Kanald.Com.Tr Hacked
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
startv.com.tr de hacklendi. Aynı index.
-----------------------------sanırım sağlam :|
Edit: İndex açılmadı ama by Allstar Group a yönlendiriyor. Elden geçmiş buda :)
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Behlül'le Bihter'e niye kondurmamışlar ayrıca KVP Star Tv'de :/
-----------------------------
aynen hocam bu kanal hatasi kacarmi gözden star tv'inin resmi sitesine olacakti :D olsun oda dogan grubu fark etmez :) -
Bunlar Hapı köküne kadar yuttu :) işemi alırlar içerimi alırlar belli olacak :D
-
yönlendirdikleri site senator.gen.tr :)
bilgilerini verecek kadar salak olduklarını düşünmüyorum ama
Hasan Akgun
gencosman mh hun sk no:5/7
Ýstanbul,
Türkiye
d=transparent" border="0" align="middle" style="text-decoration:%20none;%20border:%200px%20none%20initial;" />
+ 212-647-9362 -
icraat güzel önemli siteler olması açısından da
ulan bari hackliyorsun " gen.tr " uzantılı siteye mi yönlendirilir :D
-
helal olsun adamlara.
-
startvde de yönlendirme kodu var sağlam değil. http://www.startv.com.tr/
Bariz Sql injection. 900 $lık bir program vardı. Samanlıktan iğneyi buluyordu. Cracki çıkmış demek ki. Adını hatırlarsam yazarım.
-
nasıl özeniyorum bu heriflere hackliyorlarya.
-
- Startv de siyah ekranı görünce yuh dedim servera dalmış adamlar meğersem değilmiş...
- index guzel olmamış hakkaten çok laubali dizilerin saçmasalak konularına gönderme yapabilirlerdi.
- adamlar hem tr uzantılı siteye yönlendirme yapmışlar hemde daşşaklı siteleri deface etmişler resmen gelin bizi cukun birkaç sene çıkınca nasılsa işimiz hazır olur diyolar, Bkz. Tamer Şahin lameri. (tr zantıldomaninsahte olma imkanı yok almak için odtü ye bir bekaret belgesi vermiosun bilmiyorum belki şidi onuda istiyolardır.)
- deneme yanılma mı yoksa 900 usd lik program mı bilmem bunlarınki cahil cesareti tebrik ediyorum yarın haberlerde muhtemelen izleriz arkdaşları.
-
ben olsam popup reklam koyardım. 30 dk da parayı götürürdüm :D