Kaza Sonrası Ne Yapmam Gerek
-
Ölmemiş mi o..pu cocugu ,,hocam gürültüye uyanıp inmedin mi aşağı iyi bi dövseydin piçi,, polisin şu alkollü araç kullananları direk vurması lazım nasıl sinir oldum arkadaş ya
-
sen her ihtimale karşı bi düzenine baktır arabanın. dingile baksınlar. yürüre baksınlar. sonradan farketmediğin bir sorun çıkmasın. yazık günah olmuş arabanda güzelmiş neyse geçmiş olsun cana gelmesin gerisi mühim değil.
-
bu arada aracı yetkili servise götür...
-
THT2005 bunu yazdı
bu arada aracı yetkili servise götür...
en önemlisi aman diyeyim sanayiye girdirme servis yapsın kasko yapıyor zaten
-
Mahkemeye başvuruyorsun, alkollü olduğu için % 100 kazanırsın, ama en az 1 yıl sürer dava götlek araç nereli olursa olsun kullanan türkmüş sıkıntı olmaz, benim de buna benzer bir davam var halen devam ediyor, ayrıca anteplimisin,
-
Çok geçmiş olsun hocam ya...
Durup dururken bir tane ne olduğu belirsiz adamın yüzünden uğraş dur.
Bir an önce aracını faal etmen dileğiyle...
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Mahkemeye başvuruyorsun, alkollü olduğu için % 100 kazanırsın, ama en az 1 yıl sürer dava götlek araç nereli olursa olsun kullanan türkmüş sıkıntı olmaz, benim de buna benzer bir davam var halen devam ediyor, ayrıca anteplimisin,
yok aga edirneliyim
-
araç toyota servisinde yapılcak
,diyorumki bunu toyoaya verip ustune para verıp 0 alsam daha zararlı çıkarmıyım
-
xous bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
yok aga edirneliyim
Plaka 27 ondan sordum üstat, 12 ayda 3 duruşma olacak avukatlarım büyük ihtimal bunda sonuçlanır diyor, ama dur bakalım nasıl olacak,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıxous bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
yok aga edirneliyim
Plaka 27 ondan sordum üstat, 12 ayda 3 duruşma olacak avukatlarım büyük ihtimal bunda sonuçlanır diyor, ama dur bakalım nasıl olacak,
duruşmalarasen gıdıyormusun