folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kavga / Dövüş Teknikleri ..

Kavga / Dövüş Teknikleri ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

erkekliğin %90'ını yapmak en iyisi :D

kaçın :D 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    öncelikla kawgadan önce Kurtlar Vadisi "Tanrıdan Dileğim" veya "Pisi Pisi Pisi Be" Açın :D sonra kawgaya gelin :P lafı iyi oturtun ama benim taktiğim şudur ilk ben vurmam .. her zaman bana vurmalarını beklerim itişirim kakışırım ama bana iyi bi koyarlar tabiki acır :D o acıyla kimseyi tanımam :P boş anını yakalayıp kafayı gömerim :) sonrası kolay zaten yumruğu yedikten sonra kendinizi bırakmayın sakın daha sinirlenip daha iyi dalıN ;)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Geçenlerde Esenyurdun ara sokaklarından birinde iki ikişinin hattori hanzo kılıçları ile kavga ettiklerini gördükten sonra degil dövüş teknigi ögrenmeyi hayattan kendimi soyutlamaya calısarak tibete gitmeye karar verdim o derece insanın kendisini sorgulamaya iten bir göruntuydu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    doğuştan gelmiş bi yeteneğim var :-))

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

2 yıl önceydi.Sıcak bir yaz akşamı fuar dönüşü 4 tane totoşla tartışmıştım.Hatta birisine iyi bir yumruk attım(yumruklarım iyidir),sen görürsün dedi bana :)o

ve 2 gun sonra 6 kişiyi toplayıp benim etrafımı sardılar.Mallar bilmiyorlar ki benim kickbox,taekvando ve biraz olsun aikido bildiğimi. :))

Başta yazdıklarına katılıyorum öncelikle.Doğrudur :)

Neyse bunlarla önce laf dalaşına girdik,arkadan birisi çok kötü bir küfür etti.bu ana kadar benden herhangi ağır bir küfür çıkmadı.Bunu diyen gobele gerildim gerildim bi uçtum... :)Tam boynuna.bunun işi tamam.ardından hepsi bana girdi.Biraz darbe aldım.Yanlışlıkla bir tekme aldım yüzüme ve ağzımdan kanlar akmaya başladı.

Yanımda sevgilim de vardı.O bağırıyordu tabi.Ben sus dedim ilk dövüşe başlarken ama dinlemedi.Diğer arkadaşlarım da vardı.Erkek arkadaşım( o akşam yanımda olanlardan yani) 1 taneydi ve çok sevdiğim insanlar arasındaydı.Ben o kadar gobellerle dövüşürken o sadece bakmakla yetindi.Estavfurullah,ben kavgadayım diye onun da kavgaya dahil olması gerekmiyor ama dedim ya en iyi arkadaşlarım arasındaydı.Ben olsaydım 1 sn düşünmeden girerdim.Neyse. 

Sonuçta çoğunu miktim.Biraz darbe aldım tabi 6 kişi.Gömleğim dilenci gömleğine dönmüştü.Biraz inceydi yaz dönemi malum.Yenilmemiştim.En az 40-50 kişi etrafıma toplanmış kavgada beni izliyordu.Ayıran felan olmadı.Belki de girmek istemediler.Harika bir anı olarak kaldı.Ve jetonun birisi daha düşmüş,tık etmişti aklım.

Ne olursa olsun önce kendine bakacaksın.Asla kimseden umut beklemeyeceksin demiştim kendi kendime.Ben oyle yapmıştım.Boyle olacağını bilerek değil tabi ama iyiki de boyle yapmışım. gerçek dostluklar,arkadaşlıklar kavgada,parada belli olur.Hadi ben bu teknikleri bilmeseydim,belki de komadaydım :)

Yürü oğlum hayat bizi bekliyor...  :)

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cantalat
    cantalat's avatar
    Erkek

national'da izlemiştim en etliki yöntem gırtlağa vurma daha sonra şakakşara vurmak eğer yumruklarınızı güveniyorsanız kasık bölgesine vurmak orda bir kemik gmösterdi o kırılırsa rakibiniz kesinlikle ayağa kalkamaz birde gözlerine parmak la bastırmak :) ben gördüklerimi söyledim bunlardan sadece gırtlağa vurmayı denemiştim gerrçekten etkili

bu arada dövüş sporları genellikle sokak kavgalarında yaramıyor ilk vuran kazanıyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

kalfa bunu yazdı:
    -----------------------------
    kavgada en can alıcı noktalardan biride gırtlaktır tekvandoya gidenler bilir gırtlaga bi yopchagi adamı öldürür :D

Tekvandonun %80i tekmeden oluşuyo adamın gırtlaga seri ve düzgün tekme işi zor ıska geçerse yere düşüyosun denedim:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Kafayı koyucan adama,alttan kasıklara bi diz çekicen eğilecektir büyü ihtimalle,eğilincede seri diz hamleleriyle işini bitiricen:) Dayımla çalıştığımız 1-2 tekniğide kullanırım,en azından fena yumruk atmam:| Bide boy kısa olunca dayılanan fln çok oluyo ister istemez göstermen gerek kendini... Ha bide adamla konuşurken alttan alacak gibi bi bakış atın adamın götü kalktı an kafayı gömün bence:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

kalfa bunu yazdı:
    kavgada en can alıcı noktalardan biride gırtlaktır tekvandoya gidenler bilir gırtlaga bi yopchagi adamı öldürür :D

koptum a.k :)))) yopchagi :))))

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abi o kavga biteli çok oldu
Toplam Hit: 75977 Toplam Mesaj: 63