Kanald.Com.Tr Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

okan bayülgen buna dair bişey dedimi? dediyse öm atın :D

Im Boned, All Boned.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sensiz-Kaldim
    Sensiz-Kaldim's avatar
    Erkek

@FOXXLY yazmış:

nolllduuuu :D siten g.te gelmiş :D

@PLuToNiuM yazmış:

Sensiz-Kaldim ida hoplatmışlar... okadar konuşuyodu.kalkmış tr.gg sitemi hacklayın. ula burdaki millet hacklemek için senin götü boklu tr.gg sitenemi kaldı. star.com.tr diyor konu.

@Tusman yazmış:

Ya senin site çok basit. Website offline, contact webmaster yazıyo sadece. Zuhaha

• Sitemiz, yoğun ziyaretçi girişinden ötürü gwçici bir süreliğine kilitlenmiştir. Hack durumu vs. yoktur! ÇOK BİLMİŞ arkadaşlara bir gönderidir bu.. İlgilere Teşekkürler ;)

Bedava-Sitem.Com Yönetici Açıklaması :

Merhaba Arkadaşlar,

Sitelerinizde ''Website offline, contact webmaster'' ibaresi ile karşılaşıyorsanız açıklaması şudur;
    Sitenizdeki olağan ziyaretçi sayısı anormal şekilde arttığında sistem otomatik olarak siteyi 1 gün kapatıyor.
    Kendi sitenize iframe veren webmasterları bulup iframeleri kaldırmasını rica edin.
    Ayrıca Bedava-Sitemin Türkiyeye erişim probleminin ortadan kalkması , anormal şekilde ziyaretçi artışına neden olabileceği için , web siteleriniz geçici bir süre offline olabilir.

İyi Eğlenceler...

• Gelelim, farklı bir post'a :

@DjBarky yazmış:

sen varya boş konusan bi b*ktn cakmayan özentinin birisin... Hele Su xD Muhabbeti yokmu acayip tav oluyorum yazının ıcerıgındekı düşünce alt yapına bakarak senın onun bunun özentisi oldugun ap acık ortada. kendını baska seylerle pişir dostum kafa yapını daha olgun ve daha olumlu şeylerle meşgul ederek degiştir. yoksa yonjada facebookta ve netlogda gecenın bir yarısı aksam karanlıgında eviin odasında güneş gözlügüyle resim cekilip arkadaslık sitelerine koyan amelelerden bir farkın kalmaz. edittt;  Allah kitap yardırmıssın ama profil resmin hiçte Allah Kitap Yolcusu bir insan oldugunu anımsatmıyor bizlere...

• Cevabımız :
    1. Bi b*ktan Çakmayan birisin diyosun ya, senden daha çok b*ktan çaktığım kesin!
    2. Özentisin diyosun ya, peki söyle o zaman ==> (Sözde) Kime Özeniyomuşum ..!?
    3. xD muhabbetinede acayip tav oluyomuşsun.. (TAV OLMAK NEYSE..!?) İstediğim gibi konuşurum sanane, seni alakadar etmez! Sen kimsin ki konuşmama veya bana karışacaksın! xD muhabbetini baz alarak özentisin diyosan.. :D ohooo, o zaman herkes özenti...
    4. Kendini başka şeylerle pişir, kafa yapını daha olgun şeylerle meşgul et diyosun ya, sen benim kafa yapımı ne bi,liyosunda veya olgunluğumun ne düzeyde olduğunu nerden biliyosunda böyle konuşuyosun..! 21. asırda bile artık 10 yıllık eşler birbirini tanıyamzken, sen beni bir yazıyla hemen nasıl tanıyorsun? Saçma!
    5. Ne resminden bahsediyosun?
    6. Allah kitap yardırmıssın diyosun ya, öncelikle kelimlerini tartta konuş! Onlar bizim değerlerimizdir. sana kısaca bir söz : Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz.. Sen önce aynaya bak dostum....

Sonuç olarak;

Yaklaşık Bir Senede Oluşturduğum Bir Web Sitesi Var. Websitesine Bakarak, Bilgi Düzeyimde Ortada..! Ama Yorumlara Bakıyoruzda çoğunluk olarak hep çekememe, sindirememe, küçük görme yada görmezlikten gelme gibi boş, gözümde değersiz şeyler var.. Ya Allah Aşkına.. Ortada Bir Başarı, Bir Emek Var.. Bunu alkışlayacağınıza ne yapıyorsunuz. Emeğe saygı diyorum biraz.. Sözümü Bir Sözle Bitirmek İstiyorum.. ==>

• Kim Kendisi Nasılsa, Karşısındakinide Öyle Görürmüş..

