folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafayı Mı Yiyorum?

Kafayı Mı Yiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    olur öyle şeyler kafayı yemiyon :D bişey olmaz la korkma tadını çıkarmaya bak :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    sağa çek bekle abi...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------
    sağa çek bekle abi...

durmak yok yola devam :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:
    sağa çek bekle abi...

konuşmaa, cevap vermee.! dediğimi yap.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    sLeymN bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:
    sağa çek bekle abi...

gonuşmaa, cevap vermee.! dediğimi yap.

nıda al git :W neyse geyiğe çevirmeyelim yarın bir psikologa birde psıkytr a gitcem :s çok korkuyrm aq:S

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:

biraz aptalca gelicek ama bir kaç bir şey diyecem :S

bir kaç aydır yaşıyorum söylediklerimi ama son zamanlarda iyice sıklaştı hatta bugün iş yerinde oturup ağlayacaktım bu yüzden sık sık olmaya başladı

ilk olarak dejavu yaşııyorum o anı daha önce yaşamışım gbi biliyormuşum gibi oluyor daha sonra bir dejavuyla daha o yaşadıgım dejavu yu yaşayacagmı zaten

biliyormuşıum daha önce yaşamışım gibi oluyor.. hatta bazılarını rüyamda gördüğüme dair yemin bile edebilirim..

daha sonra beynim kaşınıyor resmen böyle baş ağrısı gibi beyin sızısı gibi bir şey oluyor etraf kırmızı görünüyor gözüme falan sonra midem bulanıyor tüylerim

diken diken oluyor..

geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..

sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum

gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S

daha anlatamadgım bir sürü duygu var açıklanamayacak seyler :s 

sizce noluo kafayı mı yiyorum aq :| kendımden korkmaya başladım :|

Etrafı nasıl oluyorda kırmızı görüyorsun gerçekten entresan (:

Kahve, alkol, sigara, pc bi süre bunlardan uzak kal derim

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

sorun gözlerinde, bir göz doktoruna görün

not:şaka yapmıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    bir nöroloğa başvurmanı tavsiye ederim.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

len cinler le periler ile uğraşıyorsan (ki sakın bulaşma ) sana medhi olduğunu bile yuttururlar zaten piyasada oldukça fazlasıyla var kendini peygamber ilan eden bi de sen çıkma başımıza...

aman deyim aklını kullan herşeyi kafana takma bu hayatla daşak geçmesini öğrenin artık yoksa anormal bir insan gibi yaşamaya devam edersiniz...hayat şartları gün geçtikçe zorlaşacak ve bu arkadaşın bahsettiği durumu yaşayan lar da artacak teş çözüm hayat ile dalga geçmek...bana bu yöntemi hastanede kardiyoloji bölümünün baş hemşiresi tavsiye etmişti...kadına hak veriyorum burda hergün biri ölüyo insanı ister istemez etkiliyo derdi ama aşmışlar o mevzuları işte dediğim yöntemin ne kadar verimli olduğunu gösteren bir örnek kaynağından hemde...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:
    Hocam 30 yasindan daha genc isen hemen psikologa git kuvvetle ihtimal ki sizofreni( Sizofreni genellikle 30 yas altindaki erkeklerde daha cok gorulur. Ve baslama yasi genelde 25-30 arasidir.) oluyorsun.... Yakin zamanda cok stresli gunler gecirdiysen hepsinin amk de. Yoksa bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde sana ozel oda yaparlar.
    alakası yok ergenlik döneminde bazı düşünsel bozukluklar kısa süreli olabiliyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5317 Toplam Mesaj: 53