folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafayı Mı Yiyorum?

Kafayı Mı Yiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

biraz aptalca gelicek ama bir kaç bir şey diyecem :S

bir kaç aydır yaşıyorum söylediklerimi ama son zamanlarda iyice sıklaştı hatta bugün iş yerinde oturup ağlayacaktım bu yüzden sık sık olmaya başladı

ilk olarak dejavu yaşııyorum o anı daha önce yaşamışım gbi biliyormuşum gibi oluyor daha sonra bir dejavuyla daha o yaşadıgım dejavu yu yaşayacagmı zaten

biliyormuşıum daha önce yaşamışım gibi oluyor.. hatta bazılarını rüyamda gördüğüme dair yemin bile edebilirim..

daha sonra beynim kaşınıyor resmen böyle baş ağrısı gibi beyin sızısı gibi bir şey oluyor etraf kırmızı görünüyor gözüme falan sonra midem bulanıyor tüylerim

diken diken oluyor..

geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..

sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum

gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S

daha anlatamadgım bir sürü duygu var açıklanamayacak seyler :s 

sizce noluo kafayı mı yiyorum aq :| kendımden korkmaya başladım :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kendinden emin degilsin.. azicik kendine deger vermelisin bence..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Sulo sana bise olmaz das gibi adamsin vallahada sen yine bi doktora pskologa gorunyada sevgilinden felanmi ayrildin cok uzuldugun bise oldu mu seni etkileyen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bazen unutmayıda becermek lazım =)

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

önce bir boy abdesti al :)

bi fatiha oku yat bişi olmaz 

-----------------------

dinsizsen

ıhlamur iç yoğurt ye yat

-------------------------

biden bozuksa..

kitap oku

---------------------------

bunlarda olmuyosa dejavular oluyosa uyku problemi baskıcı tutum olabilir anne baba yada çevre senden birşeylermi bekliyo?

git psikoloğa 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Hocam O Dejavu Olayı Bendede Çok Oluyor,Bilim Dünyası Çözemiyormuş,Neyi Çözebiliyorsalar :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

psikoloğa gidecem zaten :| işte fırsat olmuyor :|

eeth sevgilimden ayrıldm ama baya oluyor üzerinden aylar geçti ama hala seviyorum 

çevremde baskı yapan benden bir sey bekleyende yok

sık sık sinirleniyorum patrona ana avrat kaydıgımı bılırım :| iki tane saksıyıkaldır suraya koy dedı dıye :s 

yarra yemıs gbı hıssedyrm kendımı :S

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Bana da oluyo o ya. Dejavu oluyorum arkasından 2-3 kere daha oluyorum ardarda çok garip bi his anlatamadım ama yaşayan bilir. iyi bari yalnız değilim.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Dejavu herkese oluyor hatta bana ust uste oldugunda kulagim cinlar ve basim donerdi ama hersey yoluna girdi duzelddi bana oldugunda sinav stresi sevgiliden ayrilma + arkadasin annesi oldu uzuntuden oldu herhalde benim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek
    Şeyhin sevgili kulusun bence sana vahiy inecek :)

O da yok.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

kim diyor dejavuyu bilim acıklayamıyor diye? bilimi hafife almayın bal gibide açıklıyor beyinin görüntü merkezi ile yorum merkezi arasında oluşan uyuşmazlıktan kaynaklanıyor o kadarda mükemmel değil beyniniz.daha bilimsel terim isteyenler kutsal arama motorumuzda aratsın

burda alacagın en iyi tavsiye doktora git demektir 

Toplam Hit: 5331 Toplam Mesaj: 53