Karizmayı Dağıttıgımız Anlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Juba bunu yazdı:

homoğa goyum bizim 9. sınıfa fatma hoca vardı ders anlatıyodu arkamdada kahrolasıca ismail vardı . durup dururken dedi "tabakta et kartal tibet" . bende bundan gaz alaraktan (sınıfta gürültü vardı tam ben lafıma başladığım anda herkes sustu) damda erik fatma girik" dediydim sınıf bi kopmuştu ama hocada 3 hafta kan getirmişti benden . ona dediğimi sanmış :D.

1 tane de

okulun bahçesi ufak bizim millet top neyin oynuyor voleyboluydu basketboluydu neyse bahçeye çıktım 4 5 adım attıktan sonra biri voleybol topuna smaç vurdu tak kafadan sekti top millet bi gülüştü hay skcem dedi devam ettim yürümeye, kantine giderken basket potasının altından geçerken salak herif atacağı pası ıskaladı geldi yine benim kafaya çarptı millet baktı gene aynı adam yıkıldılar gülmekten .hay sizinde topunuzunda ... gavatlar dedim gittim :D .

bu beraz uzun olabilir okuyun ama baya güzel ...

matematik dersindeyiz . matematik hocasıda önceki senelerden bizi tanır ve sever bizde genelde taşak geçeriz dersinde neyse o gün ölçüyü biraz fazla kaçırdık . arkadan bi arkadaş ismail bibici adında bi herife ismail verici dedi bi güldük ismail de dedi ismail verici değil sikici olum dedi biz öldük gülmekten zaten tüm ders mına koyduk ortalığın hoca dedi bi arkaya geçin bakıyım siz .7 kişiyi sıraya dizdi hoca öndeki sıralarıda çektirdi . 1. den başladı çat bi yumruk karna 1 yumruk omza 1 tokat surata 1 tokat kelleye 2. ye geldi 1 tokat ense 1 tokat surata 1 de omza yumruk geldi 3. ye alttan 1 tane tokat çıkarttık surata adam ah deyip kafayı çevirdi alttan bide aparkart yedi burnu kanadı elemanın bana geldi sıra hassk dedim. sınıf başkanıyım hoca dedi bide "sınıf başkanı olcan it" dedi elini kaldırdı ben kafayı eğdim tam vurmuycak dedi kafayı kaldırırken çaktı suratıma tokadı kulağıma geldi 2 ders çınladı kulağım :D diğer arkadaşa gelince alttan bi böbreğe çaktı yumruğu arkadaş suratıma vurmasın diye gard aldı fakat ne fayda hocanın göz döndü 1 kere garddan açığı buldu suratının ortasına yumruğu 1 gömdü  çocuk pert . diğer elemana geldi onada 1 tokat 1 yumruk yolladı . en son kahramınızın boyu 1.9o civarında hocanın boy pek yetmedi ama 1 tokatta ona attı . biz kırık kol şişik göz  topallaya aksaya geçtik oturduk bu arada gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi . ders bittikten sonra bi güldük sormayın amk. kızlar toplandı felan zaten rezil olduk onlarda diyor "ay valla içim cız etti hoca size vurdukça" dedi. bende dedim "1 sie kızım dayağı yedik sen ne dion hala :D" arada bize bakıp bakıp gülüyolardı . hocanın bu ünü öğretmenler odasına kadar gitti . tüm hocalar derse girdikten sonra zeki hoca sizi okşamış bide ben okşamıyım diye şaka yapmaktan vazgeçmiyorlardı :). işte buda böyle

ımm $ey dersinize muhammed alimi giriyor ?
    ahuahahuuhaa :D:D öldüm ya:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

şimdi bi gün servisteyim..servisin en büyüğü benim böle bi abi havalarındayım..

bi tane kız geldi servise bi kaç hafta bizimle gelicekmiş filan işte..

güya kıza artislik yapıcaz filan kendimizi göstericez herneyse

ufak ilkokula giden bi çocuğa öğüt vermeye başladım filan

çocuğa: Bak ablacım sen bu ablalarını örnek alma dedim:|

kız çok fena güldü filan orda çok rezil olmuştum..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bi gün metrodayım tıklım tıklımdı bi de ya :-/

ay anlatamıcam fena oldum.

neyse oturuyoz biz sınıf arkadşaımla, lise yıllarım 2-3 sene oluyo galiba. aklımda dertler problemler, neyle ilgili olduğunu az sonra öğreniceksiniz.

arkadaş sordu ne düşünüyon bu kadar ne derdin var dedi. boş anıma denk geldi sesli bi şekilde refleks olarak söyledim.

