Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Allah acil şifalar versin kardeşim.İnşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşur
-
Hocam kansere etkili diye satılan tarım bakanlığı onaylı bişeyse aman ha uzak dur bu işin çok sömüreni var ortalıkta.
-
hocam Allah acil şifalar versin hastalık çok zor Allah kimseye dertsiz hastalıklarla karşılaştırmasın
-
onkoloji doktoruna danışmadan değil ilaç bitki çayı bile kullanmayın hocam. Annem meme ve karaciğer kanseri atlattı çok şükür kemo karaciğeri çok fazla yoran bir tedavi. Kaş yapacam derken göz çıkarmayın.
-
karaciğerin sağ lobu tamamen kapanmış safraya baskı yapıyor sol lobu çalışıyor yani az kısmı safra yoluna gecen hafata stent taktık hala kan değerlerinde bilürbin değeri 9,5 bunu en az 2,6 ya kadar düşürmemiz lazım normalde 1,2 olması lazım ama 2,6 oluncada verilebiliyormus kemoterapiyi bu arada hakkariden gelen bir hastanın yakının verdiği ot karışımını kullanıyorum Çünkü doktor kemoterrapi almadığı sürece deneye bilirsiniz dedi bu ot karışımı daha önce 2 kişide fayda vermiş birinin raporunu gördüm gercektende fayda vermiş... HAYIR DA ŞER DE ALLAH TANDIR ALLAH Şifasını inşallah verir...dualarınızı bekliyoruz çünkü doktorlar yapacak birşey yok diyorlar tıp'ın bilmin bittiği nokta ben RABBİME GÜVENİYORUM Doktorlara değil dualarınız bekliyorum ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam kansere etkili diye satılan tarım bakanlığı onaylı bişeyse aman ha uzak dur bu işin çok sömüreni var ortalıkta.
Hocam solgar zaten ilaç değilki :)
Tamamen doğal dünyaca ünlü bir markaya sahip :)
-
Allah şifa versin.Allah yardımcınız olsun.
-
MbK bunu yazdı
Allah şifa versin.Allah yardımcınız olsun.
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUANIZI EKSİK ETMEYİN
-
sLeymN bunu yazdı
onkoloji doktoruna danışmadan değil ilaç bitki çayı bile kullanmayın hocam. Annem meme ve karaciğer kanseri atlattı çok şükür kemo karaciğeri çok fazla yoran bir tedavi. Kaş yapacam derken göz çıkarmayın.
Nasıl atlattı şu onkoloji doktoruna sordum herşeye hazırlıklı olun dedi çünkü kemoterapi almıyor ve bu yüzdende tümör büyüyor hakkariden gelen birinin tavsiyesiyle şimdilik 2 otun karışımını veriyorum daha önce kullanan biri iyileşmiş ve hakkarili hastayada iyi geldiğini pataloji raporu gösteriyor bize dua edin...
-
sunyy2003 bunu yazdı
hocam Allah acil şifalar versin hastalık çok zor Allah kimseye dertsiz hastalıklarla karşılaştırmasın
Her derdin devası vardır RABBİM sevdiği kuluna hastalığı verirmiş ve her hastalığın bir sonu vardır diyor son mücedidit biz RABBİMİZDEN başkasına güvenmiyoruz ne doktorlar ne ilaçlar ne hemşireler çünkü 3 defa masada kalabilirsin seni öldürebiliriz dedi annem 3 ameliyatında da ALLAHIN izni ile KURTULDU hatta birinde ayakla gidip ayakla gelmişti... YÜCE RABBİM ŞİFASINI VERDİĞİNDE BURADA PAYLAŞACAĞIM....İNŞALLAH YENECEĞİZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN