Kariyer Net Memleketçilik
-
DJ_Alper bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıpatates bunu yazdı
son 90 gündür 9 sefer görüntülenmiş olan cv im
doğum yerim erzurumdu onu silip izmir yapmamla 2 günde 16 yı buldu.
hayır erzurumlu olsam ne olacak ? ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .
aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.
bu sabahda turkcellden aradılar hemen.
ciddi anlamda zihniyete sıçayım.
sonra birileride çıkıp doğuda kiler bizlerle aynı eşit haklara sahip diyorlar.
Esit degiliz zaten, en babasindan ben ayda 50 lira elektirik faturasi oderken o sozde esitlik seviciler doguda 1 lira oduyolar.
Sen kaç kere doğuanadoluya gittin? Milliyetçilikte emin ol senden daha milliyetçilerdir herkesi aynı kefeye koyma siz batıda hdp nin otobüsüne trene bakar gibi bakarken adamlar Erzurum merkese hdp nin H sini sokmazlar
istersen test et HDP bayrağıyşla izmirde dolaş birde gitte erzurumda dolaş ama önce izmirde dolaş erzurumda dolaşırsan önce izmirde dolaşamazsın birdaha
Hakkaride şırnakda diyarbakırda kekoların yediği bokları bütün doğuya atmayın
Kac kere mi gittim ? Batida gordugum ilden fazladir doguda ki bi ile gitmisligim oturup kalkmisligim. Ben orda erzurum dedim mi ? Dogu demek erzurumdan mi ibaret ?
Kalkipta aglamayacak arkadas esitlik yokta bilmem ne diye. Türk mü ustun digerleri mi ortada iste demek istedigim bu. Hdp ye bagladin mevzuyu. Bende biliyorum erzurumlularin ne oldugunu yani bana anlatmana gerek yok.
Arkadas dogu-bati sentezi yaparken daha acik konussun bidaha ki sefer. Gorunen koy klavuz istemiyo cunku. Ben vatanimda Türk olarak azinlik gibi yasiyorum cunku.
-
siyaset yapacak kafalarda değilim şu ara.
ama yani azınlık gibi yaşıyorum demek çok ilginç.
-
Kariyer.net te bi götlük sezdim sanki.
Dogum yerine görede arama yapılıyorsa ona brşey diyemem
-
anlatmak isteğim şu bir arkdaş zaten yazmış firma elbette filitre uygulayacak. Fakat sistem şu olmalı bence. beni istemiyorsa atıyorum doğum yeri uymuyorsa. ben aradığımda o iş çıkmamalı. ben kendime göre filitreliyorum bana işleri çıakrtıyor.. ben başvurumu yapıyorum. işte sonrasında o başvurulardanda firma filitre yapıyo.
benim kızdığım nokta baştan özelliklerini adam gibi yaz. ben filitre uyguladığımda karşıma çıkıyorsa ilanın kesiştiğimizi bilelim.
tecrübesiz i işaretleyip aratıyorum.
madde madde herşey uyuyor en az 3 yıl deneyim son madde.
bu gibi şeyler
-
Kaan bunu yazdı
Ya ne alaka amk memleketçilikle,
Mühendis ilanı veriyoruz 1500 kişi başvuruyor.
Nasıl seçelim içerisinden? tek tek bakalım mı cv'lere?
Hayır tabi ki...
Filtrele...
İstanbul Anadolu yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Gebze, Tuzla.
Kaldı 500 Kişi,
onları da semtlere böldün mü aranacak hale gelir.
Ne yazık ki durum böyle.
http://www.tahribat.com/Forum-Isverenler-Is-Basvurularini-Nasil-Degerlendiriyor-175389/1/kariyer/
oha resmen sok oldum hocam tuylerim urperdi bu nedir ak bu sekil filtreleme ile is bulmak mucizelere kaliyor merkezi yerlerde yasamayanlar yandi
-
Erzurum da arabayı yıkamaya verdik yıkanırken şöyle bir gezelim gelelim dediğimiz de, yıkamacı abi şortla gezemezsiniz bekleyin arabanız yıkansın alın gidin dedi. Ben heryer de şortla gezerken kimse karışmıyor, Erzurum da karışıyorlarsa eşit değiliz tabiki de.
