folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?

Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

başın dara sıkıştığında ortada g*t gibi kalıosan dostun yoktur ama sonradan işte yaw gelecektik işimiz vardı diyenler varsa arkadaşın vardır.Galiba benimki buna uyuyo...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çok vardır diyordum ama kötü iken yanıma geç te olsa biri geldi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    bu zamanda gerçek dost mu? güldürmeyin beni hocalar .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaklaşık 20 tane var, ölüyorum desem ellerindekini bırakıp koşup geliyorlar :) sonra yine mi ölmedin sen diye azarlıyorlar :) dost edinmek istiyorsan karşlıksız verecen, sen istemeden ihtiyaç duyduğunda sana koşup gelenlerin bir kısmı gerçek dostun olarak kalacaktır onları ayırt edersin zaten, diğerlerini sallayacaksın. Ne kadar fazla insanla tanışırsan elema havuzun o kadar büyür.

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

ölüyorum desen ben de gelirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

keşke bir tane olsaydı tek tavsiyem odur ki atasözlerini dinleyin düşenin dostu olmaz sonuna kadar doğrudur ters mantıkla gerçek dostunuzun olup olmadığını ancak gerçekten dibe vurduğunuzda uçurumun kenarına geldiğinizde anlarsınız ki kimsenin bu noktaya gelmesini elbet dilemem gerçi acaba o uçurumun kenarını görmeden yaşam gerçekten doğru algılanabiliyor mu sorusu daha ayrı bir soru tabii oraya kadar gidince geriye dönebilirsen hem müthiş tecrübelerle hemde dostunun olup olmadığını öğrenerek geri dönmüş olacaksın birde eğer bir dost çıkarsa kazanımlara bak!!!

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

Hep siz kaç dostum var , kimler benim dostum gözü ile olaya bakıyorsunuz.

Peki kardeşler siz kimlerin dostunusunuz. Dostunuz sizden bir şey istediğinde yaptınız mı ? Bu yaptığınız şeyi adamın başına kaktınız mı ?

İnsanlara iyilik yaptığınız zaman illa neden karşılığını almak gibi bir huyunuz var. Hiç kendinizi sorgulamıyormusunuz. Ne kadar çok sizin benliğiniz yüksek ve bencil insanlarsınız.

En son siz ne zaman dostunuzu aradınız , halını hatrını sordunuz ve yardımcı olmak istediniz.

Niye kendinizi diğer arkadaşınızdan üstün görmek zorunda hissediyorsunuz.

Sizin gibilerin bakış açısı dost dediğin sizden aşağıda olacak , siz çağırdınız mı gelicek , siz bir şey istediniz mi yapıcak .

Siz kendinize dost mu arıyorsunuz yoksa kendi seviyenizden düşük kölemi arıyorsunuz.

Yok neymiş şu hayatta kaç dostum varmış.

- Sen kimin karşılıksız ve menfaatsiz dostusun ilk önce bunu bir cevapla.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

rakamla: 0
    yazıyla: sıfır 

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

manyakhacker bunu yazdı:

Hep siz kaç dostum var , kimler benim dostum gözü ile olaya bakıyorsunuz.

Peki kardeşler siz kimlerin dostunusunuz. Dostunuz sizden bir şey istediğinde yaptınız mı ? Bu yaptığınız şeyi adamın başına kaktınız mı ?

İnsanlara iyilik yaptığınız zaman illa neden karşılığını almak gibi bir huyunuz var. Hiç kendinizi sorgulamıyormusunuz. Ne kadar çok sizin benliğiniz yüksek ve bencil insanlarsınız.

En son siz ne zaman dostunuzu aradınız , halını hatrını sordunuz ve yardımcı olmak istediniz.

Niye kendinizi diğer arkadaşınızdan üstün görmek zorunda hissediyorsunuz.

Sizin gibilerin bakış açısı dost dediğin sizden aşağıda olacak , siz çağırdınız mı gelicek , siz bir şey istediniz mi yapıcak .

Siz kendinize dost mu arıyorsunuz yoksa kendi seviyenizden düşük kölemi arıyorsunuz.

Yok neymiş şu hayatta kaç dostum varmış.

- Sen kimin karşılıksız ve menfaatsiz dostusun ilk önce bunu bir cevapla.

cok gusel yazmıssın kardesim ve cok dogru bi noktaya ayak basmıssın....

ben de bişe yazıyım bugun benim dogum gunum artık iyi gun için bile dostum kalmamıs bugun bunu ogrenmenin acıklıgı ile evimde oturuorum allahdan bi kız arkadasım varda dogum gunumu kutladı allahdan bi ailem varda dogum gunumu daha bugun olmadan kutladı hepsini cok seviyorum. ha onun haricinde birtane arkadasım var cok uzaklarda onuda cok seviorum her internete girdiğinde halmi hatrımı mutlaka sorar onuda cok seviorum gerisi yani facebookda 170 tane arkadas musvettesininde hepsinin amına koim....

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Bu konunun kilit cümlesi bana göre     "ağlarsa anam ağlar" :)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

0

Toplam Hit: 17598 Toplam Mesaj: 119