"2sini birden idare etmek zor yaaaa" :S

biraz ilerde duran 2 kız vardı onlar birbirine bakıp fena gülüştüler. Diğer metrodakiler tepki vermedi neyse ki. Belki de ben başımı eğip etrafa bakmadığım için öyle geldi bilmiyorum :-/

ama durum tam oalrak öyle değildi. eski kız arkadaşım gelmişti hala seviyodum hayır diyemedim. ötekinden de ayrılamamıştım daha yeni başlamıştık güzel gidiyodu. ben bi gün birini öteki gün diğerini aynı yere götürüyodum. parka gittik selpakçı çocuk geldi bi kere. diğeriyle ertesi gün gittim aynı çocuk gene geldi bi bakış attı ödüm patladı söylicek diye. baktı gene ben yanımda başka kızla, öyle kalakaldı çocuk. gitti sonra. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:

bizim fizikçi var :| bu sene girmeye başladı derslerimize L4 üm herneyse :| geldiği okulda buna tıss tıss derlermiş :|

bizde ne bilelim adama öyle deyince anasını sikmekten beter ettiğimizi..

işte ilk dersinde hoca sınıfa girdi :| ben tıss tıss dedim adam kim o abesini siktiğimin yafşaa diye baqırdı :| bende sıkıla bozula benim hocam demeye kalmadı dışarı gel dedi :| çıktık dışarı o sırada içerden de bizi dinliyorlarmış..

adam direk küfürleri saymaya başladı :|

o günden sonra biizm sınıf yafşaklı sınıf olarak kaldı :| 

Bu cok iyiymis ya :)

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    şimdi bu hikayede istiyerek rezil olmadım motor yarışı yapıyorduk 2 kişi ikimizde de ufak motorlar var 150 lik herneyse kızlar mızlar filan dolu başladık ben öne geçtim finişin oldugu yer böyle bir tümseklik var ama ben onu fark etmedım hiç arkamdaki bana birne arka tekerime vurunca bende lama uçacagıma tümsekten uçayım dedim tümsek çok büyükmüş 25 m uçtuktan sora amele sümügü gibi yere yapıştım 1 geldım ama hastanede ayıldım bundan sora da kimseye yarışalım mı demicem :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    racing_er
    racing_er's avatar
    Erkek
    son derse geldk ama ders matematik hoca zaten kıl, en arkada ark la oturuos, arkadaş kafasına göre kareli bulmaca yapmış  ama cevaplar tabi küfürden grio, siqişten çıkıo, nese verdi bana dolduruorm ben şmdi kafa aşşada ona odaklanmşm  hoca gelmş yanıma beni izlio haberm yok kafayı bi kaldrdm gözgöze geldk o ne lan dedi aldı elmden, içim boşaldı bi anda başım döndü taam yrraa yedk dedm geçti masasına okumaya başladı gözleride görmüo enai gözler kısık vaziyette... 2 kuzu sesi meme mi, korunmak için kullanılır neymş prezervatif, daa neler vardıda aklımda yok 4 sene olmştr... herkes koptu biz yine başaşşa odaklandk nolcak şmdi, hoca dedi görürsnüz siz, zil çaldı  soluu hocanın yanında aldk aman hocam yapmayn bidaa olmıcak merhamet, sonra affetti... bişe olmadı bu kadar kolay kurtulcaamızı sanmıodk ama iyi rezillk di, o sene okuldan ayrıldı beni bırakmıştı imne

reçel yapan kalpazan arı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    sizin gene iyi hoşlandıgım kız oturdugum apartmandaymış sabah işe giderken asansörde ossurdum o da bakkaldan dönüyomuş asansörün kapısında gülücük attı sonra o asansöre binince :D bidaha kızla konuşamadık

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    sizin gene iyi hoşlandıgım kız oturdugum apartmandaymış sabah işe giderken asansörde ossurdum o da bakkaldan dönüyomuş asansörün kapısında gülücük attı sonra o asansöre binince :D bidaha kızla konuşamadık

Hay ben senin aklına osturam :Ç

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

madem konuyu hortlattınız bende anlatayım :)

2 sene önce lise 1 deyim o günler :) müdür falan sınıfa geldi işte duyuru falan nese çıktı müdür sınıftan derste kimse yok hoca falan .. bizim arkadaşın silgisinide havaya attı biri ne şanski florasanın üzerinde kaldı :) müdür çıkar çıkmaz bi operasyon ile bu silgiyi ordan almaya karar verdik.. arkadaşın üstüne çıktım tam silgiyi alırken müdür içeriye girdi ve bizi o şekilde gördü :) tabi ben salaklaştım biraz :) atladım hemen yere geldi 2 tokat attı benden çıkan ses hala şu : hocam silgi yukarda

tüm sınıf o gün boyunca kopmuştu silgide hala orda almadım :( 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leonidas
    Leonidas's avatar
    Erkek
    alemsiniz :) benim de okurken aklıma bikaç şey geldi :)

Bugünlerde tuhafım içimden aşık olmak geliyor.ne oluyor bana.(FBI bu işin içinde olmasın)
Toplam Hit: 7027 Toplam Mesaj: 44