Kariyer Net Memleketçilik
-
Erzurum için ek olarak adam ne güzel sayfa yapmış :D
https://www.facebook.com/Erzlular
yanayım yanayım ateşlerde yanayım resimlerine koptum :D
-
Doğum yerini değiştirince CV'in güncellendi, son 1 haftada cv'sini güncelleyenler diye aratanlarda seni buldu :)))
olabilir mi? -
DadasAdam bunu yazdıSkynetX bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
Erzurum da arabayı yıkamaya verdik yıkanırken şöyle bir gezelim gelelim dediğimiz de, yıkamacı abi şortla gezemezsiniz bekleyin arabanız yıkansın alın gidin dedi. Ben heryer de şortla gezerken kimse karışmıyor, Erzurum da karışıyorlarsa eşit değiliz tabiki de.
Not: Erzurumluyum.
Herkes istediğini der siz ne bakıyorsunuz onlara. Ortalık şortla gezen kaynıyor. Kimsenin bir şey dediğini görmedim.
:D görüyorsun dimi kanka.
1- en büyük yanlışı doğu ile güneydoğuyu karıştırmakla yapıyorsunuz. erzurum doğnun kalesidir unutmayın. bir arkadaşın da dediği gibi izmir'de hdp aracına, apo bayrağına bön bön bakılırken erzurumda o pkklı piçler mahallelerine kadar kovalanıp kendi evlerinin önünde kendi inlerinde dayak yiyorlar. öyle kolay değil burada.
2- elektrik faturası denmiş. her ay 150 lira elektrik faturası ödyüruz siz kimden bahsediyonuz tam olarak ? elektriği kaçak kullanıyorlar dediğiniz yer doğu değil de güneydoğu olmasın ?
3- gelen misafire şortla gezemezsin demişler. donla bile gezersin kimse birşey demez. birinin lafıyla kendi şehrini aşağılamışsın hocam ayıp. sen şort giyip gezdin mi de eşit değiliz diyorsun ?
ben hip-hop ile uğraştığım zamanlarda istanbula gittiğimde bol pantolon-tişört giyememiştim. where is the batı medeniyeti ? aynı hip-hop kıyafetleriyle erzurumda her ortama girip çıkıyordum. graffitiler, break dans kursları, rap partileri. suratıma bandana takıp gta san andreastaki adam gibi dolaşıyordum amk var mı ötesi ? evet bunları erzurumda yapıyordum ama istanbulda yapamıyordum.
4- erzurumlular Türk oğlu Türk'tür. hatta o kadar Türküz ki 7 göbek değil 77 göbek geriye sarsanız tarihi, herkes melez çıkar da biz yine Türk çıkarız. aynı zamanda erzurumlular çok zekidir. biraz tarih okuyan anlamıştır ne demek istediğimi.
önce şu güneydoğuya doğu diyenler eline Türkiye haritası alıp bölgelerin isimlerini öğrenmekle başlasın işe :D
bizim yasadigimiz yerde nerdeyse butun esnaf erzurumlu :D istanbul kutuk luden cok erzurum kutuklu var :D ele gecirmisler mekani cogu arkadasim hicde sikayetci degilim k*rt itleri olacagina erzurumun yigidi olsun adam gibi adamlar
-
ShyRain bunu yazdı
Doğum yerini değiştirince CV'in güncellendi, son 1 haftada cv'sini güncelleyenler diye aratanlarda seni buldu :)))
olabilir mi?Öyle bir oppsiyon varmı?
iş veren panali hakkında bilgim yok.
eğer varsa öyle bir oppsiyon buda etken olabilir
-
ShyRain bunu yazdı
olabilir mi?bence de olay bu ^^
abi simdi pek mantıklı degil yani dogum yerine göre secim yapmak. ikamet edilen yer dese bir nebze hak verebilirim, hani istanbul'daki ilanların bir bölümünde "asya / avrupa yakasında ikamet edilmesi tercihimizdir" gibi cümleler yazılır. yoksa adam istenilen yerde yasıyor olduktan sonra ne önemi var erzurum dogumlu olmasının ?
böyle isvereni kuskuya sokacak, teröristlerin cirit attıgı bir il olsa "belki.." diyecegim ama erzurum pek mantıklı gelmedi. tabi olmayacak is degil yine, türkiye burası.
Andrei tarafından 04/Haz/15 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
an itibariyle hdp yi erzurumda sikertiyorlar:) ne yazmıştım ben :)
-
Absolut bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıSkynetX bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
bizim yasadigimiz yerde nerdeyse butun esnaf erzurumlu :D istanbul kutuk luden cok erzurum kutuklu var :D ele gecirmisler mekani cogu arkadasim hicde sikayetci degilim k*rt itleri olacagina erzurumun yigidi olsun adam gibi adamlar
aynen öyle hocam adamsın.
bu arada güzel bir haber paylaşayım :)
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29192158.asp
hdp bayrakları arasında Türk bayrağı dalgalandırır benim yiğit memleketim.
yine mahallebaşındaki inlerine kadar kovaladık köpekleri. yatsın kalksın polisin elini ayağını öpsünler.
minibüsü pkklı piçler yaktı. olay çıkınca sırf gündeme getirebilmek için, koz olarak kullanabilmek için kendi adamlarını yakacak kadar da kansız bunlar.
burası Narmanlı Camii önü. polis takviye istedi askeri birlikler geldi. onları engellemek içni değil bizi engellemek için :)
DadasAdam tarafından 04/Haz/15 16:53 tarihinde düzenlenmiştir