Karizmayı Dağıttıgımız Anlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    TheD0UBT bunu yazdı:
    -----------------------------

La hepinizinkini okudum sıkılmadan :D:D

Benimde bu hafta içi basımdan gecen bi olay var rezil olmak değilde hernese anlatıyım okuyun...(:

Din dersindeyiz hocadan izin almaya calısyorduk birdahaki ders yazılı olduğu için hernese hoca tamam biraz konu anlatayım izin verecem dedi.Hocada öle bir din hocası ki süper adam çok matrak ayrıyetten hocayı dınledikten sonra lan camıye gidelimmi diyesim geliyor arkadaşlara öle bir hoca.Anlattı hoca konuyu millet ders falan calısmaya başladı arkaşın teki soru sordu bi tane hocaya sonra o da sordu oda sordu millet bıraktı dersi çok sarıyodu gerçekten (: dedim hocam bende sorabilirmiyim bitane dedi sor olum (: '' Hocam 31 çekerken yarıda kalırsa cenüp olurmuyuz ?'' diye sordum (: hoca ne lan 15.5 tamı kaldın dedi hocam olurya dedim:D millet koptu bende gözümden yaşlar geldi :D sonra olmaz dedi meni akmadan olmaz dedi.Bi arkadaş sonra hocam bende bişey sorabilirmiyim dedi hocanın cevap ne lan sende ceyrektemi kaldın nesiniz lan siz:D sonra hepten koptum gozumuzden yaşlar gelio dedim hocam peki yarıda kaldı meni glmedi tem gelecekken geri gitti bi durumlar oldu sonra tuvalete gittik işedik ozamn bişey oluomu dedim hocanın cevap ''ebeninnnn....''(:  

-----------------------------
    süpersin hocam yhaw:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Çanakkale gezisine gidecez.O sırada gece 11 falandı.Pes muhabbeti yapıyorduk.Ben de hastaydım kulaklarım tıkalıydı 2 3 adım arkadan tarih hocamız bize seslenmiş ama ben farketmemiştim bile.Sonra arkadaşa Furkan,kanka tecavüz etmişsin elemana dedim.Demez olaydım bir iki adım ileri gidip karanlıkta kaçmaya çalışayım dedim olmadı.:D

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sometimes
    sometimes's avatar
    Dişi
    teftiş haftasıydı.derse geç kalmıştım.Sınıfa girdim, çocuklar müfettiş gelecek dedim."Geldim hoca hanım geldim" dedi arka sıradan müfettiş hazretleri.İşin daha ilginci branşı beden eğitimi olan bir müfettiş ingilizce dersine girip benim dersimi denetleyebiliyor.pes!

Yasamak cok ta umrumda degil
Toplam Hit: 7026 Toplam Mesaj: 44