folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Beyler karar veremedim.Bu TOBB da yurtta mı kalsam 4 bin liraya yıllık yemek dahil değil.yoksa ablamla iyi bir evde mi kalsam sizce :D ? yurtta kalırsam daha sosyal olacam ve okuldan daha iyi yararlanacam gibi hissediyorum.yakın tabi.ev de rahat olur şimdi düşününce :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Beyler karar veremedim.Bu TOBB da yurtta mı kalsam 4 bin liraya yıllık yemek dahil değil.yoksa ablamla iyi bir evde mi kalsam sizce :D ? yurtta kalırsam daha sosyal olacam ve okuldan daha iyi yararlanacam gibi hissediyorum.yakın tabi.ev de rahat olur şimdi düşününce :)

evde kal, bilmem yurtları nasıl ama evde kal yine sen. yurt kadar nefret ettiğim bişi yok mecburiyetten kalıyorum

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

yurtlar gayet güzel. mutfakta her türlü alet edevat var. mikrodalga, normal fırın, ocak, bulaşık makinesi vs. odalar da rahat ankara hiltonun standart odalarından tek farkı tv olmaması ve 2 kişi kalıcak olman. tv de kiralayabilirsin yıllık 150 tl sanırım ama mutfakta ortak tv var. başka sorun varsa cevaplayabilirim

smok3 tarafından 18/Ağu/12 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

never say never...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

evde kal, bilmem yurtları nasıl ama evde kal yine sen. yurt kadar nefret ettiğim bişi yok mecburiyetten kalıyorum

beni teredütte bırakanda o ya yurt 5 yıldızlı otel gibi.yoksa direk evde kalırdım

whopper tarafından 18/Ağu/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

kırıkkale üni. gsf müzik var mı kırıkkale?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

kocaelinde hazırlığı bitirdim. bu yıl  iibf de sbky 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    Sakaryaya beklerim gençler :D

aynen, gelen bulsun bizi, sene başında da buluşma yapalım , tanışalım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı
    wasd bunu yazdı
    Sakaryaya beklerim gençler :D

aynen, gelen bulsun bizi, sene başında da buluşma yapalım , tanışalım.

aynen :D

Freedoom is not free.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yyokmulan başka adana

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)

Toplam Hit: 24199 Toplam Mesaj: 156