folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafayı Yastığa Koyar Koymaz Uyumak.

Kafayı Yastığa Koyar Koymaz Uyumak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

30 dakika kitap oku uyumadan önce o gözlerin uyku isteyecektir

bu formül denenmiştir 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bu formül denenmiştir 

Şimdi deniyorum olmazsa bilgilendiririm :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

bu formül denenmiştir 

Şimdi deniyorum olmazsa bilgilendiririm :)

hergece bu formülü deniyorum şimdide deneyip 4 de kalkacam pederi otogardan alacam
    eve gelince yine bu formülle uyumalıyım çünkü uyumazsam işte uyku bastıracak

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bu daha cok bunye meselesi kiminde cidden uyku problemi oluyor ben vardiyali calisiyorum 1 hafta sabaha akdar ayaktayken diger hafta  gunduz aylarca calismadimda oldu dinlenik yorgun fark etmez kafayi koydumu max 2 dksi var :D kutuk gibi kaliorum yattim yerde yeterki uymak istiyim 

ben sole yapiorum kendi kendime ulan ne uykum gelmis gozlerimi acamiyorum ya falan diorum icimden :D saka gibi ama ise yariyor kendi kendimi kandiriyorum :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Akşamları spor salonuna git.Eve gelince hayvan gibi uyursun 

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Gozunun onune beyaz bi oda getir hemen uyursun.

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

çizikkk hep imrenirim böyle insanlara

ben de her türlü ortamda uyuyabilen insanlara imreniyorum :) yastığım ve yatağımın dışında hiç bir yerde hiç bir şekilde uyuyamam. Adamlar otobüse biniyo. Oturur oturmaz gözler gidiyo. Çok deli imreniyorum

onlar master degree artık adamlar aşmış. ben yatağımda uyusam razıyım valla. otobüsten vsden geçtim 

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Kendini düzene sokmaya çalış.En azından kalkma saatin aynı olsun. Yatmadan önce aynı şeyleri yap.Diş fırçala, tuvalete git, ayak yıka, su iç bunları bir süre tekrarla.Büyük ihtimalle uyursun.

Askere gidene kadar bende yatağım haricinde bir yerde uyuyamazdım.Askerde her şartta uyuyabilmeye başladım.Bir gün tatbikat için emir hazır şekilde bekliyorduk uçaksavarın nişancı koltuğunda uyuya kalmıştım. :D

21 mayıs 1864
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

100 günün 90 ında yatağa başımı koyup uyuyacam dedikten sonra abartısız 10-20 sn civarında falan uyumuş oluyorum :D

edit:ama aklıma senin için çözüm yolu gelmiyor,benim için çok farklı bir durum.gene de öneri olarak gün içinde ortalama düzey fiziksel aktivite yapmanı öneririm.ayrıca beyni fazla yorman da uyarılmışlık durumuna yol açabilir.aşırı bilgisayar,aşırı ders çalışma,bir konuya kafayı fazla takma gibi.bunlardan kaçınırsan sorun çözülebilir sanırım

cem-engine tarafından 03/Eyl/13 01:11 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

dostum bedenin yorulmasından ziyade gözlerinin yorulmasıda önemli. göz kaslarını biraz yormayı dene. Nasıl yapıcam dersen 

1 : parmağını gözüne 1 karış uzaklıkta tut sağa sola gözünün görebildiği kadar geniş açıyla bakmaya çalış 2 3 dakika kadar. 

2: aynı işlemi yukarı aşağı için. 

3: birazda gözünle yuvarlak çiz. 

göz kasların yorulmuş ve açılmış olur. sonra al eline bir kitap sadece gözlerini oynatarak satır başı satır sonuna dikerek gözlerini oku. yani sağa sola muhabbeti. 

bu saydıklarım hızlı okuma teknikleri içinde geçerli. Göz kaslarına fena halde faydası var. İlk yaptığım zamanlarda acayip uykumu getiriyordu.

Zehirrr . . .
Toplam Hit: 9378 Toplam Mesaj: 77