Karizmayı Dağıttıgımız Anlar
-
lise 2 yıllarıydı daktilo dersi vardı.hoca sıkı sıkı tembih etmişti kagıt takmadan tuşlara vurmayın diye.
bende merak ettim ne olacak acaba diye.vururken hoca gördü.yoklam listesini dolduruyordu. yavaşca yerinden kalktı yanıma geldi.herkeste bi sessizlik oldu sınıf doluyken gırtlagımdan yakaladı.sürüyerek sınıfın en arka sıralarına giden koridordan duvara yasladı önüme bide sandalye sıkıştırdı,bi soldan tokat bi sağdan tokat.dayagın acısını bırak rezil kepaze oldum.
orda bi sosyal sivrilme olacagımı farketmiştim
45 kişilik sınıfta daktiloya kagıt takmadan basan ve temiz bi dayk yiyen öğrenci olarak tarihe karıştım.
-
Bizim bi türkçecimiz var adam kafa bişi.
Bi gün herif dersi anlatıodu bizde 4 kişi konuşuoz arkada gördü bizi arkadaki 4 kişi gelsin dedi.
bi baktım yanımda cemil die bi arkadaş vardı adam yatırdı dizlerinin üstüne domalmış bi şekilde vurmaya başladı kıçına kıcına:D
bole geçti herkes sıra bana geldi ben içimden bole hastrrr felan diom yatırdı beni 3 defa vurdu ama sanki götüme roket girio amk hoşafı çok fena vurdu resmen sikti götümüzden 2 ders otururken götümüz acıodu bole =D kızlar geliodu acı var mı acı diodu gel göstereyim acıyı felan dioduk:D
-
daha 2 gün önce ders geometri hocanın gelmesini beklioz bende hareretli bi şekilde bişeler anlatıom
elimi kaldırdım kapıya doğru anlatmanın verdiği heycana bağlı olarak azımdan yarrr...m die bişey çıktı hocada o ara sınıfa girmiş
bi baktım elim tam hocayı gösterio tam göz göze geldik bütün sınıf bize bakıo hoca öle baktıki bayaa kötü oldum
allahtan bişey demedide yırttık
başka bi olay daha okulda kapıdaki arkadaşa doğru uçan tekmeye çıktım kapılar zten kısa benimde boy biraz uzun
bi uçtum baktım yerdeyim bacak kapının dışında vücut sınıfın içinde kaldı zar zor toplandım ama gülme seslerini duydum arkamdan
sonuçta 3 dikiş yedim 10 gün bandajla gezdim kötü bi durum
(:
-
8. sınıfytaydım
uzun eşşek oynuyoduk :D
atladım pantolon bayağı yırtıldı.(yanlış anlamayın iç çamaşırım vardı :D)
kız erkek herkes gülmeye başladı
ben de bunlar neye gülüo dedim içimden :D
farkedene kadar 3 el geçmşti
2 hafta okula gitmedim :D:D:D
-
pantolun yırtılması dedin aklıma geldi okulun bahçesinde top oynuyoz arkada banklar var karılar kızlar oturuyo bende topu normal oynamam zten hep artislik yaparım arkadaş topu diz hizasından bende zıpladım gelişine topukla pas attım pattt sesini bi duydum hava akımıda içeri girdi zten döndüm arkadaşa yrtıldımı lan dedim olayın verdiği heycanla kızların oraya dönmüşüm kızlar bi gülmeye başladı aha dedim sıçtık 1 karış yırtılmış pantolon sora ceketi sardım bele terzi aradım sabah sabah fena rezil olduk yine
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
sizin gene iyi hoşlandıgım kız oturdugum apartmandaymış sabah işe giderken asansörde ossurdum o da bakkaldan dönüyomuş asansörün kapısında gülücük attı sonra o asansöre binince :D bidaha kızla konuşamadık
-----------------------------Hay ben senin aklına osturam :Ç
:D bi şey demiyorm hoca sana :F -
media_center bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
