folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Karakol Baskınlarına 316 Şehit Verdik - Bir De İran Karakollarına Bakın - Bir De İyi Haber Var

Karakol Baskınlarına 316 Şehit Verdik - Bir De İran Karakollarına Bakın - Bir De İyi Haber Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu karakollarla ilgili sadece bir şey söyleyeceğim : ERGENEKON!

Pkk masum hepsini pis ergenekoncular yaptırdı değil mi ? Vay be bugünleri de gördük dağdaki eşkiyanın yaptığı iş bile hayali örgütlere bağlanıyor.Bu gidişle pkk ya üstün hizmet madalyası takarlar artık.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:

Bu karakollarla ilgili sadece bir şey söyleyeceğim : ERGENEKON!

tabi ki ergenekon, bu ülkede ztn 30 senedir kanlı yollardan ülkeyi bölmeye çalışan bir terör örgütü yok ve saldırıyı da üstlenmedi . pkk ztn yalan dolan ... 

Ayrıca bunu neye dayanarak iddia ettiğini de merak ettim, tek birşey demişinde "bizim gibi cahiller" anlamadı biraz aç istersen hocam, derin bilginden dehandan bizde faydanalım neymiş bu ergenekon ve neden Türk ordusunun karakollarına saldırmak istemiş ?

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

sayın İlker Başbuğ oraya buraya mütareke basını diyeceğine doğu düzgün karakollar yapılmasını sağlasa keşke.

para yok diye bişey yok. bu millet kurtuluş savaşında ayağındaki çorabı çıkardı verdi.

şimdi dese ki biz daha fazla askerimiz ölmesin diye bir proje hazırladık, ama bunun için -atıyorum- 3 milyar dolar lazım. kim katkıda bulunmaz.

ben öğrenciyim. kendi adıma söylüyorum; böyle bir seferberlik, kampanya olsa satabileceğim ne varsa satar veririm.

3 değil 30 milyar dolar dahi kaynak bulunabilir diye düşünüyorum.

sen hic gazete falan okumuyorsun anlasilan,

yuzlerce yalan haber ortaya cikti, uydu goruntuleri yayinladilar yok teroristleri gorduler ses cikartmadilar diye,

yukaridaki konuya katiliyorum, karakollarin sartlarinin iyilestirilmesi gerekiyor,

hadi diyelim ordu degistirmiyor, bu ulkenin imar bakanligi, iskan bakanligi, ic isleri bakanligi vs vs yokmu ?

niye onlar el atmiyorlar

ha dogru onlar su an mecliste ha babam de babam yasa gecirmeye calisiyor.

hocam hergün en az 2 gazete okurum. ama dikkatimi hep açılan davalar çekiyor. şayet varsa bile ben daha o belge yayınlayanlardan ceza alanını görmedim.

mesela genelkurmay taraf gazetesinin uydu görüntüleri için yalan-aldatmaca dedi.

taraf ertesi gün tekrar tam sayfa verdi. madem aldatmaca nerede ceza.

neden halkı ordudan soğutmak için sahte belge düzenleyen bi yayın kuruluşunun yayın hayatına adalet müdahale edemiyor.

dava açmak basit bişey. şimdi bende gidip herhangi gazete için dava açabilirim.

burda önemli olan davanın nasıl sonuçlandığı.

halkı askerlikten soğutmanın ciddi yaptırımlarla korunduğu türkiyede yalan belgeyi yalan olduğunun ilan edilmesine rağmen nasıl olurda tekrar yayınlayabiliyor bu gazete.

dediğim gibi varsa uygulanmış bi ceza paylaşabilirsen sevinirim.ben şu ana kadar rastlamadım.

ortada ceza meza olmayınca; o uydu görüntülerinin sahte olduklarına inanasım gelmiyor. 

(bunu içtenlikle söylüyorum. ben tartışırken doğrularımın mutlak olduğuna inanan biri değilim. her tür fikir ve farklı bakış açısına açığım)

taraf gazetesini kurduran cia koruyan hükümettir çongar hanımın eşi açık olarak cia mensubu olup linkte tarafın nasıl teşvikle kuruluduğunu görebilirsin, http://www.odatv.com/n.php?n=bu-belge-gundemi-sarsacak-0802101200 , tarafa allahtan başka kimse dokunamaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Sağlık harcamasından çok savunma harcaması yapıyoruz. 3-4 yıl önceye kadar en fazla savunma harcaması yapılıyordu ve şu karakollara bakın sanki gecekondu...

