folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Karakol Baskınlarına 316 Şehit Verdik - Bir De İran Karakollarına Bakın - Bir De İyi Haber Var

Karakol Baskınlarına 316 Şehit Verdik - Bir De İran Karakollarına Bakın - Bir De İyi Haber Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi o zaman bütün karakolları kaleye çevirelim, asker ve polis de robocop gibi dolaşsın, otobüslere de dedektör ve korumalar yerleştirelim, kaleler fetih için yabancı topraklara kurulur; kendi topraklarına değil ülke dışına bu dev karakollar yapacaksan konu başka, kendi toprağında kendi askerini kale içinde tutmak derebeylik döneminde kaldı. kışla haricinde hiç bir tesiste binalar normalden farkı olmamalı; bu iş bütün dünyada böyledir, hele ki kendi toprağında porsuk gibi yerin dibine karakol binası yapıp sinmek çok aşağılayıcı insan psikolojisi bunu kaldıramaz. teröre karşı hareket edeceksen kanunlarınla (idam dahil), kesintisiz sınırdığı operasyonlarınla, diplomasinle, okullarda öğretmenlerin camilerde hocalarınla bunu yapacaksın, iki sokak altında terör sempatizanları varsa ve sesini bile çıkarmıyorsan zaten bitmişsin demektir, 1 mayısta sokağa çıkma hıdrellezde sokağa çıkma diyorsan çocuklarına ülkenin sokakları zaten senden alınmış demektir, ister kale yap, ister çelik kapı, ister çift sıra tel, bir sonuç elde edemezsin, sana taş atandan kalkanla korunmayacaksın bunu yaparsan daha şiddetli gelecektir en uygun çözüm gidip kafasını patlatacaksın. şimdi senin termal kamera dediğin aletlere gelelim, boktan bir terleme eşofmanı ve 4 sıra koli bandıyla termal kameralardan kurtulabilirsin, sıklıkla yapılır özellikle kaçakçılar çok kullanır bu metodu, ve bakuş isimli termal kameraları etkisiz hale getirir (termal kameralar artık normal güvenlik şirketlerince de kullanılıyor canlı ispatını gözünün önünde yaparım), açık rüzgarlı, kapalı örtülü arazide hareket dedektörleri de işe yaramaz. malesef red alert gibi olmuyor.

kale yapılsın demiyoruz ama böyle de ahır gibi baraka gibi karakol olmasın ya ayıptır. Kabile devletimiyiz biz, sen şu karakollara bakınca için cız etmiyormu.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Genelkurmay başkanlığına kararlı ve başı dik kişiler gelmedikçe böyle 2 terörist avlar 1 tane şehit veririz. Askerin hakları her geçen gün elinden alınıyor. Çıkıp Türk Silahlı Kuvvetlerini adam gibi savunacak, yobazları yerinden zıplatacak kadar cesur ve kararlı yöneticimiz yok malesef. TSK'ya büyük saygı ve minnet borcumuz var. Fakat başına yanlış kişiler geçmişse eleştirip istifasını verip ordan inmesini sağlamakta gerek. Yoksa körü körüne tayyipe bağlı zihniyetlerden farkımız kalmaz. Hatta daha beteri vatan millet sakarya gaza getirip kullanmaya kalkarlar.

Tayyip hergün askerin çemberini daraltırken, haklarını bir bir elinden alırken bu adamlar nerede? Adamın silah arkadaşları hapiste yatıyor. Kafalarına göre istediklerini alıp serbest bırakıyorlar. Korkudan ağzını açamıyor. Diyecekseniz yok darbecilikle suçlayacaklar yok Ergenekonla suçlayacaklar vs. O zaman sen niye orda varsın? TSK'yı yönetecek kişiler gözü kara, başı dik, TC doğrultusunda zerre kadar ödün vermeyecek kişiler olmalı. Cesur ve TSK'nın haklarından ödün vermeyecek yöneticiler görmek istiyoruz.

