Kavga / Dövüş Teknikleri ..
-
Kunfu bilen bir insan reflexlerini iyi kullana bilen ve kendi içinde piskolojik açıdan kendini aşmış bir insandır.
Kunfu 'nun temeli olan reflex sayesinde kavga ve dövüşte basarlı olurunuz !Unutmayın Kunfu Savunma Saldırıyı aynı anda yapmanızı sağlayan bir savunma sporudur ! :D:D
-
Lan ne çok seviyonuz kavgayı dövüşü yaa :)
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Kunfu bilen bir insan reflexlerini iyi kullana bilen ve kendi içinde piskolojik açıdan kendini aşmış bir insandır.
Kunfu 'nun temeli olan reflex sayesinde kavga ve dövüşte basarlı olurunuz !Unutmayın Kunfu Savunma Saldırıyı aynı anda yapmanızı sağlayan bir savunma sporudur ! :D:D
-----------------------------Kunfu değil , Kung Fu .
Kavga dövüş taktikleri hâlâ veriyoruz , ben eğlence için yazıyorum . Yani hangi insan olası bir kavgada "Amk TbT'de şunu şunu yazmışlardı." der ki ? Kavgada pankreasınıza hakim olmak en önemli şey , kavga durumunda adrenalin salgılanacak vücudunuzda , ne hatırlayacaksınız , ne yapabileceksiniz heyecan ve korkunuzu yenemedikten sonra ?
-
ya sorum konuyla azcık alakasız ama ne zaman resmimiz üstündeki çömez yazısı kalkçak??
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------dovus kabiliyeti dogustan gelir, yurekte yatar, uyandirmak icin ruhundan, facandan ve aciyan yerlerinden ozveride bulunman yeterli sonradan ogrenecegin ile adam dovecegini saniyorsan, ancak coluk cocuk doversin, spor olarak yapip ter atmak, beceri kazanmak, vucudunu formda tutmak ise ne ala...
boxa judoya suna buna mahalle kavgasi icin para verecende ne olacak, sokarlar emaneti kicina , gider paralar bosuna.
o estetik kavgalar ancak ringte olur, sokakta yok oyle bir sinema, en krali yalan olur.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=46766&sayfa=2
-----------------------------
http://fastfreeproxy.com/index.php/1010110A/bd3ff8a462c5d79871d7d9db8549c5164d39e565d03dcc1762cf5c34a31258621a56a257a7e5540016924onlar işe yaramaz diyenlere...
-
Arkadaşlar enn iyisi karşında konuşurken kafa at yada çeneye güzel bir yumrum iş bitmiştir sahsen ben böyle çok adam indirdim tavsiye ederim
-
ymr_373 bunu yazdı:
ya sorum konuyla azcık alakasız ama ne zaman resmimiz üstündeki çömez yazısı kalkçak??
-----------------------------Bunu sorma ihtiyacı hissetmediğinde ...
-
Chingis bunu yazdı:
Kavga dövüş taktikleri hâlâ veriyoruz , ben eğlence için yazıyorum . Yani hangi insan olası bir kavgada "Amk TbT'de şunu şunu yazmışlardı." der ki ? Kavgada pankreasınıza hakim olmak en önemli şey , kavga durumunda adrenalin salgılanacak vücudunuzda , ne hatırlayacaksınız , ne yapabileceksiniz heyecan ve korkunuzu yenemedikten sonra ?
-----------------------------yazım yanlısı yapmıs olabilirim ama sen benim yazımı okurken pek anlamamısın sanırım :D
Kung Fu ' da yapılan hareketler rakibin sana o anda attı (yumruk - kafa - tekme - dırsek vs.vs.) karsı saldırıyı DUSUNMEDEN BEKLEMEDEN tamamen REFLEXEL bir sekilde karsılık verme SANATTI !Yani kavgadaki olaylar kendiliğinden olurken sen bir şeyler düşünmeden sinir hücrelerin bey ve gözlem yoluyla kendiliğinden hareket etmesidir ve uzun eğitimler sonucunda daha dengeli ve güçlü daha diri bir vucud ve daha kaslı bir yapıya sahip olursun + ruhan de dengelenmiş olursun
Gülüm :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------yazım yanlısı yapmıs olabilirim ama sen benim yazımı okurken pek anlamamısın sanırım :D
Kung Fu ' da yapılan hareketler rakibin sana o anda attı (yumruk - kafa - tekme - dırsek vs.vs.) karsı saldırıyı DUSUNMEDEN BEKLEMEDEN tamamen REFLEXEL bir sekilde karsılık verme SANATTI !Yani kavgadaki olaylar kendiliğinden olurken sen bir şeyler düşünmeden sinir hücrelerin bey ve gözlem yoluyla kendiliğinden hareket etmesidir ve uzun eğitimler sonucunda daha dengeli ve güçlü daha diri bir vucud ve daha kaslı bir yapıya sahip olursun + ruhan de dengelenmiş olursun
Gülüm :D
-----------------------------Yazım yanlışıdır , tamam , yanlış yazmışsın onu düzelttim insanlar yanlış öğrenmesin diye .
Yazdıklarını anladım , merak etme .
Wing Tzun Kung Fu , Taekwondo , Aikido , Ju Jitsu , Muay Thai gibi sporlarda bilgim yeterince derin , merak etme . Kung Fu'nun ne olduğunu da biliyorum . Ama tabi heyecandan Kung Fu yapabilirsen , karşındakini alt edebilirsen . O yüzden uzakdoğu dövüş sanatlarının temelinde öfkeyi ve heyecanı kontrol yatar .
Gülüm diye hitap etmezsen sevinirim .
-
Arkadaşlar hiç öle 5 -6 adamla dövüşmedim en fazla 2 adamla dövüştüm onda ise dövmüştüm gerçektende herkezin dediği gbi sakin olcaksınız.. Çok iyi yumruk atıyorsanız ilk vuruşu sizin yapmanız lazım ve en önemli yer bence çene dir çeneye sağlam koyarsanız tek yumrukta alırsınız çünkü çenede sinir hücreleri vardı ...