folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafayı Mı Yiyorum?

Kafayı Mı Yiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunun tıptaki açıklaması beyin .mcıklaması geçirmek :d  

Beyinde gereksiz bilgiler vardır yani beyindki hiç birşey silinmez yenisi eklendikce hep geriye atılır ve senin gerideki pislikler baya birikmiş karışıklık olmuş formatta atamıcana göre bi psikolog seni adam eder çünkü o kadar paranı alınca istesende dejavu  kung fu filan olmazsın, para bayılmamak için :D  

geceleri yatmadan önce yağlı şeyler yeme bildiğin duaları oku düzene girerisn zamanla inş. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yapmalı,çekmalı,paylaşmalı görürsün ardı ardına dejavu yaşamayı :D Yalnız ardından feci bir depresyon yaşıyorsun maruana bunun en basidi en babası vardı bunların "halisülasyonu asla ayırt edemiyorsun yani anlayamıyorsun halisülasyon gördüğünü mantık devrelerin tamamen yanıyor ardından da %99 intihar ediyorsun" diye anlatılan..Kısacası halisülasyon gördüğünü anlayabildiğin sürece kafayı yemiş sayılmazsın,halisülasyon görmek gayet doğal birşey..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam 30 yasindan daha genc isen hemen psikologa git kuvvetle ihtimal ki sizofreni( Sizofreni genellikle 30 yas altindaki erkeklerde daha cok gorulur. Ve baslama yasi genelde 25-30 arasidir.) oluyorsun.... Yakin zamanda cok stresli gunler gecirdiysen hepsinin amk de. Yoksa bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde sana ozel oda yaparlar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    evet

Bozamaz Aramızı Yarasa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sülo aynı olayları yasıyorum kafam çok karışık ama ben sorunun ne olduğunu biliorum şema ile anlatayım

ÖSS                                          YELDA

Kreyzi

RABİA 

sanırım sorunu anladın sen uygun yerlere kelimeleri yerleştir sorunu anlarsın çözüm sorma daha bulamadım :W 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

--------------------

geceleri ise bir anda uyanıyorum hiç bir neden yokken beynımde yıne bır kasıntı aynı duygular bir kaç kez halusınason gordum :s uyanınca falan öyle..

sonra içimde bir kişi daha var sanhi yaptıgım seyleri eleştiriyor gülerken bir anda ağlayasım geliyor falan :s sonra bazı şeyleri hatırlayacak gibi oluorum

gözümün önune kesik kesik kareler geliyor :S

--------------------

bu bana  şizofreniyi hatırlattı. kontrol edemediğimiz çoklu kişilikler. eğer öyleyse bir psikolog'a DEĞİL bir psikiyatr'a gitmeni öneririm. ayrıca Luke Rhinehart takma adlı yazarın "Zar Adam" kitabını okumadıysan okumanı, okuduysan zar hayatını uygulamak ve diğer kişilikleri bastırmak yerine hepsinin ortaya çıkmasına izin verip tamamen özgür olman da enterasan olurdu. zar hayatını seçersen benle iletişime geç. psikiyatra gidersen iyileşirsin :D

Im Boned, All Boned.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

bende deliriyorum galiba..

geçen rüyamda dj_alperi gördüm :) yüzyüze görmüşlüğüm yoktur ha :D 

rüyanın büyük bölümünü bana ayırdığın için teşekkürler :)

tanışırız hoca merak etme şu zonguldaklılar ekecek herhalde ekmeseler daha manisa buluşmsı yapacam:D

ankaradayım yalnız :)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    ilerisi şizofren :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

@Kreyzi

http://www.resimupload.com/ds278388865_adsız.html

böylemi kanka

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

@Kreyzi

http://www.resimupload.com/ds278388865_adsız.html

böylemi kanka

paintmaster :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 5741 Toplam Mesaj: 53