Bazılarıda hala cia demeye devam ediyor sanki cia başkanı, bu cia ajanı bunu cia kurdurttu bunu cia yaptı.... çok fazla amerikan filmi seyretmeyin psikolojiniz bozulmuş :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

SON DAKİKA

Mardinde Karakola hain saldırı

Terör örgütü PKK mensuplarınca Mardin'in Dargeçit ilçesinde jandarma karakoluna düzenlenen silahlı saldırıda 2 asker yaralandı.

Dargeçit ilçesine bağlı Kuşluca Köyü’ndeki jandarma karakoluna bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Saldırıda 2 asker yaralandı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyona askeri helikopterler havadan destek veriyor. Saldırıda yaralanan askerlerden birinin durumunun hafif olduğu bildirildi.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ad1s89 bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

"EN İYİ SAVUNMA DÜŞMANDAN ÖNCE SALDIRMAKTIR"

sonuna kadar haklısın..

savunma zaten budur...beklemek savunmak değildir.

karakol bir kere saçmalık. ölüm tuzağı. sürekli saldırı yapıp sürekli eşkiyanın belini kırcaksın. sürekli yaralıycaksın nefes alamıycak duruma getirip darbe vurcaksın.klasik alışıla gelmiş taktikleri bir kenara bırakıp gayri nizami operasyon taktiğine geçmedikleri sonucunda işte sürekli şehit haberleri geliyor. tabi biz burda klavyeye basıp yazmayla birşey olmuyor. askeriye niye sürekli beklemede niye sürekli taciz olunca atağa geçmekte hep kafamızda bunu düşünüyoruz...aklıma gelen plan ise. eşkiyayı asker böyle giderek 100 yıl devam etse yine birşey yapamıycağıdır. osmanlıda bile bir yerde bir sorun varsa gönderirler askeri oraya işini halleder bu kadar basit. ama hep savunmada kalmak eşkiyaya yarıyor. niye bizim asker hiç saldırmıyor illa şehit vermekmi gerekiyor desekte hep unutuluyor. bu yüzden artık askerin eşkiyayı bitireceğine inancım azaldı çünkü 25 yıldır ne hukumet ne asker adam gibi çözüm üretememiş bu yüzdende eşkiyayı ancak MİLLET  bitirir diyorum. millet isteyecek bitmesini işte o zaman hallolur. birileri bitirmek istemişsede asker harekete geçtiğindede durdurulmuş.birilerinin çıkarı için bu sürecin devam etmesi  tahammul edilemez. her hafta teröre 1 milyar dolar gibi bir paranın gitmesi mantık dışıdır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14645802.asp?gid=373   işte olay budur, bunu da tabiki ergenekon yaptı kim yapacaktı ki başka , 3 tane elbombası bi kutu kurşunları var adamların, yarısıda içerde ama olsun elleri heryere uzanır o kafirlerin !

@ kaygusuz hocam , zaten Türk ordusu şu anda gayri nizami düzen içinde değilmi sence . Ordu için nizam düşmanın karşısında ayakta durabilmektir. Evet şehit vermek gerekiyor, kelle koltukta savaşmak gerekiyor , oluk gibi kan akması gerekiyor. Bu şekilde boğazlanıp, pisi pisine yüzlerce asker kaybetmektense

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

EN SON BÖYLE BİR OLAY OLDUĞUNDA BURADA GÖTÜMÜZÜ YIRTMIŞ YİNE İRAN IN O KALE GİBİ KAROKOL RESİMLERİNE BAKIP İŞTE KARAKOL BÖYLE OLMASI GEREKİYOR DEMİŞTİK..VE O GÜN DEN SONRA YİNE ŞEHİT VERDİK VE YİNE AYNI KONUYU KONUSUYORUZ..

BEN DE DİYORUMKİ.. O KARAKOLLAR YIKILIP YERİNE KALE GİBİ KARAKOL YAPILMADIĞI SÜRECE + ŞU SON TEKNOLOJİ DENİLİP TE SONRA ORTADAN KAYBOLAN NÖBETÇİ ROBOT SİSTEMLERİ KALELERİN BAŞLARINA KONULMADIĞI SÜRECE BİZ ŞEHİT VEREMEYE DEVAM EDECEĞİZ..

SONRA BURAYA GELİP YİNE KONU AÇACAĞIZ VE İRANIN KARAKOLLARINA BAKIN KALE GİBİ DİYECEĞİZ.. BU BU ŞEKİLDE DÖNGÜ HALİNİ ALIP ARTIK BİZLERE SIRADANMIŞ GİBİ GELECEK...

ALLAH ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN..

SAYGILARIMLA..

THT2005

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

TSK: 134 karakolun inşaatı devam ediyor

sizce yeni karakollar nasıl?

İŞTE YENİ VE ESKİ KARAKOLLAR

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek