Kaliteli Ev Bıçağı Ve Bileme
-
Mutubilir bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Victorinox marka kullanıyoruz evde harkulade,
Ben isviçreden aldım bence segment segment farkediyor herhalde ucuzunu mu aldım anlamadım ama memnun değilim öneri model vs var mı?
Tipi böyle üstadım jilet gibi valla,
https://www.trendyol.com/victorinox/2-ad-6-7833-11-cm-celilk-tirtikli-bicak-p-89204326
Ekmek bıçağı değil mi hocam bu? Tırtıklı bıçakla ne yapıyosunuz
Sebze ve meyve için harkulade,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıMutubilir bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ben isviçreden aldım bence segment segment farkediyor herhalde ucuzunu mu aldım anlamadım ama memnun değilim öneri model vs var mı?
https://www.trendyol.com/victorinox/2-ad-6-7833-11-cm-celilk-tirtikli-bicak-p-89204326
Evdeki tek bıçak diyebilirim. 3 sene oldu daha ilk gün gibi. Dikkat edin şakası yok direk kesiyor. Her şeyi kesebilirsiniz. Bir model tırtıklı bir model de sivri uçlu al başka ihtiyacın olmaz
Pirge aldım set olarak küf pas yapıp köreldi. Victorinox başka bişi
Meraclitus tarafından 28/Haz/25 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Az önce arkadaşın önerdiği şu seti satın aldım. Eşim de beğendi. Yorumlarınız için teşekkürler beyler.
-
kardes sana tek tavsiyem cavit innox var denizlide bosver yabanci sef bicaklarını, mis gibi denizli urunu yurdumun mali. uzmez seni keskinlik konsunda falan. online sitesi falanda var. direk gonul rahatligiyla al. ben kemik siyirma bicaklarina ozellikle cok begeniyorum, et dograma icin idea. salata icinde buyuk bi bicagi var ikisi yeterli oluyor. birde masat alirsan keskinlemek icin tamamdir.
Son tavsiye bicaklari bulasik makinesinde yikama; ozelligini kaybediyor ve kisa surede korleniyor.
-
Al dediniz aldık :)
Made in Germany miş.

-
zeybekustasi bunu yazdı
Made in Germany miş.
Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanırsınız umarım.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Made in Germany miş.

Nasıl kesimi filan iyimi üstadım,
-
Meraclitus bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıMutubilir bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Evdeki tek bıçak diyebilirim. 3 sene oldu daha ilk gün gibi. Dikkat edin şakası yok direk kesiyor. Her şeyi kesebilirsiniz. Bir model tırtıklı bir model de sivri uçlu al başka ihtiyacın olmaz
10 Cm olan iş görür mü acaba karpuz kesmek için falan dediğiniz gibi bi tırtıklı bi düz sivri uçlu alayım dedim ama boyutta karar veremedim
-
Robinson_Crusoe bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Made in Germany miş.

Nasıl kesimi filan iyimi üstadım,
En kalını ile kağıt kestim jilet gibi kesti.
Bir şey farkettim kutusundan çekerken kılıç kınından çıkıyor gibi çelik sesi geliyor.
Şimdilik gayet güzel görünüyor.
-
SHaDeWRoX bunu yazdıMeraclitus bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıMutubilir bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
10 Cm olan iş görür mü acaba karpuz kesmek için falan dediğiniz gibi bi tırtıklı bi düz sivri uçlu alayım dedim ama boyutta karar veremedim
5 yıldır kullanıyorum bunu bende cok iyi. Victorinox başka. Solingeninde et bıçağını aldım etleri onla kesiyorum normal sebze meyve herşeyi victorinox ile.