Kandil'e adamlar terörkent kurmuşlar. Televizyon kanalına, radyosuna kadar var. Bu ülkenin uydusu yok mu? Hani bbg kampı gibi izleniyordu oralar? Koskoca TSK'nın gücü oraları temizlemeye yetmiyor mu? Mani olanlar varsa niye korkusuzca bunlara karşı mücadele verilmiyor? Düne kadar Suriye bu pislikleri beslerken Türkiye'nin tehditleriyle yola geldi. Malesef büyük başlar ödlek. Sorumluluk almaktan korkuyorlar. Herşeyi dış devletlerde aramayın. Büyük devletlerin daha küçük devletler üzerinde etkinliği vardır. Fakat tamamen kontrol edebileceği anlamına gelmez. Bugün hükümetin uzlamacı tavrı, Genelkurmayın sessiz kalması baştaki ödleklerden kaynaklanıyor. Yumruğunu masaya koyup tarihe bir suçlu olarak geçmekten, öldürülmekten, zarar görmekten korkuyorlar. Eğer korkularla devlet yönetilecekse bu kafayla en fazla kendimizden taviz verir ve elimizde olanları da kaybederiz. Umarım bundan sonra hakeden kişiler başa geçecek ve eski kararlılığı yeniden toparlayacak.

Olan küçük askere oluyor. Gerektiği yerde bunlara karşı sesini duyurabilmek gerek. TSK'nın yıpranması gibi bir durum söz konusu olamaz. Ne TSK İlker'in ne de hükümet Tayyip'in tekelinde değil. Zarar gören kendileri hariç herkes zaten. Herkesi memnun ettiğiniz bir sistem olamaz. Daha fazla ödün vermeden bu devlet temizliğe başlamalı. Fakat bu kişilerle zerre kadar adım atılacağını sanmıyorum.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

"EN İYİ SAVUNMA DÜŞMANDAN ÖNCE SALDIRMAKTIR"

sonuna kadar haklısın..

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

iyi o zaman bütün karakolları kaleye çevirelim, asker ve polis de robocop gibi dolaşsın, otobüslere de dedektör ve korumalar yerleştirelim, kaleler fetih için yabancı topraklara kurulur; kendi topraklarına değil ülke dışına bu dev karakollar yapacaksan konu başka, kendi toprağında kendi askerini kale içinde tutmak derebeylik döneminde kaldı. kışla haricinde hiç bir tesiste binalar normalden farkı olmamalı; bu iş bütün dünyada böyledir, hele ki kendi toprağında porsuk gibi yerin dibine karakol binası yapıp sinmek çok aşağılayıcı insan psikolojisi bunu kaldıramaz. teröre karşı hareket edeceksen kanunlarınla (idam dahil), kesintisiz sınırdığı operasyonlarınla, diplomasinle, okullarda öğretmenlerin camilerde hocalarınla bunu yapacaksın, iki sokak altında terör sempatizanları varsa ve sesini bile çıkarmıyorsan zaten bitmişsin demektir, 1 mayısta sokağa çıkma hıdrellezde sokağa çıkma diyorsan çocuklarına ülkenin sokakları zaten senden alınmış demektir, ister kale yap, ister çelik kapı, ister çift sıra tel, bir sonuç elde edemezsin, sana taş atandan kalkanla korunmayacaksın bunu yaparsan daha şiddetli gelecektir en uygun çözüm gidip kafasını patlatacaksın. şimdi senin termal kamera dediğin aletlere gelelim, boktan bir terleme eşofmanı ve 4 sıra koli bandıyla termal kameralardan kurtulabilirsin, sıklıkla yapılır özellikle kaçakçılar çok kullanır bu metodu, ve bakuş isimli termal kameraları etkisiz hale getirir (termal kameralar artık normal güvenlik şirketlerince de kullanılıyor canlı ispatını gözünün önünde yaparım), açık rüzgarlı, kapalı örtülü arazide hareket dedektörleri de işe yaramaz. malesef red alert gibi olmuyor.

kale yapılsın demiyoruz ama böyle de ahır gibi baraka gibi karakol olmasın ya ayıptır. Kabile devletimiyiz biz, sen şu karakollara bakınca için cız etmiyormu.

biz de hiç karakol yapılmasın karakollar 3-4 gerekirse 7-8 araç şeklinde hareketli ve değişken olsun diyoruz, halkla ilgili işleri polis karakolları halletsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

sayın İlker Başbuğ oraya buraya mütareke basını diyeceğine doğu düzgün karakollar yapılmasını sağlasa keşke.

para yok diye bişey yok. bu millet kurtuluş savaşında ayağındaki çorabı çıkardı verdi.