sizin gene iyi hoşlandıgım kız oturdugum apartmandaymış sabah işe giderken asansörde ossurdum o da bakkaldan dönüyomuş asansörün kapısında gülücük attı sonra o asansöre binince :D bidaha kızla konuşamadık
-----------------------------Hay ben senin aklına osturam :Ç
:D bi şey demiyorm hoca sana :F
:D:D en kötüsüde hoşlandıgın kıza rezil olmak demi yaw
bende kızın evinde kahvaltı yapıyorum çay içtik benim çayım bitmiş bi daha istermisin dedi
ulen bende ani olunca ne diyeceğimi şaşırdım bide sabah 6 falan uyanmamısım yani
ziyade olsun falan diyeceğime afiyet olsun dedim :D
ne diyo bu gibi bi baktı yüzüme
ben tabi kıvırmaya çalısıyorum
afiyet olsun ben içmicem sen iç dedim biraz toparlamaya çalıştım -
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------Askerdeyken (3 ay once) bizim bi bascavus var albaylaları kafaya alıyo d.ssaklı yani: )adam ruyalarına giriyordu bolugun.Heneyse bi gun aldı beni land rovera gel bizim evde askeri telefon hattı cekeceksin dedi bindik gittik: )
land sofuru de benim arkadas o yanımda kaldı bascavus sız rahat olun bıtınce boluge gidersiniz dedi bindi sivil arabasına uctu.
hattı kontrol ederken dusmemek ıcın duvara yapısık bi vazıyette bizim arkadasa komutlar veriyordum bı ara arkadasa bakmadan pense soymuyor su bıcagı verde indirim su kablonun kilodunu dedim: )
baktım onume bi bizak uzandı aldım bu degil ebes.ni s.k.igim benim getirdigim maketi ver dedim.elimi onden uzatmıs dusmemek icinde iyice kutuyu tutmusum ama bi turlu elime veren yok bi sey: )
hafif donup baktım az once uzatılan bıcagı elinde mahcup mahcup tutan bascavusun karısı duruyo: ) bizim itde az ilerede onların evcil itiyle dalasıyo: )
o an dusup olmek istedim ama cayı getirirken siz askerler cok kufurlu konusuyorsunuz dediginde susarak ozur dilemis oldum: )
ah uleyn hep yatarken bı gun onu kacirmayi dusunoyrdum mutsuzdu:D:DD
-----------------------------harıkasın kardesım :D:D:D
-
herif öyle bir anlatmış ki milletin tekme tokat aparkat yiyesi gelecek amk :R
-
La hepinizinkini okudum sıkılmadan :D:D
Benimde bu hafta içi basımdan gecen bi olay var rezil olmak değilde hernese anlatıyım okuyun...(:
Din dersindeyiz hocadan izin almaya calısyorduk birdahaki ders yazılı olduğu için hernese hoca tamam biraz konu anlatayım izin verecem dedi.Hocada öle bir din hocası ki süper adam çok matrak ayrıyetten hocayı dınledikten sonra lan camıye gidelimmi diyesim geliyor arkadaşlara öle bir hoca.Anlattı hoca konuyu millet ders falan calısmaya başladı arkaşın teki soru sordu bi tane hocaya sonra o da sordu oda sordu millet bıraktı dersi çok sarıyodu gerçekten (: dedim hocam bende sorabilirmiyim bitane dedi sor olum (: '' Hocam 31 çekerken yarıda kalırsa cenüp olurmuyuz ?'' diye sordum (: hoca ne lan 15.5 tamı kaldın dedi hocam olurya dedim:D millet koptu bende gözümden yaşlar geldi :D sonra olmaz dedi meni akmadan olmaz dedi.Bi arkadaş sonra hocam bende bişey sorabilirmiyim dedi hocanın cevap ne lan sende ceyrektemi kaldın nesiniz lan siz:D sonra hepten koptum gozumuzden yaşlar gelio dedim hocam peki yarıda kaldı meni glmedi tem gelecekken geri gitti bi durumlar oldu sonra tuvalete gittik işedik ozamn bişey oluomu dedim hocanın cevap ''ebeninnnn....''(: