folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Slm
    Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
    3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
     biri bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
    digeride bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin kardeşim.İnşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hasta sen misin akraban mi hocam anlayamadim :/ 

Gecmis olsun bu arada.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.

arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.

bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.

bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.

arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.

bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.

bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.

arı recınesı = propolis ten bahsedıyorsun keman bakımında kullanılıyor. propolis aslında pahalı degıl fakat ıslenıp o sekılde hap dıye kaktırıyorlardı. bız bedava temın edıyorduk aydında arıcılardan. arıcı varsa etrafta BAL satan yer degıl dırekt arıcılardan bahsedıyorum. uygun olarak bulabılırsınız.

pıyasada ıslenmemısı 50 fılandır max dırekt arıcıdan alırsan 

likapa da yabanmersını degıl mı bıldıgımız kılosu o kadar degıldır ya 50 lira fılandır dıye dusunuyorum. 

bu dedıgın solgar ın takvıye ılacları var . kopekbalıgı karacıgerı ve kıkırdagı olarak 2 farklı hapı yada bırde komplikesi var sanırım kopekbalıgının esprısıde şudur . hocamız anlatmıştı ya bır cıns kopek balıgı yada tum kopekbalıkları kanser olmuyorlar. bu nedenle bu hayvanların bazı uzuvları ve karacıgerı ıle bu sekılde tedavı degılde ek haplar yapıyorlar. 

ek olarak yesılyurt hastanesınde kaplumbağa bulmuşlardı onlardan kan aldıkta . ınsanlar aldıgımız kanları vısne suyu ıle karıstırıp ıcmıslerdı . bu da dırekt olarak bır ıse yaramaz ıslenmesı gerekıyordu. 

allah sabır ve dayanma gucu versın zordur kanser  . herseyden onemlısı moraldir .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

kanser olan annem tumör 10 günde yaklasık 20mm uzuyor yani 2cm safra yollarına baskı yapıyor bu yuzden kkandaki bilirbin degeri yuksek o nendenle kemoterapi alamıyor kemoterapi alabilmesi için karaciğerdeki tümörün baskısının azalması lazım yani kuculmesi lazım

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

valla yasakmısır söylemesi yazması bilemeyecem de kanada yada hollandadan medical canabis falan bakın, kemoterapiye aşırı yardımcı oluyor, yağ formunda bulman gerekiyor, o,1 gr 0,1 gr özel piposuyla kullandırırsanız ciddi destek oluyor yavaşlatıyor kötü huyluların gelişimini. iştahı da açıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam çok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam...

doktorlar pek fazla bitkisel ilaçların faydalı olacağına inanmıyorlar bu yuzden tavsiye edeceğini sanmıyorum..

Senin anlattığına göre dışarıdan safra kesesine baskı var yani mekanik bir tıkanıklık sözkonusu. bundan dolayıda o bitkisel ilaç etkili olsa bile o mekanik tıkanıklık ortadan kalkmadığı sürece bitkisel ilaçta bir işe yaramaz...

Cerrahi olarak o kitleyi alıp sonrasında kemoterapı düşünmüyorlarmı ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

acil şifalar acil şifalar.

çok  zor abi elimizden gelen bişi olsada yapsak.

profilde numara var antalya bölgesindeyim bu bölgeden bir bitki mitki bişi lazım olursa ara :(

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    chkarito bunu yazdı

Slm
    Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
    3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
     biri bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
    digeride bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566

ALLAH şifa versin de kardeşim senmi hastasın akraban mı anlayamadım

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 4723 Toplam Mesaj: 36