Kanser İçin Solgar Marka İlaç Kunlanan Varmı?
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam kansere etkili diye satılan tarım bakanlığı onaylı bişeyse aman ha uzak dur bu işin çok sömüreni var ortalıkta.
BU BİTKİSEL BİR İLAÇ KEMOTERAPİ ALAMIYORUZ ONDAN BUNA YÖNELDİK...
-
5Agustos1921 bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdıALLAH RAZI OLSUN BİZLERE DUA EDİN
Allah acil şifalar versin kardeşim.İnşaallah en kısa sürede sağlığına kavuşur
-
RETRET bunu yazdı
pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.
arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.
bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.
bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.
ŞUANLIK SADECE SIVI ŞEYLER YİYEBİLİYOR ONLARDA STENTTEN DOLAYI YAKLASIK 1 HAFTA SONRA KATI ŞEYLER YİYECEK
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hasta sen misin akraban mi hocam anlayamadim :/
Gecmis olsun bu arada.
ANNEM DUALARINIZ BEKLİYORUZ ALLAH RAZI OLSUN -
Rabbim acil şifalar versin hocam.. inşallah en kısa zamanda atlatır hastalığı dualarımız sizinle.
-
hipokondriyak bunu yazdıRETRET bunu yazdı
pişmemiş zeytinyağına zerdeçal karıştırın ne yiyorsa zerdeçal ekleyin.
arı reçinesi işe yarıyor fakat çok pahalı.
bir de likapa yesin her gün gerçi kilosu 120 lira da 200 gr 200 gr yiyebilir.
bu gıdaların hepsi destek olur iyileşecek diye bir şey yok.
arı recınesı = propolis ten bahsedıyorsun keman bakımında kullanılıyor. propolis aslında pahalı degıl fakat ıslenıp o sekılde hap dıye kaktırıyorlardı. bız bedava temın edıyorduk aydında arıcılardan. arıcı varsa etrafta BAL satan yer degıl dırekt arıcılardan bahsedıyorum. uygun olarak bulabılırsınız.
pıyasada ıslenmemısı 50 fılandır max dırekt arıcıdan alırsan
likapa da yabanmersını degıl mı bıldıgımız kılosu o kadar degıldır ya 50 lira fılandır dıye dusunuyorum.
bu dedıgın solgar ın takvıye ılacları var . kopekbalıgı karacıgerı ve kıkırdagı olarak 2 farklı hapı yada bırde komplikesi var sanırım kopekbalıgının esprısıde şudur . hocamız anlatmıştı ya bır cıns kopek balıgı yada tum kopekbalıkları kanser olmuyorlar. bu nedenle bu hayvanların bazı uzuvları ve karacıgerı ıle bu sekılde tedavı degılde ek haplar yapıyorlar.
ek olarak yesılyurt hastanesınde kaplumbağa bulmuşlardı onlardan kan aldıkta . ınsanlar aldıgımız kanları vısne suyu ıle karıstırıp ıcmıslerdı . bu da dırekt olarak bır ıse yaramaz ıslenmesı gerekıyordu.
allah sabır ve dayanma gucu versın zordur kanser . herseyden onemlısı moraldir .
Aynen yarın doktorlarlar konusacağım buyuk ihtimmalle onlarda bana verebilirsin diyecekler çünkü artık kemoterapi alamıyor bilirbin dusene kadar dua edin ALLAH RAZI OLSUN -
RETRET bunu yazdı
valla yasakmısır söylemesi yazması bilemeyecem de kanada yada hollandadan medical canabis falan bakın, kemoterapiye aşırı yardımcı oluyor, yağ formunda bulman gerekiyor, o,1 gr 0,1 gr özel piposuyla kullandırırsanız ciddi destek oluyor yavaşlatıyor kötü huyluların gelişimini. iştahı da açıyor.
ARATIRACAM HOCAM TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN -
mrkps bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam...
doktorlar pek fazla bitkisel ilaçların faydalı olacağına inanmıyorlar bu yuzden tavsiye edeceğini sanmıyorum..
Senin anlattığına göre dışarıdan safra kesesine baskı var yani mekanik bir tıkanıklık sözkonusu. bundan dolayıda o bitkisel ilaç etkili olsa bile o mekanik tıkanıklık ortadan kalkmadığı sürece bitkisel ilaçta bir işe yaramaz...
Cerrahi olarak o kitleyi alıp sonrasında kemoterapı düşünmüyorlarmı ...
Hocam kitleyi alamayız çünkü hasta kemoterapiden dolayı çok yıpranmış nereye değsek kanar diyorlar...Cerrahi olarak oraya 2 tane stent takıldı bu stentler safra yolunu acıp safra suyunun devam etmesi içindi ama tümörde büyüyor ayrıca safrada taslar oldugu için onlarda sırt agrısı yapıyor bitkiyide veriyorum şimdilik ALLAHTAN BASKA ŞİFA VERECEK YOK BİZ RABBİMİZE GUVENİYORUZ DUA EDİN -
zalimadam bunu yazdı
acil şifalar acil şifalar.
çok zor abi elimizden gelen bişi olsada yapsak.
profilde numara var antalya bölgesindeyim bu bölgeden bir bitki mitki bişi lazım olursa ara :(
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM DUA EDERSENİZ YETERLİ ŞİMDİLİK YARIN DOKTORLA GÖRÜŞECEĞİM ÇOOK TEŞEKKÜRLER ONA GÖRE YAZARIM SİZE -
DrKill bunu yazdı
Hocam çok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.
ALLAH RAZI OLSUN