Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?
-
AMK ben birşeyler yazıyorum.
Millet taşak geçiyor, yazmıyorum artık üzülüyorum ama görünce. -
YasamaK bunu yazdıchkarito bunu yazdı
Slm
Ben şu anda ankarada okumaktayım aynı zamanda yanımda kanser hastası olan birinci dereceden bir akrabam var
3,5 senedir kemoterapi alıyordu son 2 aydır alamıyor ve tümor gitgide büyüyor safra yollarınıda tıkadığı için kemoterapi alamıyoruz fakat geçenlerde bir şey duydum bir hasta solgar marka 2 adet 35+65tl lik bir hap almış ve karaciğeri iyileşmiş pazartesi onkoloji doktoruna ve stenti takan doktora soracağım eğer onlar ,izin verirse onu kullanmayı duşunuyorum daha önce kullanan veya kullnan kişileri tanıyanlar var mı varsa biraz bilgi verir misiniz teşekkürler
biri bu
http://www.solgar.com.tr/urun/artichoke-leaf-extract/36218
digeride bu
http://www.solgar.com.tr/urun/shark-liver-oil-complex-500-mg/2566ALLAH şifa versin de kardeşim senmi hastasın akraban mı anlayamadım
ANNEM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM
-
essan bunu yazdı
Rabbim acil şifalar versin hocam.. inşallah en kısa zamanda atlatır hastalığı dualarımız sizinle.
AYNEN DUALARINIZ BEKLİYORUM ALLAH RAZI OLSUN -
essan bunu yazdı
Rabbim acil şifalar versin hocam.. inşallah en kısa zamanda atlatır hastalığı dualarımız sizinle.
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM
-
chkarito bunu yazdıRETRET bunu yazdı
valla yasakmısır söylemesi yazması bilemeyecem de kanada yada hollandadan medical canabis falan bakın, kemoterapiye aşırı yardımcı oluyor, yağ formunda bulman gerekiyor, o,1 gr 0,1 gr özel piposuyla kullandırırsanız ciddi destek oluyor yavaşlatıyor kötü huyluların gelişimini. iştahı da açıyor.
ARATIRACAM HOCAM TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUNBurdan konuyla ilgili çok bilgi vermek sakıncalı olabilir. Kendin bu konuyu araştırırsan hızla sonuca ulaşırsın, ben 3 kere aynı tümörü atlattım ve bana faydası olduğu için kısaca bilgi verdim.
Hastana psikolojik katkıları şunlar olacaktır;
-kemoterapi sırasında kapanan iştah yeniden açılır,
-mide bulantısını ortadan karkar,
-feronom formonu yükselir,
-moral artar
Fiziksel etkileri: Farklı tümör büyüme hızlarını da yüzde 20 - 25 e kadar yavaşlattığını yapılan çalışmaları okuduğunda göreceksin. Yağın temini için washington, colorado veya hollanda'da doğrudan işi yapan kişilerle irtibata geçmen, gönderilecek ürünün kalitesi ve senin amacına uygunluğu açısından önemlidir. Yine bütün bunların destek dışında bir şey olmadığını unutma, başkasına faydası oldu diye sana da faydası olacağı kesin olmadığı gibi kendi başına tıbbın yerini de tutmayacaktır.