Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.
-
işte asil Türk milletinin minnettar olduğu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk,her halimizle diğerlerinden farklıyız.Atamızda bu resimdeki bakışıyla farkı açıkça ortaya koymuş.
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.
-----------------------------
kızım sen sünnetiz alaman pipileriyle oynamaktan kendi tarihine zaman ayıramadın herale ?
aqp ne ki ? aç adamlar işte et yeyişinden belli ! -
Recoba_20 bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
neyin ne olduğunu bilmeden aptal aptal yorumlar yapma! önce adam akıllı araştır öğren sonra gel bişiler yaz... türklüğüm ve atatürkümle gurur duyuyorum ve canı gönülden seviyorummmmmmm!!!!
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Serefsizim gidecem birtane bust yaptiracam , gececem her saat basi tapacam ulan , yemin ediyorum tapacam.Gerizakali , kim ataya tapiyor ilah olarak ...kafasiz beyinsiz yobaz pustlar.Bugune kadar Ataturk'e secde eden bir insan gordunuzmu , bugune kadar Ataturk seni korusun gibi bir dua falan duydunuz mu ? Ne tapmasi , kendi icinizdeki ezikligi ,Ataturk'e tapma olarak disa vuruyorsunuz...bana gosterin ya iste bu Ataturk'e tapiyor diye , birtane foto , birtane soz , birtane video birseyler gosterin...yok ama ciddi ciddi tapacam , kucuk bir heykelciginide yaptirip yanimda tasiyacagim , saat basi cikarip onunde secde edecegim...
-----------------------------Compi,bi tane YALAKA çıkmış Cumhuriyet dönemi şairlerinden ne yazık ki,şu bahsettiğin tapınma mevzusu ile ilgili;
Şair: Kemalettin Kamu
Ne mucize Ne efsun
Ne örümcek ne yosun
Çankaya yeter bize
Kabe Arab'ın olsun...
--------------------------Bu adam da tam Malmış,Kabe sadece Arab'a ait sanki,Kabe tüm müslümanların Kabesi..
Bu adamın akıbetini bilen var mı?Bu şiiri Atatürk hayatteyken yazdıysa,eminim en büyük tepkiyi Atatürk vermiştir
-
guzel yazmis sair aferin ,
evet kabe arabin, arap vize vermezse kabede yok,
kabe ziyareti icin harcanan yol , yeme , icme masraflarida araplara,
hani araplar put doneminde put ziyaretinden kazanirdi ya , simdide muslumanlarin kabe ziyaretinden... degisen bisey yok.
her muslumanin vizesiz sefer edebilecegi , ozerk bir bolge olmasi lazim kabe cevresinin.
-
tikky hunter konusundaki delikanlılara bak hele :|
-
filiz bunu yazdı:
------------------------------------------------------------------------
altına imzamı atıyorum .....sanki daha önce güllük sefa içindeydiniz : ) millet sokağa dökülcekdi be
-
Offf. Var mı "ATA" gibisi yaaa..
Tek Kelimeyle Yok böyle bi karizma başka birinde diyorum...
Aşık Oluyorum Galiba Biri Beni Kurtarsın :|
-
Darkparadise bunu yazdı:
-----------------------------Offf. Var mı "ATA" gibisi yaaa..
Tek Kelimeyle Yok böyle bi karizma başka birinde diyorum...
Aşık Oluyorum Galiba Biri Beni Kurtarsın :|
ben seni kurtarmak isterdim ama Atatürk'ün yanında karizmamın lafı bile olamaz :(kusura bakma :D
-
karatahta bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Serefsizim gidecem birtane bust yaptiracam , gececem her saat basi tapacam ulan , yemin ediyorum tapacam.Gerizakali , kim ataya tapiyor ilah olarak ...kafasiz beyinsiz yobaz pustlar.Bugune kadar Ataturk'e secde eden bir insan gordunuzmu , bugune kadar Ataturk seni korusun gibi bir dua falan duydunuz mu ? Ne tapmasi , kendi icinizdeki ezikligi ,Ataturk'e tapma olarak disa vuruyorsunuz...bana gosterin ya iste bu Ataturk'e tapiyor diye , birtane foto , birtane soz , birtane video birseyler gosterin...yok ama ciddi ciddi tapacam , kucuk bir heykelciginide yaptirip yanimda tasiyacagim , saat basi cikarip onunde secde edecegim...
-----------------------------Compi,bi tane YALAKA çıkmış Cumhuriyet dönemi şairlerinden ne yazık ki,şu bahsettiğin tapınma mevzusu ile ilgili;
Şair: Kemalettin Kamu
Ne mucize Ne efsun
Ne örümcek ne yosun
Çankaya yeter bize
Kabe Arab'ın olsun...
--------------------------Bu adam da tam Malmış,Kabe sadece Arab'a ait sanki,Kabe tüm müslümanların Kabesi..
Bu adamın akıbetini bilen var mı?Bu şiiri Atatürk hayatteyken yazdıysa,eminim en büyük tepkiyi Atatürk vermiştir
-----------------------------Doğru kabedeki bütün herşey müslümanların ülkesine servest olarak dönüyr hea ??
Kusura bakmayın ama kabe arapların bile değil artık.KArşısında otel kurulmuş kabeye doğru şarap içilebiliyor.Hangi arabın ??ARaplar böyle birşeye izin vermişse hepsinin ta aq..