Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.
-
ister şeriyatcı olun ister hümeyni sevdalısı,umrumda bile değil.Benim sitede admin olduğum süre içersinde,Atatürk'e dayanağı olmadan,cahilce,kör gözle ve aptalca yapılan her saldırırnın sonucu siteden uzaklaştırılmak olacaktır.
-
Antikky her ne kadar arkadaşımda olsan bu hareketinin hiç hoş olmadığını söylemek istiyorum.Yazdıklarıyla yaşını belli eden bir bayanı banlayıp imzasınada 'adamı skerler' şeklinde bir mesaj yazman delikanlılıkla örtüşmüyor.bir kıza düşüncesinden dolayı lan demekte delikanlıya yakışmıyor.Maşallah kızı elbirliğiyle kuyuya sürüklemişsiniz.O mesajından 'Siz türkler' gibi bir anlam çıkartıp kızı nerdeyse terörist yaptınız.yazdıkları saçmadır,zırvadır kabul ama bu yapılanlar mübah mıdır?
-
edit
-
konunun gene biri b*kunu çıkarmış anlamam bu ampulcüleri adamlar her şeyi sattı herşeyi bi bakmanız yeter bunları kim destyekliyo en büyük destekçisi abd,ab feto(ab kpeği) vs.. hangisiden bu ülkeye hayır kalır...
neyse dertlendim atam olsa şimdi anasını s*ker bunların
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
Antikky her ne kadar arkadaşımda olsan bu hareketinin hiç hoş olmadığını söylemek istiyorum.Yazdıklarıyla yaşını belli eden bir bayanı banlayıp imzasınada 'adamı skerler' şeklinde bir mesaj yazman delikanlılıkla örtüşmüyor.bir kıza düşüncesinden dolayı lan demekte delikanlıya yakışmıyor.Maşallah kızı elbirliğiyle kuyuya sürüklemişsiniz.O mesajından 'Siz türkler' gibi bir anlam çıkartıp kızı nerdeyse terörist yaptınız.
-----------------------------oda yerini bilsn. atıp tutulacak bir konu değil. gitsn parkta arkadaşlarıyla kaydırakta kaysn.
-
WebCrow bunu yazdı:
sivil_padisah bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.
-----------------------------adam akıllı konuş lan...
EDİT:siz Türkler mi?
nasıl yaa...sen nesin
sen de doğru konuş.o bi bayan.
türk değildir belki, olabilir
ama ileri gitmiş
Atatürk sevgimizi çok buluyor
saçmalıyor yani
amk bu konuda bile tartışıyorsunuz yaAtatürk ü çekemeyen adam siktirsin gitsin konudan bir daha bakmasın paylaşım konusu bu tartışma konusu değil
& TorNaVida bunu yazdı:
bende kim bunu hortlattı diyom :) Atatürkçü zumsuk seninkilerde süper Atamın hangi resmi kötüki :)
-----------------------------hocam gördüm ekleme yapim dedim daha fotolar var buyrun

Bir devrim bu şekilde yaratıldı ;)

MEdeniyet, ilerilik, çalışma herşey herşey..
Atam seninle gurur duyuyorum.Bu ülkeyi ne kadar berbat etmeye çalışsalarda önlerinde engel olacağız.Senin kurduğun ve ileri seviyeye taşıdığın bu ülkeyi biz yükseltmek için uğraşacağız.Bu yoldaki tek gücümüzde bizzat sensin.
Yazdığın nutuk eserinden, ilkelerinden, yaptıklarından örnekler alacağız.Farklı yöntemleri geliştireceğiz.Sonunda istediğin gibi avrupa medeniyetine geleceğimizi, geçeceğimizi biliyorum.Bu ülkeyi naıl zorluklarla kurduğunu nutuk kitabından okuyarak öğrendik.Bu yüzden şu anda sömürge olmuş halimizle bile daha iyisini yapmak için uğraşacağız.
Bizim için sen büyük bir örneksin.Yol göstericisin.Gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize and içtik, sana daha küçükken söz verdik Atam bu ülkeyi ne dıştaki düşmanlara nede 3-5 şerefsize bırakırız.
--
Arkadaşlar Atatürk'ü tnaıtma kampanyasına başlıyorum tekrardan konuyu burada vereceğim.
-
filiz sen ne bilirsin ki birisine gönülden inanmayı, sevmeyi!!
Siz itler hitlere, cheye TAPARKEN biz burda bizi kurtaran adama borcumuszu ödüyoruz.Bunu herşeykilde yapıyoruz.İSteyen öder istemeyen ödemez.
Senin gibi yeyip içip geldiği yere sıçan bir orospudan bunu anlamanı bekleyemem.Sen siktir git almanların altına yat.Şu an sen ve annen yunanlıların yada başkalarının orospusu değilse bunu Atatürk e ve silah arkadaşlarına, bizim için şehit olan atalarına borçlusun.
Ne yazık ki hepsinin kemikleri sızlıyor senin gibi kendini, ne dediğini bir meyen şerefsizin önde gideni birisi bizlere laf attığı için.Kimse bizim kimi seveceğimi söyleyemez.
Siktir git almanlarla ne bok yersen ye.Tanrıya mı, allaha mı tapıyorsan tap.İster Atatürk e taparım ister allah a sana mı kaldı hespa sormak???
-
yakışmaz size bize geçmiş de konularina baktim açtigi ve yazdiklarina bir türk sempatisi var , pkk'ile dalga geçen yazilari var Sanirim kız demek istedigiyle degil de , demek istemedigi şeyler için atildi . şiddetle kınıyorum . bellki kız cahil bizim elimize düşmüş , birakinda döndürelim aslina . gitmesin kör kuyulara..
-
Enis bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
yakışmaz size bize geçmiş de konularina baktim açtigi ve yazdiklarina bir türk sempatisi var , pkk'ile dalga geçen yazilari var Sanirim kız demek istedigiyle degil de , demek istemedigi şeyler için atildi . şiddetle kınıyorum . bellki kız cahil bizim elimize düşmüş , birakinda döndürelim aslina . gitmesin kör kuyulara..
mehmetcan:
Burası eğitim öğretim yuvası değil,Atatürk ile ilgili bir mevzu olduğunda sizin görüşünzdeki heriflerden bir tanesi de ataya dil uzatana sktr çekmeyi bilse keşke.
Filiz bi bayana küfretmek istemem ama senin gibi dejenere bi şerefsiz bunu hakediyor
ALMAN KÖKENLİ O.... -
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------ne kadarda polyana gibisin .
Türk sempatisi varsa eğer Atatürk ün kim olduğunu araştırır yok hiç bilmiyorsa o zaman nasıl bir sevgi beslediğimizi bilmez.Önce otursun neden tapılası sevidğimizi öğrensin sonra laf atsın.
Hiç kusura bakmasın burası onun derslerinin uygulanacağı bir mekan değil.Bir keresinde yaptı ben anlamıştım olayı biraz konuşunca.Fakat ders bile olsa Atama küfür edeni siktir etmek gerekir..