folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Allah acil şifalar versin kardeşim.İnşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam kansere etkili diye satılan tarım bakanlığı onaylı bişeyse aman ha uzak dur bu işin çok sömüreni var ortalıkta.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam Allah acil şifalar versin hastalık çok zor Allah kimseye dertsiz hastalıklarla karşılaştırmasın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

onkoloji doktoruna danışmadan değil ilaç bitki çayı bile kullanmayın hocam. Annem meme ve karaciğer kanseri atlattı çok şükür kemo karaciğeri çok fazla yoran bir tedavi.  Kaş yapacam derken göz çıkarmayın.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

karaciğerin sağ lobu tamamen  kapanmış safraya baskı yapıyor sol lobu çalışıyor yani az kısmı safra yoluna gecen hafata stent taktık hala kan değerlerinde bilürbin değeri 9,5 bunu en az 2,6 ya kadar düşürmemiz lazım normalde 1,2 olması lazım ama 2,6 oluncada verilebiliyormus kemoterapiyi bu arada hakkariden gelen bir hastanın yakının verdiği ot karışımını kullanıyorum Çünkü doktor kemoterrapi almadığı sürece deneye bilirsiniz dedi bu ot karışımı daha önce 2 kişide fayda vermiş birinin raporunu gördüm gercektende fayda vermiş... HAYIR DA ŞER DE ALLAH TANDIR ALLAH Şifasını inşallah verir...dualarınızı bekliyoruz çünkü doktorlar yapacak birşey yok diyorlar tıp'ın bilmin bittiği nokta ben RABBİME GÜVENİYORUM Doktorlara değil dualarınız  bekliyorum ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam kansere etkili diye satılan tarım bakanlığı onaylı bişeyse aman ha uzak dur bu işin çok sömüreni var ortalıkta.

Hocam solgar zaten ilaç değilki :)

Tamamen doğal dünyaca ünlü bir markaya sahip :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Allah şifa versin.Allah yardımcınız olsun.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Allah şifa versin.Allah yardımcınız olsun.

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUANIZI EKSİK ETMEYİN

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

onkoloji doktoruna danışmadan değil ilaç bitki çayı bile kullanmayın hocam. Annem meme ve karaciğer kanseri atlattı çok şükür kemo karaciğeri çok fazla yoran bir tedavi.  Kaş yapacam derken göz çıkarmayın.

Nasıl atlattı şu onkoloji doktoruna sordum herşeye hazırlıklı olun dedi çünkü kemoterapi almıyor ve bu yüzdende tümör büyüyor hakkariden gelen birinin tavsiyesiyle şimdilik 2 otun karışımını veriyorum daha önce kullanan biri iyileşmiş ve hakkarili hastayada iyi geldiğini pataloji raporu gösteriyor bize dua edin...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

hocam Allah acil şifalar versin hastalık çok zor Allah kimseye dertsiz hastalıklarla karşılaştırmasın

Her derdin devası vardır RABBİM sevdiği kuluna hastalığı verirmiş ve her hastalığın bir sonu vardır diyor son mücedidit biz RABBİMİZDEN başkasına güvenmiyoruz ne doktorlar ne ilaçlar ne hemşireler çünkü 3 defa masada kalabilirsin seni öldürebiliriz dedi annem 3 ameliyatında da ALLAHIN izni ile KURTULDU hatta birinde ayakla gidip ayakla gelmişti... YÜCE RABBİM ŞİFASINI VERDİĞİNDE BURADA PAYLAŞACAĞIM....İNŞALLAH YENECEĞİZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Toplam Hit: 4739 Toplam Mesaj: 36