iyi mi olacak?
Ortaya çıkan yüzlerce milyar dolarlık yolsuzluktan, hırsızlıktan, vurgundan sonra hala "evet daha iyi olacak" diyorsan, söylenecek tek şey var;
Sen bilirsin..
Not; yaşamımın yaklaşık 20 yılı İzmir Bornova'da geçti. Şu anda da Manisa'da yaşıyorum. Uzaktan maval okuyanlardan değilim.
Ee tabi canım bornovaysa zaten sıkıntı yok dünya sana güzelmiş bunun üstüne laf olurmu hiç.
İzmirde yolsuzluk yapan sağ belediyeyi orda tutmazlar mülayim arkadaş ben sinirli falan değilim sadece ama artık diğer şehirlere oranla gözle görülür şekilde ne kadar rezil bir belediyenin hemde insanların sosyal hayatına etki edecek kadar, ozaman hakedilen şekilde konuşurum burda bilip bilmeden boş keseden yolsuzluk edebiyatı yapmam, zaten ilk mesajımdada belirtmişim genel siyasetten ayrı tutmak gerekirse diye ama anlamayan adama ne diyeyim burda,
Evet izmire gelecek parti chp dışında kimse ben o partiye yerel seçimlerde oyumu vericem ki umarımda o kazansın. binali yıldırım veya akp'nin izmiri değişterbilecek olduğunu EMİN OL izmirin tamamına yakını zaten biliyor görüşü ne olursa olsun.
Sen bilirsin demişsin evet ben biliyorumki bulunduğum ilçe ki türkiyenin en büyük ilçelerinden ilk 3 e zaten giriyor, chpli akraba hemşeri cemaat işbirliğindeki orospu çocukları inşallah SİKTİROLUP GİDECEK.
Bunu hala daha particiliğe döken bunun üzerinden konuşacak adam buyursun özelden konuşalım.
Zodiac tarafından 17/Mar/14 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
İzmir'de metro inşaatı bitsin daha rahat seyahat etmek için,
İzmire daha koca koca avmler yapılsın bol bol gezmek için,
Alt geçitler yapılsın daha hızlı seyahat edebilmek için,
Vb...
Akpnin genel yapısını bakışını sevmeyipte sırf bunları yapabilmek için akp ye oy atacağım gelsin akp izmire diyen biri zaten akp ye oy atsın abi. Kafa o kafa..
Şahsi yada ucu bize dokunan çıkarlarımız için ideolojimizden vazgeçiyorsak, akp var işte tam o kafaya uygun bir parti atsınlar hemen.
Ha bu arada bitmeyiversin lanet olası metro. Chp/mhp/yada x parti beceremedi bir türlü bu metroyu demekten gocunmam.. Ama akp ye oy attım bak iyiki atmışım metro bitti demekten acayip gocunurum utanırım. Vatana ihanet etmiş sayarım kendimi lan o derece.
Şu konuyu gizleyinde yazık olmasın bize:)