Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------
Helyum bunu yazdı:
var sanmıştım ama yokmus.
-----------------------------evet aynı şekilde 18yıllık arkadaşımdan en buyuk kazıgı yedim.
-----------------------------15 yıllık dostumdan yediğim kütüğü düşmanımdan yememişimdir
2 tane dostum var biri eşim diğeri cebim ....
-
param olunca yanıma gelir dost bildiklerim,param bitince sikt.r olup gider geçmişini s.ktiklerim
-
ben bana yeterim.
-
OveRTaX bunu yazdı:
Benim de iki tane dostum var.
Biri müridlerden angelofhope.10 yıllık bir arkadaşlığımız vardı bu dostluğa dönüştü.Hem kafalarımız uyuşuyor hemde gerçekten iyi bir insan.
Diğer bir dostumda 10 yıllık arkadaşım ama ara sıra sinirimi bozan davranışları oluyor.Ne olursa olsun ayrı yapamıyoruz.Sanırım bu da dostluk oluyor.
-----------------------------:D işte benim dostum : )
dostumun sinirini bozan kişide dostum :D
-
var sana Yok 20 kişiye Kadar çıkıyor Yani Ben Guvenmemeye çalışıyorum onlar zorla Guvendırıyorlar
-
1 tane var onunla da 40 yılda bi görşüyoruz, malum farklı şehirler.
ama Allah'tan hemşehrim o yüzden gidip görmek sıkıntılı değil :) görmesek bile bi aramada yarım saatten az konuşmamakda yetiyo.
ne para sorunu ne kalcak yer sorunu ne açlık sorunu hiç biri sorun olmadı aramızda.
dost diyebileceğim tek insan, arkadaş diyebileceğimde pek insan yok etrafımda ama neyse :))
-
yok
-
0
-
Yaklaşık 20 tane var, ölüyorum desem ellerindekini bırakıp koşup geliyorlar :) sonra yine mi ölmedin sen diye azarlıyorlar :) dost edinmek istiyorsan karşlıksız verecen, sen istemeden ihtiyaç duyduğunda sana koşup gelenlerin bir kısmı gerçek dostun olarak kalacaktır onları ayırt edersin zaten, diğerlerini sallayacaksın. Ne kadar fazla insanla tanışırsan elema havuzun o kadar büyür.
-
0