Not: Sitemiz Bu Gece 24:00 itibarı ile Tekrar Online Olacaktır. http://www.sensiz-kaldim.tr.gg/ İlgilere Teşekkürler.. ;)

aSKa DaiR iSYaNLaRiNiZ iCiN..! - SeNSiZ-KaLDiM*
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerizekali onlar ziyaretci degil birkac arkadasin ddos ataklari

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Bu ne la. Piyangodan mı çıktı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bunu söylemen kötü oldu hedef göstermek gibi olmasın ama demek 1 saat ddos yapılması yeterli sitene o bütün gün kapalı tutmaya yetecek siteni :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

.iktiri boktan kişiliklerin kurumsal cümleler kurarak kendını bı bok olarak gostermesıne oldum olası sınır olmusumdur :)

#darkedition.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sensiz-Kaldim
    Sensiz-Kaldim's avatar
    Erkek

@7-19 yazmış:

gerizekali onlar ziyaretci degil birkac arkadasin ddos ataklari

• ÇOK BİLMİŞ GERİZEKALI (sensiz) KLAVYE ERKEĞİ; ddos atağı senden öğrenecek değiliz..!

DDoS Attack Açıklama :

Distributed-Denial-of-Service-Angriff (DDoS)

DoS yani açılımı Denial of Sevice olan bu saldırı çeşidi bir hizmet aksatma yöntemidir.Bir kişinin bir sisteme düzenli veya arka arkaya yaptığı saldırılar sonucunda hedef sistemin kimseye hizmet veremez hale gelmesi veya o sisteme ait tüm kaynakların tüketimini amaçlayan bir saldırı çeşididir.Birçok Yöntemle Hizmet aksatma saldırıları gerçekleştirilebilir.
    Genellikle kullanılan yöntemler üç sınıf altında toplanabilir.
    Bant Genişliğine Yönelik Ataklar
    Protokol Atakları
    Mantıksal Ataklar.

DDoS atakları Nedir?

Bir saldırgan daha önceden tasarladığı BİR ÇOK makine üzerinden hedef bilgisayara saldırı yaparak hedef sistemin kimseye hizmet veremez hale gelmesini amaçlayan bir saldırı çeşididir. Koordineli olarak yapılan bu işlem hem saldırının boyutunu artırır hem de saldırıyı yapan kişinin gizlenmesini sağlar. Bu işlemleri yapan araçlara Zombi denir.
    Bu saldırı çeşidinde saldırganı bulmak zorlaşır. Çünkü saldırının merkezinde bulunan saldırgan aslında saldırıya katılmaz. Sadece diğer ip numaralarını yönlendirir.Eğer saldırı bir tek ip adresinden yapılırsa bir Firewall bunu rahatlıkla engelliyebilir. Fakat saldırı daha yüksek sayıdaki ip adresinden gelmesi Firewall un devre dışı kalmasını sağlar(Log taşması firewall servislerini durdurur).İşte bu özelliği onu DoS sadırısından ayıran en önemli özelliğidir.

Kanuna uygun olarak bilişim sistemlerine yerleştirilmek veya işlenmekle beraber muhafazaları için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmaması nedeni ile kişisel verilerin başkasının eline geçmesine veya bozulmasına veya zarar görmesine neden olan kimse hakkında bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası verilir.

aSKa DaiR iSYaNLaRiNiZ iCiN..! - SeNSiZ-KaLDiM*
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nasil bi sorun var sende

http://www.youtube.com/watch?v=Qg7jA-H-jMo

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

sensiz-kaldım. birazda sessiz kalsan iyi olacak.  burası tahribat. hemen hemen her kullanıcının kendi sitesi vardır. üstelik bunların çoğuda kendileri kodlarlar.

hani sidik yarıştırdığın yeri bilsen iyi olur.

konu kanal d'nin hacklenmesi. uzatma sen çok iyi güvenlık uzmanısın anladık. bugun 4-5 konuya girdim 2 tanesinde senin bedava-sitemden açtığın büyük siten var. etme eyleme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hoca sen dün hodri meydan demiyormuydun hem hodri meydan diyorsun hemde bilişim kanunlarından bahsediyorsun  ne iş anlamadım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 23126 Toplam Mesaj: 122