Kariyer Net Memleketçilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Baya Erzurum lu varmış. :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sorma amk benım doğum yerim van nüfus erzurum az çekmedim 

he dipnot: Erzurumlu olmaktanda grur duyarım herzaman

DJ_Alper tarafından 02/Haz/15 14:36 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Tamamda CV ne bakmadan nerden biliyorki doğum yerini?

hoca girip tek tek bakmıyorlar filitre ediyorlar

xx bölge doğumlular xx ikametliler üniversite düzeyi eğitim vs diploma notu vs

20 kayıt bulundu sonra tek tek girip bakıyorlar

NoToLeRaNcE bunu yazdı
    patates bunu yazdı

son 90 gündür 9 sefer görüntülenmiş olan cv im

doğum yerim erzurumdu onu silip izmir yapmamla 2 günde  16 yı buldu.

hayır erzurumlu olsam ne olacak ?  ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .

aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.

bu sabahda turkcellden aradılar hemen.

ciddi anlamda zihniyete sıçayım. 

sonra birileride çıkıp doğuda kiler bizlerle aynı eşit haklara sahip diyorlar.

Esit degiliz zaten, en babasindan ben ayda 50 lira elektirik faturasi oderken o sozde esitlik seviciler doguda 1 lira oduyolar.

Sen kaç kere doğuanadoluya gittin? Milliyetçilikte emin ol senden daha milliyetçilerdir herkesi aynı kefeye koyma siz batıda hdp nin otobüsüne trene bakar gibi bakarken adamlar Erzurum merkese hdp nin H sini sokmazlar

istersen test et HDP bayrağıyşla izmirde dolaş birde gitte erzurumda dolaş ama önce izmirde dolaş erzurumda dolaşırsan önce izmirde dolaşamazsın birdaha

Hakkaride şırnakda diyarbakırda kekoların yediği bokları bütün doğuya atmayın 

DJ_Alper tarafından 02/Haz/15 14:43 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Doğuyu güneydoğuyla karıştırmayın beyler; Erzurum merkez kürt şehri değil. Faturaları da öderler.

Blue Screen of Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

yapmaya dogum yerı falanda seciliormu bilmiyordum deneme amacli bir yapim bakim katkisi olucak mi  :D

edit : yalnis alintilamisim

Absolut tarafından 02/Haz/15 14:47 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

Hazır konusu varken, firmalar arama yaparken  senin özet bilgindeki ya da mesleki alandaki kelimelere göre yapıyolar 

daha önceleri cv me bakan sayısı fazlaydı, yeni cv oluşturdukdan  şu an 1,2 max 3,4  oluyo

siz o kısımları nasıl dolduruyosunuz yazılım ,web yazılım web tasarım bu sektördeyim 

not: şu an başvuru yapmıyorum önceden de yapmıyodum 

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

son 90 gündür 9 sefer görüntülenmiş olan cv im

doğum yerim erzurumdu onu silip izmir yapmamla 2 günde  16 yı buldu.

hayır erzurumlu olsam ne olacak ?  ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .

aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.

bu sabahda turkcellden aradılar hemen.

ciddi anlamda zihniyete sıçayım. 

sonra birileride çıkıp doğuda kiler bizlerle aynı eşit haklara sahip diyorlar.

Doğulu personel çalıştırmamaya biz de gayret gösteriyoruz fakat şehir erzurum değil, BDP şehirleri. Şöyle söyleyeyim, bunu yapmaya başladığımızdan beri oryantasyon süreleri kısaldı, iş verimi arttı, raporlu izin süreleri kısaldı.

Siyasi manada bakarsak AKP lilerden BDP lilerden uzak durmaya çalışıyoruz bunları büyük kısmı ense takımı oluyor, ilk başlarda nefret ve tiksinti maksadıyla bunların işe alımını engelliyordum, tamamen şahsiydi; sonra gördük ki personel alımında ivmeli bir kalite yakalandı. Raporlu izin günleri kısaldı, raporsuz izin günleri kısaldı, araç kaza ve ceza oranları düştü, kontak açma saatleri sabitlendi, sorumluluk duygusu daha yüksek normal vatandaşların. Olaya doğu batı yerine sorumlu - daha az sorumlu diye bakmakta fayda var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Tamamda CV ne bakmadan nerden biliyorki doğum yerini?

aynn... doğum yeri die bi filtre yokki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

başlık kariyer.net'in memleketçiliği ve eleştirilmesi, konuda milliyetçilik almış başını gitmiş. 

i <3 TBT

Kreyzi tarafından 02/Haz/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

başlık kariyer.net'in memleketçiliği ve eleştirilmesi, konuda milliyetçilik almış başını gitmiş. 

i

Memleket, cinsiyet, özürlülük durumu, yaş, askerlik vs vs hepsi önemli.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4669 Toplam Mesaj: 48