folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam elektronik malzeme satışı (led direnç pcb...) ve internet erişimindeki hız ne durumdadır tokinin daha küçük evleri varmıdır siyasi görüşler kampüste çok yer buluyormu hava koşullarında tıkanmalar yaşanıyormu ve itin kopuğun sürekli takıldığı gece gidilmemesi gibi gereken yerler varmıdır merkezden batı kampüsü kaç dk? ve hava alanı varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

hocam elektronik malzeme satışı (led direnç pcb...) ve internet erişimindeki hız ne durumdadır tokinin daha küçük evleri varmıdır siyasi görüşler kampüste çok yer buluyormu hava koşullarında tıkanmalar yaşanıyormu ve itin kopuğun sürekli takıldığı gece gidilmemesi gibi gereken yerler varmıdır merkezden batı kampüsü kaç dk? ve hava alanı varmı?

elektronik malzemeyi çarsıda bulabilirsin. üstün elektronik ve sonar elektronik.

sonarı tercih etmeni tavsiye ederim burda her istediğini (dersler için) bulabilirsin.

internet erişim hızı tabiki ttnet her yerde standart. biz 4 kişi kullanıyorduk gayetde yetiyordu 8 mgbit.

tokinin 2+1 lik evleride mevcut onlarda arkadas 375 e kalmıstı galiba.

siyasi görüs yok, yani bi baskı cogunlu görmedim ben 4 sene boyunca.

kısın biraz soguk olabilir, bi defa kar tatili yapıldı ki ondada o kadar ahım şahım kar yoktu. liseler ilkokullar bile tatil edilmedi sadece üni tatil edildi ulaşım zor olur diye ancak bi sorun olmadı.

gece derken :) şehirde hayat 11:30 gibi biter. bu saatten sonra iyaş'ın oralarda bi kaç tinerci varmiş ben hiç rastlamadım. 

merkezden 15 dk otobüsle gelebilirsin. 1250 öğrenci, kart alıp dolum yaparsan 1 TL.

hava alanı var ama sanırım sadece istanbula sefer var ve  havaalanı uzak baya.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Tekirdağ Namık Kemal - Çorlu Mühendislik Fakültesi - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği var mı gelen giden ulaşsın bana yardımcı olsun. :/

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?

söle hocam

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?

söle hocam

tamam hocam  r10aldinho  usta cevapladı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Antalya yolcusu yok galiba.. Akdeniz RTS.. :)

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Kardeşim Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) - Sosyal Bilgiler bölümünü kazandı beyler. Üniversite ve Trabzon hakkında düşünceleri olan biraz anlatabilir mi? Üniversite nasıldır? Trabzon nasıl bir memlekettir? Yağış, nem, sıcaklık vs. ne durumdadır? 

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

trabzonu banada anlatın tutucumudur rahat hareket edebilirmitim barlar nasıldır siyasi görüş nedir

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    fikrettin bunu yazdı

Kardeşim Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) - Sosyal Bilgiler bölümünü kazandı beyler. Üniversite ve Trabzon hakkında düşünceleri olan biraz anlatabilir mi? Üniversite nasıldır? Trabzon nasıl bir memlekettir? Yağış, nem, sıcaklık vs. ne durumdadır? 

Trabzon genel olarak sosyal bir kent değil. Ana Kampüs ve Üni Mah. ayrı tutuyorum orası iyidir. Sosyal Bilimler Akçaabat tarafında Fatih Eğitim Kampüsünde. Orası hakkında pek bilgim yok ama sosyal biriyseo hayatı unutsun. Akçaabat tarafında kalırsa yaşam zor olur bir genç için Trabzon tarafında kalırsa kısmen daha iyi.. Yağış çoğu zaman var ama alışır sıcaklık ortadır nem felaket işte.. Buranın nemi adamı bitirir.

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek

selçuk lu varmı beyler :D
    hayırlı olsun hepimize..

RESPECT !
Toplam Hit: 24200 Toplam Mesaj: 156