Kariyer Net Memleketçilik
-
Baya Erzurum lu varmış. :D
-
sorma amk benım doğum yerim van nüfus erzurum az çekmedim
he dipnot: Erzurumlu olmaktanda grur duyarım herzaman
DJ_Alper tarafından 02/Haz/15 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Tamamda CV ne bakmadan nerden biliyorki doğum yerini?
hoca girip tek tek bakmıyorlar filitre ediyorlar
xx bölge doğumlular xx ikametliler üniversite düzeyi eğitim vs diploma notu vs
20 kayıt bulundu sonra tek tek girip bakıyorlar
NoToLeRaNcE bunu yazdıpatates bunu yazdıson 90 gündür 9 sefer görüntülenmiş olan cv im
doğum yerim erzurumdu onu silip izmir yapmamla 2 günde 16 yı buldu.
hayır erzurumlu olsam ne olacak ? ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .
aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.
bu sabahda turkcellden aradılar hemen.
ciddi anlamda zihniyete sıçayım.
sonra birileride çıkıp doğuda kiler bizlerle aynı eşit haklara sahip diyorlar.
Esit degiliz zaten, en babasindan ben ayda 50 lira elektirik faturasi oderken o sozde esitlik seviciler doguda 1 lira oduyolar.
Sen kaç kere doğuanadoluya gittin? Milliyetçilikte emin ol senden daha milliyetçilerdir herkesi aynı kefeye koyma siz batıda hdp nin otobüsüne trene bakar gibi bakarken adamlar Erzurum merkese hdp nin H sini sokmazlar
istersen test et HDP bayrağıyşla izmirde dolaş birde gitte erzurumda dolaş ama önce izmirde dolaş erzurumda dolaşırsan önce izmirde dolaşamazsın birdaha
Hakkaride şırnakda diyarbakırda kekoların yediği bokları bütün doğuya atmayın
DJ_Alper tarafından 02/Haz/15 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğuyu güneydoğuyla karıştırmayın beyler; Erzurum merkez kürt şehri değil. Faturaları da öderler.
-
yapmaya dogum yerı falanda seciliormu bilmiyordum deneme amacli bir yapim bakim katkisi olucak mi :D
edit : yalnis alintilamisim
Absolut tarafından 02/Haz/15 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Hazır konusu varken, firmalar arama yaparken senin özet bilgindeki ya da mesleki alandaki kelimelere göre yapıyolar
daha önceleri cv me bakan sayısı fazlaydı, yeni cv oluşturdukdan şu an 1,2 max 3,4 oluyo
siz o kısımları nasıl dolduruyosunuz yazılım ,web yazılım web tasarım bu sektördeyim
not: şu an başvuru yapmıyorum önceden de yapmıyodum
-
patates bunu yazdı
son 90 gündür 9 sefer görüntülenmiş olan cv im
doğum yerim erzurumdu onu silip izmir yapmamla 2 günde 16 yı buldu.
hayır erzurumlu olsam ne olacak ? ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .
aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.
bu sabahda turkcellden aradılar hemen.
ciddi anlamda zihniyete sıçayım.
sonra birileride çıkıp doğuda kiler bizlerle aynı eşit haklara sahip diyorlar.
Doğulu personel çalıştırmamaya biz de gayret gösteriyoruz fakat şehir erzurum değil, BDP şehirleri. Şöyle söyleyeyim, bunu yapmaya başladığımızdan beri oryantasyon süreleri kısaldı, iş verimi arttı, raporlu izin süreleri kısaldı.
Siyasi manada bakarsak AKP lilerden BDP lilerden uzak durmaya çalışıyoruz bunları büyük kısmı ense takımı oluyor, ilk başlarda nefret ve tiksinti maksadıyla bunların işe alımını engelliyordum, tamamen şahsiydi; sonra gördük ki personel alımında ivmeli bir kalite yakalandı. Raporlu izin günleri kısaldı, raporsuz izin günleri kısaldı, araç kaza ve ceza oranları düştü, kontak açma saatleri sabitlendi, sorumluluk duygusu daha yüksek normal vatandaşların. Olaya doğu batı yerine sorumlu - daha az sorumlu diye bakmakta fayda var.
-
HolyOne bunu yazdı
Tamamda CV ne bakmadan nerden biliyorki doğum yerini?
aynn... doğum yeri die bi filtre yokki
-
başlık kariyer.net'in memleketçiliği ve eleştirilmesi, konuda milliyetçilik almış başını gitmiş.
i <3 TBT
Kreyzi tarafından 02/Haz/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
başlık kariyer.net'in memleketçiliği ve eleştirilmesi, konuda milliyetçilik almış başını gitmiş.
i
Memleket, cinsiyet, özürlülük durumu, yaş, askerlik vs vs hepsi önemli.