folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:
    -----------------------------

Acı ama gerçek islamı yanlış öğrettiler bize.Buda aslen şamanizmden geçtiğini düşündüğüm bir URAFE dir.Çünkü kabre,mezara,türbeye saygı şamanizmde vardır.tabi geçiş başka türlüde olabilir ama sonuç acıdır.

Deliller :

1-Yargısız infaz olamaz:madem ceza kabirde verilmeye başlıyor o zaman kıyamet günü ve mizan terazisi hadisesini pasgeçmen lazım.

2-Benlik duygusunu nerde düşünüyorsunuz?: tabi ölen kişi 5-100 yıl içinde minarallerine ayrılıyor geldiği toprağa dönüşüyor.(parçalanarak ölümler daha hızlı tabi.burda kendim olma hissini(benliğinizi) nerde hissediyorsunuz?cevap vereyim ruh bedenden ayrılınca beden le alakası kalmaz.kendinizi ruhta hissedersiniz.

yani ölünce kendinizi cesedinizde hissetmezsiniz ruhlar alemi ise farklı bi konu araya girmiyorum yoksa hiç çıkamayız.bu insanların içine korku saldığı için hocalar tarafından açıksa ilan edilmeyen bir URAFE dir.

(konu başka bi konudan çıktı orayı kasmamak içiin açtım) 

direk cevapları okumadan sana istidaen yazıyorum

sırf konu açmak için açtığın belli öncelikle .. 

sırf konu için diyorum belli bilmiyorda öğrenmek için sormuyorsun direk bu deyip dikkat çekmek hit li konu sahibi vsvs gibi açtığın belli a.ku.

şamanizm demişsin sen kuran okudun mu önce kendin araştırdın mı ??
    -hayır / yok araştırdım    diyorsan ve aksini bulduysan onu getir buraya damdan düşer gibi konu açma..

önce araştır aç oku sonra gel sor paylaş eyw.. buraya cevapları illa ki verecekler ayetlerle amma bu kadar da beleşçilik olmaz ki arkadaş !!!!

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:

Mü’min 46. âyette Firavun’a yönelik “Onlar sabah akşam ateşe arzolunurlar..” ifadesi ve akabinde “Kıyametin kopacağı gün de Firavun ve ailesini azabın en çetinine sokun.” İbareleri kabir Azabına delil gösterilmekte...

geldi senin için aramalarımı yapmaya devam edeceğim sayende bazı konulara daha hakim oluyoruz sağol:D

----------------------

birdaha söylüyorum:

40/46. Onlar, sabah aksam atese sunulurlar. Kiyamet cattigi gun, "Firavun'un adamlarini azabin en agirina sokun"denir.

40/47. Atesin icinde birbirleriyle tartisirlarken, gucsuzler, buyukluk taslayanlara: "Dogrusu biz size uymustuk, simdi atesin bir parcasini olsun bizden savabilir misiniz?" derler.

Kuran-ı Kerim in bi edebi anlatım tarzı var.Kuran-ı Kerim in tamamını baştan sona okursanız daha iyi anlayacaksınız bu dediğimi.

tek ayeti okuyup tek başına anlamaya çalıştığınız için yanılsıyorsunuz. Onlar, sabah aksam atese sunulurlar cümlesi cehennemde geçiyor.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    tatarramazan bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:
    hocam sen yanlış anlamışsın. kabre saygı göstermezsen olmaz kabir azabı. kabir azabı başka bir konudur. açıp ilmihalden öğrenebilirsin.

kabirdeki toprak kendiniz diyorsunuz yani ruh çıkmış gitmiş orda ölünün BENLİĞİ yok ki (nasıl doğmadan önce yoksa)

mezar ne saygı gösterilcek bişeydir, nede türbeden, ölmüş kimseden medet ummak mantıklı bişeydir.sadece topraktır o kadar.

selefisin?

hiçbir tarikatla alakam olmadı bu güne kadar.Yanlızca hiçbir dogmayı aklımın süzgecinden geçirmeden inanmamaya direniyorum.

Atatürk'ün dediği gibi hayatta en gerçek yol(tarikat) akıldır.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kabir Azabı, İftira etmişlere, Kötü Yönetim yapmış Zulmetmiş Padişahlar yada Yönetici neviinde insanlara vardır, Yalancı Şahitlere vardır, Ve Kademeli bir Azaptır, Yüksek mertebesi Meleklerden Her gün Zopa yemektir, Ve Cehennemin Silületinin Sürekli baktığı her yerde Gözükmesidir. Kabrin Yüksek Isılı Ve Bunaltıcı olmasıdır. Bunları Vücut hissetmez, Bunları Ruhani varlığı hisseder kişinin. Vücut Bu rahatsızlık ortamlarında Çok Kötü şekiller kısa Sürede alır. O kadar Ortam Kötüdürki Vücutta payını alır. Görülmüş örnekleri vardır, bir saatti yanılmıyotsam bir adamın Oğlu Otopsi için çıkarıldı bir saat sonra Beden Gömüldüğü Durumun tam tersi bir halde bulunmuş ibret olacak bir Görüntü oluşturmuştu. 

