folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.

Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    bu fotoğraf ı heryerde gördüm ve yazılanların hepsi aynı.ilk gördüğümde bende inandım ama araştırınca gerçeği öğrendim.62 kral 32 cumhurbaşkanı falan vs... bikere o zamanda o kadar ülke,devlet yoktu.Orası Türkiyedeki Rus büyükelçiliği ve orada bulunan insanlar da Türk ve Rus subay ve yetkilileri, eşleri. Fotoğraf,poz sağlam ama ordakilerin kral,cumhurbaşkanı falan olduğu abartmak için uydurulan bi yalan diye düşünüyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

c0ldmAniac bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu fotoğraf ı heryerde gördüm ve yazılanların hepsi aynı.ilk gördüğümde bende inandım ama araştırınca gerçeği öğrendim.62 kral 32 cumhurbaşkanı falan vs... bikere o zamanda o kadar ülke,devlet yoktu.Orası Türkiyedeki Rus büyükelçiliği ve orada bulunan insanlar da Türk ve Rus subay ve yetkilileri, eşleri. Fotoğraf,poz sağlam ama ordakilerin kral,cumhurbaşkanı falan olduğu abartmak için uydurulan bi yalan diye düşünüyorum.

Kesin konuşmak istiyorum ama kral veya cumhurbaşkanları vs. değil bu fotoğraftakiler . Bu fotoğraf bildiğim kadarıyla Sovyetler Birliği'nin devrimi kutlamak adına verdiği kokteyl . Katılıyorum yani sana , ama tam emin değilim , araştırmak gerekir . Ama şöyle de bir şey var , kendini tamamen batıya kapan Sovyetler Birliği'ne nereden o kadar kral ve cumhurbaşkanı gelecek :)

Fakat kral veya cumhurbaşkanı olmaması , ilk bakışta Yüce Atatürk'ü görmemize engel değil ... Karizmadan da daha öte bir şey .

Ruhu şad olsun , Allah rahmet eylesin .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Simdi bi Atanın redmine bakın bide digerlerine, Simdi bide su atasozune bakalım Essek olursan semer vuran cok olur yada argosu bole dote bole Y..rak

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    asaleti yeter atamın karizması ayrı bi hava katıyo

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    abi Aşıgım ben ATATÜRKE YA

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bütünüyle örnek alınacak tek insan bana göre.Eyy gidi  içim szladı be:S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

E haliyle...

hadi aradaki 7 000 000 000 000 000 000 farkı bulalım arkadaşlar =/ 

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    O bu değil de , "Ata öyle değil , böyle binilir." adlı bir resim vardı . Bulabilen koysun , güleriz eğleniriz biraz :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Atamızın karizması fotoğraflarla değil, yaptıkları ve tavırlarıyla bellidir. Bence bu foto abartılıyor. Yani kusura bakmayın ama dalkavukluk istemezdi Atamız.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bence asıl karizma atatürkün arkasındaki garsonda var..şu bakışlara duruşa baksana
Toplam Hit: 21242 Toplam Mesaj: 105