Not: Erzurumluyum.
-
patates bunu yazdı
hayır erzurumlu olsam ne olacak ? ki sadece doğmuşum anasını satayım baba asker .
aynı koşullarda olduğum adama başvuruda geri dönüp bana dönülmeyince kıllandım. izmir yaptım dönüşler oldu.
vallahi helal olsun hocam ibretlik tespit yapmışsın , gelip bu konuyu provoke etmeye çalışanlara bakma sen çok doğru bir yere parmak basmışsın zeki adammışsın bide vesselam.
-
Kumanaga bunu yazdı
Erzurum da arabayı yıkamaya verdik yıkanırken şöyle bir gezelim gelelim dediğimiz de, yıkamacı abi şortla gezemezsiniz bekleyin arabanız yıkansın alın gidin dedi. Ben heryer de şortla gezerken kimse karışmıyor, Erzurum da karışıyorlarsa eşit değiliz tabiki de.
Herkes istediğini der siz ne bakıyorsunuz onlara. Ortalık şortla gezen kaynıyor. Kimsenin bir şey dediğini görmedim.
-
seboist bunu yazdıpatates bunu yazdı
vallahi helal olsun hocam ibretlik tespit yapmışsın , gelip bu konuyu provoke etmeye çalışanlara bakma sen çok doğru bir yere parmak basmışsın zeki adammışsın bide vesselam.
sanada helal nasılda bozdun beni. inanılmaz marjinal ve cool gözüktün çok iyi ya bende arkdaşlarıma yapıcam aynısından
-
SkynetX bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
Herkes istediğini der siz ne bakıyorsunuz onlara. Ortalık şortla gezen kaynıyor. Kimsenin bir şey dediğini görmedim.
:D görüyorsun dimi kanka.
1- en büyük yanlışı doğu ile güneydoğuyu karıştırmakla yapıyorsunuz. erzurum doğnun kalesidir unutmayın. bir arkadaşın da dediği gibi izmir'de hdp aracına, apo bayrağına bön bön bakılırken erzurumda o pkklı piçler mahallelerine kadar kovalanıp kendi evlerinin önünde kendi inlerinde dayak yiyorlar. öyle kolay değil burada.
2- elektrik faturası denmiş. her ay 150 lira elektrik faturası ödyüruz siz kimden bahsediyonuz tam olarak ? elektriği kaçak kullanıyorlar dediğiniz yer doğu değil de güneydoğu olmasın ?
3- gelen misafire şortla gezemezsin demişler. donla bile gezersin kimse birşey demez. birinin lafıyla kendi şehrini aşağılamışsın hocam ayıp. sen şort giyip gezdin mi de eşit değiliz diyorsun ?
ben hip-hop ile uğraştığım zamanlarda istanbula gittiğimde bol pantolon-tişört giyememiştim. where is the batı medeniyeti ? aynı hip-hop kıyafetleriyle erzurumda her ortama girip çıkıyordum. graffitiler, break dans kursları, rap partileri. suratıma bandana takıp gta san andreastaki adam gibi dolaşıyordum amk var mı ötesi ? evet bunları erzurumda yapıyordum ama istanbulda yapamıyordum.
4- erzurumlular Türk oğlu Türk'tür. hatta o kadar Türküz ki 7 göbek değil 77 göbek geriye sarsanız tarihi, herkes melez çıkar da biz yine Türk çıkarız. aynı zamanda erzurumlular çok zekidir. biraz tarih okuyan anlamıştır ne demek istediğimi.
önce şu güneydoğuya doğu diyenler eline Türkiye haritası alıp bölgelerin isimlerini öğrenmekle başlasın işe :D