Karizmayı Dağıttıgımız Anlar
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi bu hikayede istiyerek rezil olmadım motor yarışı yapıyorduk 2 kişi ikimizde de ufak motorlar var 150 lik herneyse kızlar mızlar filan dolu başladık ben öne geçtim finişin oldugu yer böyle bir tümseklik var ama ben onu fark etmedım hiç arkamdaki bana birne arka tekerime vurunca bende lama uçacagıma tümsekten uçayım dedim tümsek çok büyükmüş 25 m uçtuktan sora amele sümügü gibi yere yapıştım 1 geldım ama hastanede ayıldım bundan sora da kimseye yarışalım mı demicem :D
-----------------------------imzanla gayet güzel açıklamışssın hocam :D düşenin dostu olmaz :D
-
geçen dönem , coğrafya dersin de ülkereleri işliyorduk.. hoca beni kaldırdı işte bir ülke sordu cevapladım nüfüs'unu falan sordu cevapladım.
en son dedi bunu yönetim biçimi nedir diye ?
dedim demokrasidir. dedim hoca dedi anlamadım sessiz sölemişim biraz o günde hastaydım..
hoca - ne dedin anlamadım bi daha söle
ben - demokrasik
hoca-efendim ?
ben- demokrasik - sik sik
diye bağırınca tüm sınıf koptu tabi :) hoca da pis pis güldü :D
ahaha ne zaman aklıma gelse gülerim o an :) -
hömm.. Tarihi tam hatırlayamasamda will smith in ilk şarkısı sanırım Miami nin klibi pc de bulunan tek klipti. O zamanlar sürekli bu klibi izler hayranlık duyardım. Hayranlık duyduğum kısım ise bu adamın üstünde bir beyaz badi altında kapri bide altın kolye olmasıydı. Bir gün akşam saat 7-8 civarları klibi yeni izleyip pc den kalkmıstım ki aklıma bir fikir geldi :W Kendi beyaz atletlerimden (kolsuz model) giydim. Altıma eski beyaz donlardan geçirmiştim hani şu uzun olanlardan. Altın kolye bulamadıgım için evde sanırım annemindi boncuklu kolyesini taktım. Alta spor ayakkabı çorap ise dize kadar geliyor. Hayal edin o anı :) Herneyse evden cıktım. İzmirde olanlarınız varsa bilirler Küçükpark'ı. Bizim dükkanda ordaydı, dükkana havamı atmak için gidiyordum sözde. Yola çıktım ve dükkana giderken bakıyorum herkes bana bakıp bakıp geçiyor yolda. Sonra bi baktım abim gördü beni tanımamazlıktan geldi :| Meğersem millet bana çüküyle gülüyomuş a.k bende kendimi çok havalı sanıyodum :W
-
Headhunterz bunu yazdı:
hömm.. Tarihi tam hatırlayamasamda will smith in ilk şarkısı sanırım Miami nin klibi pc de bulunan tek klipti. O zamanlar sürekli bu klibi izler hayranlık duyardım. Hayranlık duyduğum kısım ise bu adamın üstünde bir beyaz badi altında kapri bide altın kolye olmasıydı. Bir gün akşam saat 7-8 civarları klibi yeni izleyip pc den kalkmıstım ki aklıma bir fikir geldi :W Kendi beyaz atletlerimden (kolsuz model) giydim. Altıma eski beyaz donlardan geçirmiştim hani şu uzun olanlardan. Altın kolye bulamadıgım için evde sanırım annemindi boncuklu kolyesini taktım. Alta spor ayakkabı çorap ise dize kadar geliyor. Hayal edin o anı :) Herneyse evden cıktım. İzmirde olanlarınız varsa bilirler Küçükpark'ı. Bizim dükkanda ordaydı, dükkana havamı atmak için gidiyordum sözde. Yola çıktım ve dükkana giderken bakıyorum herkes bana bakıp bakıp geçiyor yolda. Sonra bi baktım abim gördü beni tanımamazlıktan geldi :| Meğersem millet bana çüküyle gülüyomuş a.k bende kendimi çok havalı sanıyodum :W
başkan ne yaptın sen yauu :) kaç yaşındaydın :)
-
svs bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
başkan ne yaptın sen yauu :) kaç yaşındaydın :)
-----------------------------Küçüktük o zamanlar :))
-
Garanti Bankasında sıra bekliyorum,adamın biri içeri girdi,banka kartını çıkardı,hani sıra numarası alınan yer var ya,oraya kartı sokmaya çalışıyor,ben bilinçli ve her şeyi bilen vatandaşım ya,amca oraya kart sokulmaz,bankamatik dışarda dedim.Amca Clint Eastwood Cool'luğuyla, "Bilmiyorsan öğren,banka kartını buraya sokup sıra alırsan,öncelikli sıra verir" dedi..Allah'ım al canımı şuracıkta dedim,sıramı bekleyemeden,kaçarak uzaklaştım..
-
gecenin bir yarısı bilgisayarda oyun oynamak icin yan apartmandaki arkadaşımın bilgisayarını alıp bize giden aklımızı, asansore bindiğimizde kat duğmesine basmayıp bekleyen beynimizi, sonra asansorun bekleme moduna gecerek ışıklarını sondurmesi sonucu " ananı s.kiyim asansorde kaldık" diye tepki veren sinir hucrelerimizi, duğmeye bastıktan sonra tekrar yanan ışıkları ve "duğmeye basmamışız laa" diyen samet'in beyin hucrelerini ve beni, butun ankara, erzurum,kırıkkale z.ksin...
-
sene, geçen sene, cumaya gittiydim. namaz bitti, cemaat dağıldı. bende öylesine bekleyim dedim camide. camide kimse kalmayınca mimbere çıktım(yüksek yer), aldım elime mikrofonu(kapalı tabii ki), başladım matt wills in crash ını söylemeye. gözlerimi kapattım. kopmuşum. sonra gözümü bi açtım, kapının orda adamın biri bana bakıyor ama öyle böyle bir bakış değil. deli midir nedir dercesine, gözlerini açmış bakıyor. bana baka baka ilerledi, bir yere geçti. biraz daha baktı sonra namazına başladı. adan secdeye varınca bende fırladım gittim :D
editx;
bikerede küçükken rezil olmuştum. korsan cd piyasasını yeni keşfettiğim zamanlardı. durmadan"baba oyun alalım" diyip duruyorum. bigün ailecek gezioz, bi pasaja girdik. bi dükkan gördüm; kapıda ejderha posternleri falan. dedimki burası cd ci sanırım. direk gittim dükkana. dedim "oyun var mı?" baktım tuhaf tuhaf bakıyolar bana. meğersem orası cd ci değil dövmeci dükkanıymış . direk kaçtım bende :D
-
fivestar bunu yazdı:
sizin gene iyi hoşlandıgım kız oturdugum apartmandaymış sabah işe giderken asansörde ossurdum o da bakkaldan dönüyomuş asansörün kapısında gülücük attı sonra o asansöre binince :D bidaha kızla konuşamadık
-----------------------------ahahahahahahha süper ya
ahahahah :))))
-
halk otobüsünde dalgınlıkdan " -müsait biyerde!" diye bağırmıştım :W fak herkez bakmıştı