folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

AMK ben birşeyler yazıyorum.

Millet taşak geçiyor, yazmıyorum artık üzülüyorum ama görünce.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Slm
    Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
    3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
     biri bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
    digeride bu
    http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566

ALLAH şifa versin de kardeşim senmi hastasın akraban mı anlayamadım

ANNEM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Rabbim acil şifalar versin hocam.. inşallah en kısa zamanda atlatır hastalığı dualarımız sizinle.

AYNEN DUALARINIZ BEKLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Rabbim acil şifalar versin hocam.. inşallah en kısa zamanda atlatır hastalığı dualarımız sizinle.

ALLAH RAZI OLSUN HOCAM

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

valla yasakmısır söylemesi yazması bilemeyecem de kanada yada hollandadan medical canabis falan bakın, kemoterapiye aşırı yardımcı oluyor, yağ formunda bulman gerekiyor, o,1 gr 0,1 gr özel piposuyla kullandırırsanız ciddi destek oluyor yavaşlatıyor kötü huyluların gelişimini. iştahı da açıyor.

ARATIRACAM HOCAM TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN

Burdan konuyla ilgili çok bilgi vermek sakıncalı olabilir. Kendin bu konuyu araştırırsan hızla sonuca ulaşırsın, ben 3 kere aynı tümörü atlattım ve bana faydası olduğu için kısaca bilgi verdim.

Hastana psikolojik katkıları şunlar olacaktır;

-kemoterapi sırasında kapanan iştah yeniden açılır,

-mide bulantısını ortadan karkar,

-feronom formonu yükselir,

-moral artar

Fiziksel etkileri: Farklı tümör büyüme hızlarını da yüzde 20 - 25 e kadar yavaşlattığını yapılan çalışmaları okuduğunda göreceksin. Yağın temini için washington, colorado veya hollanda'da doğrudan işi yapan kişilerle irtibata geçmen, gönderilecek ürünün kalitesi ve senin amacına uygunluğu açısından önemlidir. Yine bütün bunların destek dışında bir şey olmadığını unutma, başkasına faydası oldu diye sana da faydası olacağı kesin olmadığı gibi kendi başına tıbbın yerini de tutmayacaktır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4746 Toplam Mesaj: 36