Kaliteli Ev Bıçağı Ve Bileme
-
zeybekustasi bunu yazdıNmC bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Bizim bıçak nanay... Açıkcası jilet gibi kesiyor diyemem artık. Baktım ucu yamulmuş neden oldu bilmşyorum ama 10K verdiğim bıçakta bunu görmek üzdü.

Hocam sen evli miydin? Birisi o bicakla kavanoz acmaya calismis sanki :/
oğlum bile var :)
Muhtemelen kv kavanoz açtı bununla... diğer bıçaklarla açıyordu sorun olmuyordu ama
aga kendi kendine olacak iş değil bu. bildiğin kanırtmışlar.
ne yalan söyliim yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim.
nasıl bukadar sakin kalabildin ben senden daha çok sinirlenmişimdir. :)
*düzenleme : imla
wert tarafından 08/Eyl/25 03:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Olm hepinizi banlarim. Bilerekmi actiniz bu basligi?
Haftasonu et dogruyordum, bicagi bileylerken parmagimi kestim 4 dikis attilar :)
Ek:
Sivas bicagi tavsiye ederim ama mutlaka tanidik araciligiyla el yapimi Sivas bicagi bulup alin.
underzero tarafından 08/Eyl/25 09:49 tarihinde düzenlenmiştir -
cavit innox netten satiyorlar denizli yatagan bicaklari, ne amacla kullanacaksan onun picagini al bir et bi salata gibi rahat edersin. bileme icin bi masat isini gorur
-
underzero bunu yazdı
Haftasonu et dogruyordum, bicagi bileylerken parmagimi kestim 4 dikis attilar :)
Ek:
Sivas bicagi tavsiye ederim ama mutlaka tanidik araciligiyla el yapimi Sivas bicagi bulup alin.
Geçmiş olsun :)
-
underzero bunu yazdı
Ek:
Klavye kullanan ellerinde bıçak kullanmak neyine senin :)
Geçmiş olsun.
-
5-6 senelik pirge bıçakları kullanılıyor genelde,ev de fazla ekmek tüketimi yok ama bıçağı var kullanılmıyor.metali çizmeyen bir masat var doğru sonuç veriyor.bir de Japon bıçağı sözkonusu dağ bayır kamp işleri için.
-
Eyvallah
-
underzero bunu yazdı
Ek:
Ek 2 abim geşmiş olsun
ek 3 mutlaka dövme Çelik olsun
-
https://www.candemirbicak.com/dortlu-set-sef-bicak-P659
https://www.candemirbicak.com/Bileme%20aparat%C4%B1-P711
instagramdan yorumlarına bakabilirsin. İki kere alışveriş yaptım. Bıçakları güzel.