Kaç Tane Gercek Dostunuz Var ?
-
onu anlıyabilmekiçin dara düşmek gerek
-
1 mustafa o simdi asker.:)
2 ayhan ( ne kadar günde 3 ögün beni sinir krizine soksada degeri var malın)
3 neonell yeri cok ayrı
4 ölümne kankam birick sevgilim denis:D
güvendigim tek insanlar baskada kmseye güvenmem konusmam sklemem etmem zor günümde daima yanımda oldular
-
ne dostu amk bu devirde allah belalarını versin hepsinin kaç bin tane arkadaşım var bitanesi doğru düzgün değildir,yalnız yaşamaya alıştım ben artık.he doğru düzgün insanlar varmı var ama görüşüp konuşamadığım tarzda sanal olanlar yani
-
dost yoktur ne dostu diyen arkadaşlar olaya biraz ön yargılı bakıyolar dost vardır her zaman her devirdede olucaktır. yalnız dost dediğinde insandır sen eşşeğini sağlam kazığa bağla, tedbiri al takdiri bırak allaha, insan kıskanabilir, kızabilir, yeni bi telefon aldıysan dostum dediğin adamında durumu yoksa gözüne gözüne sokma, sevgilini tanıştırma, her sırrını anlatma kendinede bişeyler kalsın. insan babasından kazık yiyor meyil verme dostuna. :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Ne dostu be neyden bahsediyorsun sen kendimden başka kimseye güvenmem dosta cepimde,
----------------------------Robinson hastayım senin mesajlarına ya :D
-
Şu an tam takır kuru bakır hoca, memleketten en son 8 ay kadar önce 2 dostum vardı, memleket dışında bir ton dostum oldu, ama artık hiç biri yok, yeni dost bulma çalışmalarına başlamış bulunmaktayım, lakin final dönemi çok verimsiz.
-
2 tane var liseden arkadaşız biri kız diğeri erkek aslında bikaçtane vardıda üniversiteye gidince çoğu arayıp sormadı ama o iki dostum beni hiç bırakmadı
sağolsunlar her gidişimizdede görüşüyoruz
-
Hayatta kendimden başkasına güvenmem babam olsa bile !
-
Çizik, kendimi klonlayabilirsem bir gün yazarım buraya.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Ne dostu be neyden bahsediyorsun sen kendimden başka kimseye güvenmem dosta cepimde,
-----------------------------İnsanları Sev ama Güvenme.. Dost Most hikaye paran varsa herkes dost