Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?
-
Slm
Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
biri bu
http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
digeride bu
http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566 -
Allah acil şifalar versin kardeşim.İnşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşur
-
Hasta sen misin akraban mi hocam anlayamadim :/
Gecmis olsun bu arada.
-
pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.
arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.
bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.
bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.
-
RETRET bunu yazdı
pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.
arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.
bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.
bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.
arı recınesı = propolis ten bahsedıyorsun keman bakımında kullanılıyor. propolis aslında pahalı degıl fakat ıslenıp o sekılde hap dıye kaktırıyorlardı. bız bedava temın edıyorduk aydında arıcılardan. arıcı varsa etrafta BAL satan yer degıl dırekt arıcılardan bahsedıyorum. uygun olarak bulabılırsınız.
pıyasada ıslenmemısı 50 fılandır max dırekt arıcıdan alırsan
likapa da yabanmersını degıl mı bıldıgımız kılosu o kadar degıldır ya 50 lira fılandır dıye dusunuyorum.
bu dedıgın solgar ın takvıye ılacları var . kopekbalıgı karacıgerı ve kıkırdagı olarak 2 farklı hapı yada bırde komplikesi var sanırım kopekbalıgının esprısıde şudur . hocamız anlatmıştı ya bır cıns kopek balıgı yada tum kopekbalıkları kanser olmuyorlar. bu nedenle bu hayvanların bazı uzuvları ve karacıgerı ıle bu sekılde tedavı degılde ek haplar yapıyorlar.
ek olarak yesılyurt hastanesınde kaplumbağa bulmuşlardı onlardan kan aldıkta . ınsanlar aldıgımız kanları vısne suyu ıle karıstırıp ıcmıslerdı . bu da dırekt olarak bır ıse yaramaz ıslenmesı gerekıyordu.
allah sabır ve dayanma gucu versın zordur kanser . herseyden onemlısı moraldir .
-
kanser olan annem tumör 10 günde yaklasık 20mm uzuyor yani 2cm safra yollarına baskı yapıyor bu yuzden kkandaki bilirbin degeri yuksek o nendenle kemoterapi alamıyor kemoterapi alabilmesi için karaciğerdeki tümörün baskısının azalması lazım yani kuculmesi lazım
-
valla yasakmısır söylemesi yazması bilemeyecem de kanada yada hollandadan medical canabis falan bakın, kemoterapiye aşırı yardımcı oluyor, yağ formunda bulman gerekiyor, o,1 gr 0,1 gr özel piposuyla kullandırırsanız ciddi destek oluyor yavaşlatıyor kötü huyluların gelişimini. iştahı da açıyor.
-
Hocam çok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.
-
Geçmiş olsun hocam...
doktorlar pek fazla bitkisel ilaçların faydalı olacağına inanmıyorlar bu yuzden tavsiye edeceğini sanmıyorum..
Senin anlattığına göre dışarıdan safra kesesine baskı var yani mekanik bir tıkanıklık sözkonusu. bundan dolayıda o bitkisel ilaç etkili olsa bile o mekanik tıkanıklık ortadan kalkmadığı sürece bitkisel ilaçta bir işe yaramaz...
Cerrahi olarak o kitleyi alıp sonrasında kemoterapı düşünmüyorlarmı ...
-
acil şifalar acil şifalar.
çok zor abi elimizden gelen bişi olsada yapsak.
profilde numara var antalya bölgesindeyim bu bölgeden bir bitki mitki bişi lazım olursa ara :(
-
chkarito bunu yazdı
Slm
Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
biri bu
http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
digeride bu
http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566ALLAH şifa versin de kardeşim senmi hastasın akraban mı anlayamadım