Kanald.Com.Tr Hacked
-
bu topic kan gölüne döner .demedi deme ibrahim hatta underzone
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Sensiz-Kadim milleti kendine sövdürmek için kışkırtıyorsun; küfür atınca da neden banlanmıyorlar diyorsun.
Bana göre suçlu sensin hacı kusura bakma.
-----------------------------+1 kardeşim katılıyorum sana :)
-
Yav laf yetiştirmesenize elemana,kaale almayın olsun bitsin..
-
beni sevimisen,
seni sevmeyen ölsün hoca
:|
bekleme yapmayın devam edin takmayın hocayı hacklenmez onun sitesi :|
-
Adama niye sövüyorsunuz? Beni kimse kapayamaz dedi kapadık. Dersini almıştır. Almadıysa yine açar sitesini yine ben sağlamım der gelir bakarız. Adamın totosundan girip sülalesinden çıkmışsınız.
-
aklıca kendine sövdürdüp milleti banlattırmak istiyor
-
Akşam eve geldim. pcyi açtım. herzaman ki gibi ilk iş tahribata baktım. 3-4 başlık seçtip okudum. biri bunun süper sağlam sitesiyle ilgiliydi zaten. diğeride bu konu. mantıklı şeyler yazsa içim yanmaz. Bi yerden sonra yapacak bişey kalmıyor direk küfre bağlıyosunuz. ondandır bu küfürler
Edit: Konuda piç oldu
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Adama niye sövüyorsunuz? Beni kimse kapayamaz dedi kapadık. Dersini almıştır. Almadıysa yine açar sitesini yine ben sağlamım der gelir bakarız. Adamın totosundan girip sülalesinden çıkmışsınız.
-----------------------------Hocam cevabını aldı. Susmasını bilse amenna.
Herkese bir laf yetiştirmeler..
Siniri bozuluyor insanın böyle aptalları görünce..
-
ya bi siktir git kimsiz kaldıysan kaldın a.q. senin gibilerin cümle aleminin g.tüne koyayım it herif,sidik yarıştırma burda
-
- O ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLARA BİR GÖNDERİDİR BU..!
- ALEME İNAT BURDAYIZ ==> http://www.sensiz-kaldim.tr.gg/ ONLİNE'DİR
- HİÇBİR HACK VEYA DDOS ATTACK SALDIRISIYLA KARŞILAŞMADIK..
- SADECE ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞUNDAN SİTEYE BİR SÜRELİĞİNE ERİŞİLEMEDİ.
- BİR KİŞİ HAKKINDA KONUŞURKEN DİKKAT EDİN.. O KUNUŞTUĞUNUZ YALANSA İFTİRA, YOK DOĞRUYSA BİLE 'GIYBET' OLUR...