folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.

Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    tapıyorum Atama var mı ötesi amk benim için kutsal bi insan ailemden ve herşeyden daha önemli bi insan.. kim ne diyebilir ki kimin gücü yeter laf söylemeye amk..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

köy meydanlarinda olur ya hani aga bir kızı ister - kızın gönlü razi olmaz. sonra aga bir oyun yapar.

köylüyü galayana getirir vurun kahpeye olayini çıkartirlar. akilli olun biz türkler ögreticiyiz egiticiyiz Hoş görülüyüz. kimse bizim atamizi sevmek zorunda degil ama şöyle düşünün benim demek istedigim avrupada yaşayanlar ne kadar bilir bizi atatürkümüzü dinimizi yaşamimizi tarihimizi okullarinda bunlarimi ögrettiler. bunlari aşılasaydik kıza dedim yahu neyse siktir edin , kafamiz agridi herkes bana saldiriyor saldirmayin olm gırtlaklarim vallah:)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

Enis bunu yazdı:
    -----------------------------
    bizim cahilleri bilgilendirme gibi bi zorunluluğumuz yok abi,gitsin alaman sitelerinde Atama laf etsin,ama burda işi yok abi

ne saçma mantık amk ya..

ne demek gitsin alman sitelerinde sövsün ya..hepiniz " antikky nin dedigine göre 13 yaşındaki " kıza  orospu zart zurt demişiniz.. ayıp ya..

filizi savunmuyorum abuk subuk konuşuyo..ona ne ister tapar gibi severim..ister ugruna ölürcesine severim..sevince bi şey mi kaybediyorum..vatan sevgisi kazanıyorum en basitinden..

ama yinede bu kadar ana avrat sövülmemeli bence

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    KONU MOD BOLUMUNDE BULUNMAKTAYDI, BU KONU DAHA ONCE ACILMISTI AMA YINEDE GORMEMIS OLANLAR ICIN DERIN KONULARA TASIYORUM. underzero 

neresi burası Cemiyet-i Akvam mı? o tarihte 62 cumhurbaşkanı ne ayak? bazıları sömürge eyaletlerinin federalitesinin cumhurbaşkanı fln herhalde 

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Serefsizim gidecem birtane bust yaptiracam , gececem her saat basi tapacam ulan , yemin ediyorum tapacam.Gerizakali , kim ataya tapiyor ilah olarak ...kafasiz beyinsiz yobaz pustlar.Bugune kadar Ataturk'e secde eden bir insan gordunuzmu , bugune kadar Ataturk seni korusun gibi bir dua falan duydunuz mu ? Ne tapmasi , kendi icinizdeki ezikligi ,Ataturk'e tapma olarak disa vuruyorsunuz...bana gosterin ya iste bu Ataturk'e tapiyor diye , birtane foto , birtane soz , birtane video birseyler gosterin...yok ama ciddi ciddi tapacam , kucuk bir heykelciginide yaptirip yanimda tasiyacagim , saat basi cikarip onunde secde edecegim...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    <html><body>ironiden anlamayan nesile aşinayız.<br>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Bosverin densizin birini kafaya takmaya ne gerek var. "siz türkler" şeklinde küçük harfli hitabi bile yeterli atılması için. Konuya odaklayalım kendimizi, her densize laf yetiştirmek zorunda değiliz...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    filiz bunu yazdı:

arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.

nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)

akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.

adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.

mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.

tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.

ben tapıyorum warmı

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Atamın Karizmasında biri bir daha zor gelir,duygulandım...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    filiz bunu yazdı:

arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.

nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)

akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.

adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.

mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.

tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.

Evet, çünkü senin "siz Türkler" dediğin biz Türkler, şerefimiz ve onurumuzla yaşarız. Biz Türkler siz Türk olmayanlar gibi cebimiz iki kuruş para görsün diye şerefimizi onurumuzu satmayız. Biz açlıktan ot yeriz, ama şerefimizle Kıbrısta savaşırız, biz Türkler açlıktan toprak yeriz ama şerefimizle Kardak kayalarına çıkarız. Biz Türkler böyle yaşarız. Biz, atalarımızın bizlere şerefi ve onuru miras bıraktığı topraklardan gelen Türkleriz. Sizin gibi para pulda değildir işimiz. Allah razı olsun, acayip kaldırdı devleti. Öyle bir kaldır dı ki, 500 milyar dolar borcumuz var artık. Atatürk gelse ödeyemez. Saolsun acayip kaldırdı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 21246 Toplam Mesaj: 105