Kanald.Com.Tr Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Sensiz-Kaldim bunu yazdı:
    -----------------------------

evet şimdi gördüm.. ama sizin dediğiniz olay startv.com'da oluyo kanald.com.tr.'de olmuyor :S..  Bu arada bizede bi ara saldırı girişimi olmuştu.. Şimdi acaba bunlar mı diye düşünüyorum.. xD.. sitemiz ß.S altyapısıyla http://www.sensiz-kaldim.tr.gg/ idi ve tüm içerik gitmişti.. index atmışlardı.. ama şimdi çok sağlam.. iddia ederim ki kimse artık bu sitelere hack atamaz..

sen varya boş konusan bi b*ktn cakmayan özentinin birisin... Hele Su xD Muhabbeti yokmu acayip tav oluyorum yazının ıcerıgındekı düşünce alt yapına bakarak senın onun bunun özentisi oldugun ap acık ortada. kendını baska seylerle pişir dostum kafa yapını daha olgun ve daha olumlu şeylerle meşgul ederek degiştir. yoksa yonjada facebookta ve netlogda gecenın bir yarısı aksam karanlıgında eviin odasında güneş gözlügüyle resim cekilip arkadaslık sitelerine koyan amelelerden bir farkın kalmaz.

edittt;

birsonraki postlarından birindede ;

cevaplamıyacaktım ama karalama ve iftirlarla zorlanıyorum ve baskı olyo üzerimde..

1- kardeş onlar bi kere reklam değil banner takas ve link takas,

2- sitemde hiçbir ücretli reklama yer vermiyorum..

yani bu demek oluyo ki sevdiğim kardeşlerime destek olsun diye ücretsiz olarak bannerlerini sitemde yayınlıyorum.. bilmeme anladın mı...

bilmeden iftiralarla insanları karalamayın..!

"""""""Zulüm, başkasına ait olanları sahiplenmektir ve Allah zulmedenlerin yanında değildir! """""""""""""

-------------------------------

Allah kitap yardırmıssın ama profil resmin hiçte Allah Kitap Yolcusu bir insan oldugunu anımsatmıyor bizlere...

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Rene seni seviyoruz :D Küfür yasak diyolar allahım sen sabır ver :) Ben diyorum istanbul boğazı, arkadaş ne diyor ?

Seni sitene bakmadım bile sen mi çok safsın benim kalbim mi çok kötü anlamadım.

Konudan devam edelim arkadaşlar lütfen.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

edt  :  pc kafayı yedi la :S

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nolllduuuu :D siten g.te gelmiş :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

Sensiz-Kaldim ida hoplatmışlar... okadar konuşuyodu.kalkmış tr.gg sitemi hacklayın. ula burdaki millet hacklemek için senin götü boklu tr.gg sitenemi kaldı. star.com.tr diyor konu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

sataşmadan, ahlak sınırlarını koruyarak lütfen.. @negative group

çöm toplada gel

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

evet şimdi gördüm.. ama sizin dediğiniz olay startv.com'da oluyo kanald.com.tr.'de olmuyor :S..  Bu arada bizede bi ara saldırı girişimi olmuştu.. Şimdi acaba bunlar mı diye düşünüyorum.. xD.. sitemiz ß.S altyapısıyla http://www.sensiz-kaldim.tr.gg/ idi ve tüm içerik gitmişti.. index atmışlardı.. ama şimdi çok sağlam.. iddia ederim ki kimse artık bu sitelere hack atamaz..

sen varya boş konusan bi b*ktn cakmayan özentinin birisin... Hele Su xD Muhabbeti yokmu acayip tav oluyorum yazının ıcerıgındekı düşünce alt yapına bakarak senın onun bunun özentisi oldugun ap acık ortada. kendını baska seylerle pişir dostum kafa yapını daha olgun ve daha olumlu şeylerle meşgul ederek degiştir. yoksa yonjada facebookta ve netlogda gecenın bir yarısı aksam karanlıgında eviin odasında güneş gözlügüyle resim cekilip arkadaslık sitelerine koyan amelelerden bir farkın kalmaz.

edittt;

birsonraki postlarından birindede ;

cevaplamıyacaktım ama karalama ve iftirlarla zorlanıyorum ve baskı olyo üzerimde..

1- kardeş onlar bi kere reklam değil banner takas ve link takas,

2- sitemde hiçbir ücretli reklama yer vermiyorum..

yani bu demek oluyo ki sevdiğim kardeşlerime destek olsun diye ücretsiz olarak bannerlerini sitemde yayınlıyorum.. bilmeme anladın mı...

bilmeden iftiralarla insanları karalamayın..!

"""""""Zulüm, başkasına ait olanları sahiplenmektir ve Allah zulmedenlerin yanında değildir! """""""""""""

-------------------------------

Allah kitap yardırmıssın ama profil resmin hiçte Allah Kitap Yolcusu bir insan oldugunu anımsatmıyor bizlere...

çok ilginç bir noktaya değinmişsin hoca :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ola la la  bakalım kim avrupa  birliğini görmeyi  bekleyecek :) merak içinde  takipteyim :))

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

büyük oynuyolar,madem oynuyolar insan pop fln atar lan :S

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tusman
    Tusman's avatar
    Erkek

Ya senin site çok basit.

Website offline, contact webmaster yazıyo sadece. Zuhaha

Toplam Hit: 23130 Toplam Mesaj: 122