folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?

Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gerçek dost kaldı mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bikere de benim imzam cevap olsun

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

3 + Biri forumdan rido59

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kruis
    Kruis's avatar
    Erkek

Kimseye güvenmem.O yüzden olamaz.

Comodo Malware Researcher Group - USA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

Dost yoktur, ne dostu diyen arkadaşlar olaya biraz ön yargılı bakıyolar. Dost vardır her zaman her devirdede olucaktır. Yalnız dost dediğinde insandır, sen eşşeğini sağlam kazığa bağla, tedbiri al takdiri bırak allaha, insan kıskanabilir, kızabilir, yeni bi telefon aldıysan, dostum dediğin adamında durumu yoksa, gözüne gözüne sokma, sevgilini tanıştırma, her sırrını anlatma, kendinede bişeyler kalsın. insan babasından kazık yiyor meyil verme dostuna. :)

IRET bunu yazdı:

Yaklaşık 20 tane var, ölüyorum desem ellerindekini bırakıp koşup geliyorlar :) sonra yine mi ölmedin sen diye azarlıyorlar :) dost edinmek istiyorsan karşlıksız verecen, sen istemeden ihtiyaç duyduğunda sana koşup gelenlerin bir kısmı gerçek dostun olarak kalacaktır, onları ayırt edersin zaten, diğerlerini sallayacaksın. Ne kadar fazla insanla tanışırsan eleme havuzun o kadar büyür.

Çekirdek ailemi saymazsam 3 adet. 

zaten 10 - 15 den fazlasına yetisemem herelde insan olarak :P

Ekleyecek çok fazla şey kalmamış. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Kaç kişiye gerçekten dost olabilirsiniz? Bakıyorumda Herkes dostluğunu yokluğundan şikayetçi herkes münker nekir anasını satiyim.Önce kendimizde sorgulamalıyız. sonra yine kendimizde.Fedakarlık yapabiliyosak dostlarımız da olur.Yapamıyosak biz bile kendimizin dostu değiliz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hiç dostum yok. Dost sandıklarımda satıp giden adamlar. (: bu aralar tek takılıyorum en iyi dost ben kendimim (:

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huradam
    huradam's avatar
    Erkek

dostum hiç olmadı olmasında olmacakta enbüyük dostum sigara

Senin yalanlarınla hilelerinle başedemedim bana derd oldu.Bende senin önünde diz çökmedim ya buda sana derd olsun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

dostu  bilmemde.Bir Allaha birde ailene güveneceksin o kadar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Ne dostu be neyden bahsediyorsun sen kendimden başka kimseye güvenmem dosta cepimde,

sevdim bunu :D

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 17608 Toplam Mesaj: 119