Kafayı Mı Yiyorum?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------@Kreyzi
http://www.resimupload.com/ds278388865_adsız.html
böylemi kanka
-----------------------------aynen böyle kanka ama alt tarafa fazla giremiyorum alt tarafı çözsem tamamını çözecem :D
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------biraz aptalca gelicek ama bir kaç bir şey diyecem :S
bir kaç aydır yaşıyorum söylediklerimi ama son zamanlarda iyice sıklaştı hatta bugün iş yerinde oturup ağlayacaktım bu yüzden sık sık olmaya başladı
ilk olarak dejavu yaşııyorum o anı daha önce yaşamışım gbi biliyormuşum gibi oluyor daha sonra bir dejavuyla daha o yaşadıgım dejavu yu yaşayacagmı zaten
biliyormuşıum daha önce yaşamışım gibi oluyor.. hatta bazılarını rüyamda gördüğüme dair yemin bile edebilirim..
daha sonra beynim kaşınıyor resmen böyle baş ağrısı gibi beyin sızısı gibi bir şey oluyor etraf kırmızı görünüyor gözüme falan sonra midem bulanıyor tüylerim
diken diken oluyor..
geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..
sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum
gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S
daha anlatamadgım bir sürü duygu var açıklanamayacak seyler :s
sizce noluo kafayı mı yiyorum aq :| kendımden korkmaya başladım :|
-----------------------------Etrafı nasıl oluyorda kırmızı görüyorsun gerçekten entresan (:
Kahve, alkol, sigara, pc bi süre bunlardan uzak kal derim
-----------------------------bende hayret ediyorum :s bir an için gidiyor görüntüler falan :s daha anlatamadıgm bir sürü şey var :s onları anlatsam siktir gt aq dersiniz :S
-
sLeymN bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------biraz aptalca gelicek ama bir kaç bir şey diyecem :S
bir kaç aydır yaşıyorum söylediklerimi ama son zamanlarda iyice sıklaştı hatta bugün iş yerinde oturup ağlayacaktım bu yüzden sık sık olmaya başladı
ilk olarak dejavu yaşııyorum o anı daha önce yaşamışım gbi biliyormuşum gibi oluyor daha sonra bir dejavuyla daha o yaşadıgım dejavu yu yaşayacagmı zaten
biliyormuşıum daha önce yaşamışım gibi oluyor.. hatta bazılarını rüyamda gördüğüme dair yemin bile edebilirim..
daha sonra beynim kaşınıyor resmen böyle baş ağrısı gibi beyin sızısı gibi bir şey oluyor etraf kırmızı görünüyor gözüme falan sonra midem bulanıyor tüylerim
diken diken oluyor..
geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..
sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum
gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S
daha anlatamadgım bir sürü duygu var açıklanamayacak seyler :s
sizce noluo kafayı mı yiyorum aq :| kendımden korkmaya başladım :|
-----------------------------Etrafı nasıl oluyorda kırmızı görüyorsun gerçekten entresan (:
Kahve, alkol, sigara, pc bi süre bunlardan uzak kal derim
-----------------------------bende hayret ediyorum :s bir an için gidiyor görüntüler falan :s daha anlatamadıgm bir sürü şey var :s onları anlatsam siktir gt aq dersiniz :S
-----------------------------işlemcinde bi problem war galiba slymn =)gel bi resetliim seni
-
süloyu kaybetmişiz
-
anti depresan ilaçlar kullandın mı ? kullanıp aniden bıraktın mı
-
kişilik çatışması yaşamaktasın insan hayatında ara ara olabiltesi yüksek şey fazla aldırma normal yaşamına devam et ekstra yapman gereken tek şey kendinin ne olduğunu bul yani ya ağla yada gül :} belki ve acaba kullanma yeterli...
-
geçti sayılır allah'a çok şükür :) düzenli olarak ilaç kullanıyorum hala :)
bir psikolog birde pisikyatr tarafından destek alıyorum :)
baya bir tanı konulmuştu:)
neyse iyiyim şimdi sanırım :F
-
7-19 bunu yazdı:
gicik oluyorum psikologlara hic bir zaman kesin konusamiyorlar asil insani deli eden onlar
-----------------------------ilk gittiğim psikolog psikiyatr'ın raporunu okudu beni dinledi :|hiç bir şey anlamadım falan dedi
anlatıyorum anlamıyor falan :| saçma salak şeyler sordu dedi test yapacam :D yarın gel bir daha ne gittim ne gördüm başka birine gittim ak sakallı nur yüzlü bir
amcaya
-
Yav 2 senedir anitepresan kullanıyordum, eylülde bırakmaya hazırlanırken tekrar sıkıntılarım başgösterdi :S Neyse gittim her zamanki psikiatriste ilaç dozunu arttıracaz ama önce bi karaciğer enzimlerine bakalım karaciğer yorulmuşmu dedi..Neyse tahlil sonuçları çıktı,baktık karaciğerde bazı enzimler yüksek değerde..Her zaman kullandığım ilacın dozunu arttıramadı bu yüzden farklı bir ilaç verdi..Bikaç gün kullandım şaftım kaydı,ebem mikildi deyim yerindeyse :D
Sonra sokacam böyle işe deyip MARANKİ'ye başvurdum..Derdimi anlattım onlarda kullanmam gereken bitkisel tabletleri önerdiler.8 tane bitkisel tablet önerdiler ve sonuca tam olarak ulaşmak için minimum 6 ay kullanman gerekiyo tabletleri dediler. Neyse tabletleri kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu aşağı yukarı ve şu an antidepresanların birini tamamen bıraktım diğerinide yarıya indirdim :D Yani bu tabletler üzerimde etkisini 3 haftada gösterdi,şu an kendimi gayet iyi ve sağlıklı hissediyorum.Antidepresana hiç ihtiyaç duymuyorum çünkü sorun falan hissetmiyorum.Yeri gelmişken bu bitkisel tabletlerin fiyatından da bahsedeyim. Benim kullandığım 8 bitkisel tabletin fiyatı yaklaşık aylık 500 TL ve minimum 6 ay kullanacağım için ortalama 6X500=3000 TL ...2 yıl antidepresan kullandım ve buna rağmen şikayetlerim tekrarladı ayrıca ilaçların yan etkileride feriştahımı kaydırdı işin gerçeği.Bitkisel tabletlerde bu tür şeyler görmedim ve verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum..
-
profiline bakılırsa (yaşına) yetişkinlige geciş aşamasındasın her insanda olur bu adına ergenlik psikolojisi diyorlar 18 ila 28 yaş arası çalkantılıdır boşuna antidepresan ilaçlarını kullanıp bünyeni yıpratma gecici bir durum bu.