Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?
-
Gerçek dost kaldı mı?
-
bikere de benim imzam cevap olsun
-
3 + Biri forumdan rido59
-
Kimseye güvenmem.O yüzden olamaz.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
Dost yoktur, ne dostu diyen arkadaşlar olaya biraz ön yargılı bakıyolar. Dost vardır her zaman her devirdede olucaktır. Yalnız dost dediğinde insandır, sen eşşeğini sağlam kazığa bağla, tedbiri al takdiri bırak allaha, insan kıskanabilir, kızabilir, yeni bi telefon aldıysan, dostum dediğin adamında durumu yoksa, gözüne gözüne sokma, sevgilini tanıştırma, her sırrını anlatma, kendinede bişeyler kalsın. insan babasından kazık yiyor meyil verme dostuna. :)
IRET bunu yazdı:
Yaklaşık 20 tane var, ölüyorum desem ellerindekini bırakıp koşup geliyorlar :) sonra yine mi ölmedin sen diye azarlıyorlar :) dost edinmek istiyorsan karşlıksız verecen, sen istemeden ihtiyaç duyduğunda sana koşup gelenlerin bir kısmı gerçek dostun olarak kalacaktır, onları ayırt edersin zaten, diğerlerini sallayacaksın. Ne kadar fazla insanla tanışırsan eleme havuzun o kadar büyür.
-----------------------------Çekirdek ailemi saymazsam 3 adet.
zaten 10 - 15 den fazlasına yetisemem herelde insan olarak :P
Ekleyecek çok fazla şey kalmamış.
-
Kaç kişiye gerçekten dost olabilirsiniz? Bakıyorumda Herkes dostluğunu yokluğundan şikayetçi herkes münker nekir anasını satiyim.Önce kendimizde sorgulamalıyız. sonra yine kendimizde.Fedakarlık yapabiliyosak dostlarımız da olur.Yapamıyosak biz bile kendimizin dostu değiliz.
-
hiç dostum yok. Dost sandıklarımda satıp giden adamlar. (: bu aralar tek takılıyorum en iyi dost ben kendimim (:
-
dostum hiç olmadı olmasında olmacakta enbüyük dostum sigara
-
dostu bilmemde.Bir Allaha birde ailene güveneceksin o kadar.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Ne dostu be neyden bahsediyorsun sen kendimden başka kimseye güvenmem dosta cepimde,
-----------------------------sevdim bunu :D