Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu
-
Beyler karar veremedim.Bu TOBB da yurtta mı kalsam 4 bin liraya yıllık yemek dahil değil.yoksa ablamla iyi bir evde mi kalsam sizce :D ? yurtta kalırsam daha sosyal olacam ve okuldan daha iyi yararlanacam gibi hissediyorum.yakın tabi.ev de rahat olur şimdi düşününce :)
-
whopper bunu yazdı
Beyler karar veremedim.Bu TOBB da yurtta mı kalsam 4 bin liraya yıllık yemek dahil değil.yoksa ablamla iyi bir evde mi kalsam sizce :D ? yurtta kalırsam daha sosyal olacam ve okuldan daha iyi yararlanacam gibi hissediyorum.yakın tabi.ev de rahat olur şimdi düşününce :)
evde kal, bilmem yurtları nasıl ama evde kal yine sen. yurt kadar nefret ettiğim bişi yok mecburiyetten kalıyorum
-
whopper bunu yazdı
yurtlar gayet güzel. mutfakta her türlü alet edevat var. mikrodalga, normal fırın, ocak, bulaşık makinesi vs. odalar da rahat ankara hiltonun standart odalarından tek farkı tv olmaması ve 2 kişi kalıcak olman. tv de kiralayabilirsin yıllık 150 tl sanırım ama mutfakta ortak tv var. başka sorun varsa cevaplayabilirim
smok3 tarafından 18/Ağu/12 15:12 tarihinde düzenlenmiştir -
rebellisch bunu yazdıwhopper bunu yazdı
evde kal, bilmem yurtları nasıl ama evde kal yine sen. yurt kadar nefret ettiğim bişi yok mecburiyetten kalıyorum
beni teredütte bırakanda o ya yurt 5 yıldızlı otel gibi.yoksa direk evde kalırdım
whopper tarafından 18/Ağu/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir -
kırıkkale üni. gsf müzik var mı kırıkkale?
-
kocaelinde hazırlığı bitirdim. bu yıl iibf de sbky
-
wasd bunu yazdıSakaryaya beklerim gençler :D
aynen, gelen bulsun bizi, sene başında da buluşma yapalım , tanışalım.
-
hezarfen bunu yazdıwasd bunu yazdıSakaryaya beklerim gençler :D
aynen, gelen bulsun bizi, sene başında da buluşma yapalım , tanışalım.
aynen :D
-
yyokmulan başka adana
-
Bileciğe yolu düşen varsa kaçsın amk harbi diorum lan ama yinede gelicem diosanız yardımcı olurum beyler bilecik/merkez :)