Kafayı Yastığa Koyar Koymaz Uyumak.
-
30 dakika kitap oku uyumadan önce o gözlerin uyku isteyecektir
bu formül denenmiştir
-
kaygusuz bunu yazdı
bu formül denenmiştir
Şimdi deniyorum olmazsa bilgilendiririm :)
-
hacked75 bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
bu formül denenmiştir
Şimdi deniyorum olmazsa bilgilendiririm :)
hergece bu formülü deniyorum şimdide deneyip 4 de kalkacam pederi otogardan alacam
eve gelince yine bu formülle uyumalıyım çünkü uyumazsam işte uyku bastıracak -
bu daha cok bunye meselesi kiminde cidden uyku problemi oluyor ben vardiyali calisiyorum 1 hafta sabaha akdar ayaktayken diger hafta gunduz aylarca calismadimda oldu dinlenik yorgun fark etmez kafayi koydumu max 2 dksi var :D kutuk gibi kaliorum yattim yerde yeterki uymak istiyim
ben sole yapiorum kendi kendime ulan ne uykum gelmis gozlerimi acamiyorum ya falan diorum icimden :D saka gibi ama ise yariyor kendi kendimi kandiriyorum :D
-
Akşamları spor salonuna git.Eve gelince hayvan gibi uyursun
-
Gozunun onune beyaz bi oda getir hemen uyursun.
-
Castaway bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
çizikkk hep imrenirim böyle insanlara
ben de her türlü ortamda uyuyabilen insanlara imreniyorum :) yastığım ve yatağımın dışında hiç bir yerde hiç bir şekilde uyuyamam. Adamlar otobüse biniyo. Oturur oturmaz gözler gidiyo. Çok deli imreniyorum
onlar master degree artık adamlar aşmış. ben yatağımda uyusam razıyım valla. otobüsten vsden geçtim
-
Kendini düzene sokmaya çalış.En azından kalkma saatin aynı olsun. Yatmadan önce aynı şeyleri yap.Diş fırçala, tuvalete git, ayak yıka, su iç bunları bir süre tekrarla.Büyük ihtimalle uyursun.
Askere gidene kadar bende yatağım haricinde bir yerde uyuyamazdım.Askerde her şartta uyuyabilmeye başladım.Bir gün tatbikat için emir hazır şekilde bekliyorduk uçaksavarın nişancı koltuğunda uyuya kalmıştım. :D
-
100 günün 90 ında yatağa başımı koyup uyuyacam dedikten sonra abartısız 10-20 sn civarında falan uyumuş oluyorum :D
edit:ama aklıma senin için çözüm yolu gelmiyor,benim için çok farklı bir durum.gene de öneri olarak gün içinde ortalama düzey fiziksel aktivite yapmanı öneririm.ayrıca beyni fazla yorman da uyarılmışlık durumuna yol açabilir.aşırı bilgisayar,aşırı ders çalışma,bir konuya kafayı fazla takma gibi.bunlardan kaçınırsan sorun çözülebilir sanırım
cem-engine tarafından 03/Eyl/13 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
dostum bedenin yorulmasından ziyade gözlerinin yorulmasıda önemli. göz kaslarını biraz yormayı dene. Nasıl yapıcam dersen
1 : parmağını gözüne 1 karış uzaklıkta tut sağa sola gözünün görebildiği kadar geniş açıyla bakmaya çalış 2 3 dakika kadar.
2: aynı işlemi yukarı aşağı için.
3: birazda gözünle yuvarlak çiz.
göz kasların yorulmuş ve açılmış olur. sonra al eline bir kitap sadece gözlerini oynatarak satır başı satır sonuna dikerek gözlerini oku. yani sağa sola muhabbeti.
bu saydıklarım hızlı okuma teknikleri içinde geçerli. Göz kaslarına fena halde faydası var. İlk yaptığım zamanlarda acayip uykumu getiriyordu.