şimdi dese ki biz daha fazla askerimiz ölmesin diye bir proje hazırladık, ama bunun için -atıyorum- 3 milyar dolar lazım. kim katkıda bulunmaz.

ben öğrenciyim. kendi adıma söylüyorum; böyle bir seferberlik, kampanya olsa satabileceğim ne varsa satar veririm.

3 değil 30 milyar dolar dahi kaynak bulunabilir diye düşünüyorum.

sen hic gazete falan okumuyorsun anlasilan,

yuzlerce yalan haber ortaya cikti, uydu goruntuleri yayinladilar yok teroristleri gorduler ses cikartmadilar diye,

yukaridaki konuya katiliyorum, karakollarin sartlarinin iyilestirilmesi gerekiyor,

hadi diyelim ordu degistirmiyor, bu ulkenin imar bakanligi, iskan bakanligi, ic isleri bakanligi vs vs yokmu ?

niye onlar el atmiyorlar

ha dogru onlar su an mecliste ha babam de babam yasa gecirmeye calisiyor.

Askerde ilk iş güvenliktir, önce güvenliğini sağlaması lazım her iş için, kendi finansmanı var, meclisteki

anayasayı geçirmelerini savunmuyorum, ordunun karakolları yenilemesi, gerekli önlemleri alması gerek eğer o önlemleri halk

veya meclis

alırsa ordunun ne gereği var. yıllardır aynı karakollar basılıyor yerini değiştir,bölgeye hakim bi noktaya al gitmiş 2 dağın

arasına karakol kurmuşlar paso şehit ,aklın yolu bir isteselr yaparlar...

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:

alırsa ordunun ne gereği var. yıllardır aynı karakollar basılıyor yerini değiştir,bölgeye hakim bi noktaya al gitmiş 2 dağın

arasına karakol kurmuşlar paso şehit ,aklın yolu bir isteselr yaparlar...

Her terörist saldırısında güvenlik zafiyetleri ile gündeme gelen jandarma karakolları sil baştan yeniden yapılıyor. TOKİ’nin inşa ettiği karakol binaları, terörist saldırıları karşısında daha güvenli, savunma yönü güçlü ve güvenlik zafiyeti içermeyen hakim mevkilerde bulunuyor. 110 jandarma karakol binası inşaatı devam ediyor.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Nereye gidiyor yıllık mıllı hasılat nereye bugun bır ucak fabrıkası dahaı yok mılyarlarca dolar tsk a amane var hıc bır sey yok ortada yazk orada carpısacak olan sehıt dusecek olan gene bızlerız.

yıllardık barakaya bıldıgın teneke kogus sırnırdakını bırak ızmır de tank taburlarında bıle  bu sekılde tsk a bu kadar para akıtılıyor ama hıcbır sey yok ortada.

vadının ortasına karakol mu yapılır tam gobege heryern pusulabılecek yere aklı yok mu bu karakolu yapanların var ;

Var ama nerede.

Niye bitmiyor pkk ;Pkk ne 3 5 çapulcu Biz ki çanakkale harbınde mılyoınlarca askerı bır avuc mehmetcıkle defetmıs mılletız .

Ama artık ınsanlarn ne dını ne ımanı ne de vatan sevgısı kalmıs sankı benjamın ı sevıyorlar artık 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

sayın İlker Başbuğ oraya buraya mütareke basını diyeceğine doğu düzgün karakollar yapılmasını sağlasa keşke.

para yok diye bişey yok. bu millet kurtuluş savaşında ayağındaki çorabı çıkardı verdi.

şimdi dese ki biz daha fazla askerimiz ölmesin diye bir proje hazırladık, ama bunun için -atıyorum- 3 milyar dolar lazım. kim katkıda bulunmaz.

ben öğrenciyim. kendi adıma söylüyorum; böyle bir seferberlik, kampanya olsa satabileceğim ne varsa satar veririm.

