folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı

Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)

2003 te mezun olmustum değişen hiçbişey yok demekki :D

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı
    Kazekage bunu yazdı

Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)

Bilecik bir liman ben bir gemi bidaha gelirsem s.ksinler ebemi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    umit bunu yazdı
    Kazekage bunu yazdı

Bilecik bir liman ben bir gemi bidaha gelirsem s.ksinler ebemi

bi efsane vardı bide gökçem. hamsu köprüsü vardı bi ara bakıma girdi yıllarca bitmedi. bilecik marketin karşısındaki birahanenin üstündeki evde oturuyodum. ömrümü yedi. amk. şehri

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Antalya yolcusu yok galiba.. Akdeniz RTS.. :)

açtığın konuya baktım 358 le 29 bindesin ben 351 le 35 bindeyim hocam ve en son sigorta olarak akdeniz rts yazmıştım tutmadı.. şaşkınlıklar içerisindeyim ne bok yicem hiç bilmiyorum..

OdiN tarafından 20/Ağu/12 11:49 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    OdiN bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

açtığın konuya baktım 358 le 29 bindesin ben 351 le 35 bindeyim hocam ve en son sigorta olarak akdeniz rts yazmıştım tutmadı.. şaşkınlıklar içerisindeyim ne bok yicem hiç bilmiyorum..

Yanlış yaptın kardeşim ben de Ege'yi bekliyordum onun Sigortası Akdeniz Sinema TV'idi.. Bu ikisinin altındaydı akdeniz RTS ve (İÖ) 4.sü gelmiş.

Ben de ilkten şoka girdim ama yapacak bir şey yok millet sözel alanlara yüklenmiş ki beklenen şeydi.

Akdeniz RTS(İÖ) 354 ile kapattı. Sağlık olsun her şerde bir hayır vardır.. Kayıt yaptırmayan filan çıkar bakarsın olmadı seneye daha iyisini kazanırsın belki.

Ben geçen yıl LYS son sınava giremedim kendi salaklığımdan yıkıldım ama o gün o sınava girsem en iyi 2 yıllık kazanır şimdi son senemi okuyor olurdum..

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Tosun yazmış..

Gariban babası denen köy ağası cüceyi öyle bi kullandım ki hayatta unutamaz :)

------------------

Adama ne yaptın yahu ? :)

SerYolcu tarafından 20/Ağu/12 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    OdiN bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Yanlış yaptın kardeşim ben de Ege'yi bekliyordum onun Sigortası Akdeniz Sinema TV'idi.. Bu ikisinin altındaydı akdeniz RTS ve (İÖ) 4.sü gelmiş.

Ben de ilkten şoka girdim ama yapacak bir şey yok millet sözel alanlara yüklenmiş ki beklenen şeydi.

Akdeniz RTS(İÖ) 354 ile kapattı. Sağlık olsun her şerde bir hayır vardır.. Kayıt yaptırmayan filan çıkar bakarsın olmadı seneye daha iyisini kazanırsın belki.

Ben geçen yıl LYS son sınava giremedim kendi salaklığımdan yıkıldım ama o gün o sınava girsem en iyi 2 yıllık kazanır şimdi son senemi okuyor olurdum..

Hocam  bu benim 2. senem zaten geçen sene 376 ile 46 bindeydim kayseri rts falan oluyodu yazmadım bi daha gireyim dedim.. geçen sene ygs düşük geldi lys yüksek geldi bu senede ygs yüksek lys düşük geldi.. ek yerleştirmeleri bekliyorum çok yerde açık varmış çünkü gazi olsun istiyorum ankaraya gideyim :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

odtü elektrik elektronik.odtülüler varsa tanışalım :D

ben varım sorun sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım pmden ulaşablrsin

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

afyona gelen olura haber versin

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

gaziantep'e gelecek mürit varsa yardımcı olabilirim 1 sene daha ordayım :)

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 24239 Toplam Mesaj: 156