Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu
-
Kazekage bunu yazdı
Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)
2003 te mezun olmustum değişen hiçbişey yok demekki :D
-
umit bunu yazdıKazekage bunu yazdı
Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)
Bilecik bir liman ben bir gemi bidaha gelirsem s.ksinler ebemi
-
Baracuda bunu yazdıumit bunu yazdıKazekage bunu yazdı
Bilecik bir liman ben bir gemi bidaha gelirsem s.ksinler ebemi
bi efsane vardı bide gökçem. hamsu köprüsü vardı bi ara bakıma girdi yıllarca bitmedi. bilecik marketin karşısındaki birahanenin üstündeki evde oturuyodum. ömrümü yedi. amk. şehri
-
darkroques61 bunu yazdı
Antalya yolcusu yok galiba.. Akdeniz RTS.. :)
açtığın konuya baktım 358 le 29 bindesin ben 351 le 35 bindeyim hocam ve en son sigorta olarak akdeniz rts yazmıştım tutmadı.. şaşkınlıklar içerisindeyim ne bok yicem hiç bilmiyorum..
OdiN tarafından 20/Ağu/12 11:49 tarihinde düzenlenmiştir -
OdiN bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
açtığın konuya baktım 358 le 29 bindesin ben 351 le 35 bindeyim hocam ve en son sigorta olarak akdeniz rts yazmıştım tutmadı.. şaşkınlıklar içerisindeyim ne bok yicem hiç bilmiyorum..
Yanlış yaptın kardeşim ben de Ege'yi bekliyordum onun Sigortası Akdeniz Sinema TV'idi.. Bu ikisinin altındaydı akdeniz RTS ve (İÖ) 4.sü gelmiş.
Ben de ilkten şoka girdim ama yapacak bir şey yok millet sözel alanlara yüklenmiş ki beklenen şeydi.
Akdeniz RTS(İÖ) 354 ile kapattı. Sağlık olsun her şerde bir hayır vardır.. Kayıt yaptırmayan filan çıkar bakarsın olmadı seneye daha iyisini kazanırsın belki.
Ben geçen yıl LYS son sınava giremedim kendi salaklığımdan yıkıldım ama o gün o sınava girsem en iyi 2 yıllık kazanır şimdi son senemi okuyor olurdum..
-
Tosun yazmış..
Gariban babası denen köy ağası cüceyi öyle bi kullandım ki hayatta unutamaz :)
------------------
Adama ne yaptın yahu ? :)
SerYolcu tarafından 20/Ağu/12 13:39 tarihinde düzenlenmiştir -
darkroques61 bunu yazdıOdiN bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Yanlış yaptın kardeşim ben de Ege'yi bekliyordum onun Sigortası Akdeniz Sinema TV'idi.. Bu ikisinin altındaydı akdeniz RTS ve (İÖ) 4.sü gelmiş.
Ben de ilkten şoka girdim ama yapacak bir şey yok millet sözel alanlara yüklenmiş ki beklenen şeydi.
Akdeniz RTS(İÖ) 354 ile kapattı. Sağlık olsun her şerde bir hayır vardır.. Kayıt yaptırmayan filan çıkar bakarsın olmadı seneye daha iyisini kazanırsın belki.
Ben geçen yıl LYS son sınava giremedim kendi salaklığımdan yıkıldım ama o gün o sınava girsem en iyi 2 yıllık kazanır şimdi son senemi okuyor olurdum..
Hocam bu benim 2. senem zaten geçen sene 376 ile 46 bindeydim kayseri rts falan oluyodu yazmadım bi daha gireyim dedim.. geçen sene ygs düşük geldi lys yüksek geldi bu senede ygs yüksek lys düşük geldi.. ek yerleştirmeleri bekliyorum çok yerde açık varmış çünkü gazi olsun istiyorum ankaraya gideyim :/
-
cem-engine bunu yazdı
odtü elektrik elektronik.odtülüler varsa tanışalım :D
ben varım sorun sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım pmden ulaşablrsin
-
afyona gelen olura haber versin
-
gaziantep'e gelecek mürit varsa yardımcı olabilirim 1 sene daha ordayım :)