Her neyse Konuyu uzatmayalım Kabir Azabı ile ilgili Hadis Ve Ayetlerden Bilgilerden derlediğim Bu anlatımlar Vardır. Yaşamışta geri Dönmüştemi biliyor Muhabbeti yapmak yerine Saygı duymanızı Öneririm Bırakın kim Neye inanırsa inansın, Ama Siz siz olun Asla İleri derece Günahlar işlememeye Özen Gösterin. Merhametli olun Gönül Kırmayın ve Asla İftira etmeyin. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    sen önce olmadığını bi ispatla..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    bu genclik nereye gidiyo .. .. .. binlerce yıldır var olduğunu bildiğimiz bişeyi daha hurafe yazamayan bi bebe mi sorgulayacak..ne günlere kaldık :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    cevabı almışşındır artık arkadaşlar..

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    yauv boşverin tartışmayı kimse kimseyi inandırmak zorunda değil arkadaş merak etmiş soruyo ama dar fikirle bakıyor bu nedenle ayeti de kafasına göre yorumluyor. orda kıyamet gelince daha ağır ceza verin diyor. olm kıyamet cehennemden sonra mı önce mi onu bir düşün...  

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hocam sana ilk tavsiyem hadislerle bizlere nakşedilen kabir azabına inkar temenden ötürü tövbe etmendir.Hee ama senin amacın insanların aklını çelmeye çalışmaksa zaten tövbe de edecek değilsindir.

Sakın asi olma ve töbve et dediklerin doğru bile olsa bunu kesin bir şekilde bilmeden konustugun için tövbe et,tövbe takvadandır,zira sana bu konuyla ilgili Allah katından bir mesaj geldiğini sanmıyorum...

Sonrada Firavun ve ailesini en çetin azaba sokun diyo sen burdan bişe anlamıyormusun gerçekten ¿?

+ hojamın dediği gibi sen önce olmadıgını bir ispat ette gerisi kolay... Kuran'ı bbelli bir dereceye gelemden yorumlarsan dinden bile çıkabilirsin.O kuran ki herkes Kurandan anlar ama herkes Kuran'ı anlayamaz..Biz,bize gelen hadislere inanmakla mükellefiz,bende bir zamanlar senin gibi bir çok hadise inanmazdım,insan uydurması falan derdim ama hocam şöyle düşün Allah'a ve resulune kıyamete ve meleklerine inandık demekle şefaat hakkından yararlanabileceğinden emin misin ? Eminsen neden ? Sana böyle bir söz mü geldi ?Biz günahkar insanlarız.Muhakkak şu gerçektir ki ; Allah'ın,resulunun yahut Allah'ın şefaat hakkı tanıdığı bir kişinin şefaatinden yararlanmaksızın heleki böyle bir zamanda azap görmeden cennete gidebilecek insan sayısı bir elin yarısının parmağını geçmez... Sırf şefaatine nail olabileyim diye efendimiz hakkında duyduğum,öğrendiğim her sünneti elimden geldiğince yapmaya calısıyorum. Allah-u Tealâ buyuruyor ; Gerçekten de onlar kendilirini "Allah ve resulune inandık" demeleriyle salıvereceğimizi mi düşünüyorlar ? Hayır,biz onları elbette deneyeceğiz..

Bize düşün elimizden geldiğince sünnette uymak,hadislere inanmaktır.Zira biz bu hadise Resulullahtan geldiği ve onun şefatine nail olabilmek için inanmalıyız.Sana saçma gelen bir hadise,sünnete inanır,idrak edersen sorgu günü sana ; Bu resulun sünneti yada hadisi değildi neden inandın biz sana akıl vermedik mi derlserse korkumdan inandım,inanmazsam sorgusunu veremyeceğimden korktum,şefaatine nail olabilmek,ben O'nun ümmetindenim diyebilmek için inandım dediğinde gerçekten de bir azaba mı uğrayacağını düşünüyorsun,yoksa şefaate nail oalcağını mı ? Ama yinede Allah-ül AZİM..

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    cokmu ugrastın bu yazıyı bulmak ıcın..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 26045 Toplam Mesaj: 150