Kaza Sonrası Ne Yapmam Gerek
-
xous bunu yazdı
agalar expert 20 000 hasar çıkarmış perte çıkarmı
zaten agır hasar oluyor bu araç satılmaz da alınmazda
20 bin nedir hocam o arac ne surulur ne satilir valla soyle adamlara perte cikarsinlar onedir la taklali arac gibi allahsiz ne bicim vurmus araca -
Aynen aga bu ne ya
-
dostlar
2 ay önce alkollü sürücü aracıma çarpmıştı
geçen ay araç perte ayrılıp parasını aldım şimdi vatandaşla mart ayında alkollü araç kullanma ve mala zarar verme davam var
paramı aldıgım için bir şikayetim yok fakat artı durum olarak ne yapılabilir.
karşı tarafı tanıyorum açın tekii maddi açıdan
-
Zaten senin kasko ondan arabanın parasını sike sike alır birde sen uğraşma hocam. Zaten fakir diyorsun canını mı alacan? Bırak Allah'a havale et.
-
duruşmayı marta verdiler davayı geri alabirmiyim
-
O adamin canini almiycakda o.c gariban birinin canini alabilir davayi nedie geri cekiorsun ki sikayetci ol devam ettir mumkunse hapse atsinlar oc.nu.
-
Alkollüyken ya çocuğun birine çarpsaydı. Cezasını çeksin ibine.
-
Hocam yanlış bilgi olmasın ama aracı perte çıkarmak istedim diyerek çıkaramazsın ki bu araç perte çıkmaz, baya zor
Önce hasarlı aracın ederine bakıyorlar
Sonra kazadan tutan masrafı hesaplıyorlar
Toplamı aracın kasko değernin%60 ını geçiyorsa ancak o zaman perte çıkarabiliyorsun
Sen hasarsızlık indirimini iste öncelikle,sonra kazadan sonra değer kaybı için tazminat davası açarsın
Geçmiş olsun
-
Tayga bunu yazdı
Hocam yanlış bilgi olmasın ama aracı perte çıkarmak istedim diyerek çıkaramazsın ki bu araç perte çıkmaz, baya zor
Önce hasarlı aracın ederine bakıyorlar
Sonra kazadan tutan masrafı hesaplıyorlar
Toplamı aracın kasko değernin%60 ını geçiyorsa ancak o zaman perte çıkarabiliyorsun
Sen hasarsızlık indirimini iste öncelikle,sonra kazadan sonra değer kaybı için tazminat davası açarsın
Geçmiş olsun
hocam çıktı perte zaten aracın parasınıda kaskodan aldım
-
Perte cikacak bir hasar yok gibi. Kasko degeri kacti, masraf kac cikti? Bir de alkollu arac kullanma vs oldugu icin sikayete bagli olarak gorulmuyodur diye tahmin ediyorum dava