3 değil 30 milyar dolar dahi kaynak bulunabilir diye düşünüyorum.

sen hic gazete falan okumuyorsun anlasilan,

yuzlerce yalan haber ortaya cikti, uydu goruntuleri yayinladilar yok teroristleri gorduler ses cikartmadilar diye,

yukaridaki konuya katiliyorum, karakollarin sartlarinin iyilestirilmesi gerekiyor,

hadi diyelim ordu degistirmiyor, bu ulkenin imar bakanligi, iskan bakanligi, ic isleri bakanligi vs vs yokmu ?

niye onlar el atmiyorlar

ha dogru onlar su an mecliste ha babam de babam yasa gecirmeye calisiyor.

hocam hergün en az 2 gazete okurum. ama dikkatimi hep açılan davalar çekiyor. şayet varsa bile ben daha o belge yayınlayanlardan ceza alanını görmedim.

mesela genelkurmay taraf gazetesinin uydu görüntüleri için yalan-aldatmaca dedi.

taraf ertesi gün tekrar tam sayfa verdi. madem aldatmaca nerede ceza.

neden halkı ordudan soğutmak için sahte belge düzenleyen bi yayın kuruluşunun yayın hayatına adalet müdahale edemiyor.

dava açmak basit bişey. şimdi bende gidip herhangi gazete için dava açabilirim.

burda önemli olan davanın nasıl sonuçlandığı.

halkı askerlikten soğutmanın ciddi yaptırımlarla korunduğu türkiyede yalan belgeyi yalan olduğunun ilan edilmesine rağmen nasıl olurda tekrar yayınlayabiliyor bu gazete.

dediğim gibi varsa uygulanmış bi ceza paylaşabilirsen sevinirim.ben şu ana kadar rastlamadım.

ortada ceza meza olmayınca; o uydu görüntülerinin sahte olduklarına inanasım gelmiyor. 

(bunu içtenlikle söylüyorum. ben tartışırken doğrularımın mutlak olduğuna inanan biri değilim. her tür fikir ve farklı bakış açısına açığım)

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Burada ne olursa olsun kızsam da bazen nefret etsemde sağcısı solcusu için TSK ortak değerdir seve seve gider askerlik yaparım yaparız. Ancak bu kadar ucuz olmamalı ölmek. 3 kurşun atan adam gitmemeli sıcak bölgelere. Gitsede böyle baraka içinde çukurda yerlerde aciz durmamalı. Bazı arkadaşlar terörle mücadele polisin, iç işleri bakanlığının işi demiş ancak bu ülkede polisin ağır silah kullanması için gerekli işlemler  yapıldığında meclise sunulmak istendiğinde en  büyük tepkiyi TSK vermişti.

Şu herkesin suratını ekşiterek baktığı iran bile askeri teknoloji  olarak , terörle mücadele olarak bizden çok daha iyi. Biz dünya tarihini baştan değiştirmiş 2500 yıllık varlığıyla askerliğin bütün inceliklerini dünyaya öğretmiş millet olarak 3 5 çapulcunun karşısında hiç olmaması gereken durumlara düşüyoruz. Eğer hükümet askerin savaşmasını , mücadele etmesini dağlarda savaşmasını engelliyorsa çıksın sn. generlkurmay başkanı söylesin açık açık ,bizim alanımızı kısıtlıyor desin.

Hükümetin yaptığı tek kısıtlama askerin siyaset içindeki alanı konusundadır ki buda ülkenin huzuru ve gelişimi için bugüne kadar en büyük engeldi. Yalnızca askeri kimliğini sevdiğim osman pamukoğlu şöyle demişti bir konuşmasında:

"Dağlarda sabit yerde durmayacağız sürekli hareket edeceğiz. Onların karşısına biz çıkacağız biz pusu atacağız. Teröristle terörist gibi mücadele edeceğiz."

Şuan acil olarak profesyonel timlerle dağlarda bu şekilde bir mücadele verilmeli diye düşünüyorum. 6 aylık askere gelmiş hergün eve döneceği günü hesap eden adamla terörle mücadele edilmez. Ben zorunlu askerliğin olmasından yanayım fakat savaşacak adamla gideceği günü hesap eden adam farklı kulvarlarda yer alsın orduda. Böyle tehlikeli savaşın eksik olmadığı bir bölgede, kalabalık bir orduya sahip olmak zorundasınız profesyonel askerlik bu gücü bitirir.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Bu karakollarla ilgili sadece bir şey söyleyeceğim : ERGENEKON!

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
Toplam Hit: 70072 Toplam Mesaj: 47