Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu
-
hocam elektronik malzeme satışı (led direnç pcb...) ve internet erişimindeki hız ne durumdadır tokinin daha küçük evleri varmıdır siyasi görüşler kampüste çok yer buluyormu hava koşullarında tıkanmalar yaşanıyormu ve itin kopuğun sürekli takıldığı gece gidilmemesi gibi gereken yerler varmıdır merkezden batı kampüsü kaç dk? ve hava alanı varmı?
-
akmarky bunu yazdı
hocam elektronik malzeme satışı (led direnç pcb...) ve internet erişimindeki hız ne durumdadır tokinin daha küçük evleri varmıdır siyasi görüşler kampüste çok yer buluyormu hava koşullarında tıkanmalar yaşanıyormu ve itin kopuğun sürekli takıldığı gece gidilmemesi gibi gereken yerler varmıdır merkezden batı kampüsü kaç dk? ve hava alanı varmı?
elektronik malzemeyi çarsıda bulabilirsin. üstün elektronik ve sonar elektronik.
sonarı tercih etmeni tavsiye ederim burda her istediğini (dersler için) bulabilirsin.
internet erişim hızı tabiki ttnet her yerde standart. biz 4 kişi kullanıyorduk gayetde yetiyordu 8 mgbit.
tokinin 2+1 lik evleride mevcut onlarda arkadas 375 e kalmıstı galiba.
siyasi görüs yok, yani bi baskı cogunlu görmedim ben 4 sene boyunca.
kısın biraz soguk olabilir, bi defa kar tatili yapıldı ki ondada o kadar ahım şahım kar yoktu. liseler ilkokullar bile tatil edilmedi sadece üni tatil edildi ulaşım zor olur diye ancak bi sorun olmadı.
gece derken :) şehirde hayat 11:30 gibi biter. bu saatten sonra iyaş'ın oralarda bi kaç tinerci varmiş ben hiç rastlamadım.
merkezden 15 dk otobüsle gelebilirsin. 1250 öğrenci, kart alıp dolum yaparsan 1 TL.
hava alanı var ama sanırım sadece istanbula sefer var ve havaalanı uzak baya.
-
Tekirdağ Namık Kemal - Çorlu Mühendislik Fakültesi - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği var mı gelen giden ulaşsın bana yardımcı olsun. :/
-
akmarky bunu yazdı
ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?
söle hocam
-
EMRE955 bunu yazdıakmarky bunu yazdı
ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?
söle hocam
tamam hocam r10aldinho usta cevapladı
-
Antalya yolcusu yok galiba.. Akdeniz RTS.. :)
-
Kardeşim Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) - Sosyal Bilgiler bölümünü kazandı beyler. Üniversite ve Trabzon hakkında düşünceleri olan biraz anlatabilir mi? Üniversite nasıldır? Trabzon nasıl bir memlekettir? Yağış, nem, sıcaklık vs. ne durumdadır?
-
trabzonu banada anlatın tutucumudur rahat hareket edebilirmitim barlar nasıldır siyasi görüş nedir
-
fikrettin bunu yazdı
Kardeşim Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) - Sosyal Bilgiler bölümünü kazandı beyler. Üniversite ve Trabzon hakkında düşünceleri olan biraz anlatabilir mi? Üniversite nasıldır? Trabzon nasıl bir memlekettir? Yağış, nem, sıcaklık vs. ne durumdadır?
Trabzon genel olarak sosyal bir kent değil. Ana Kampüs ve Üni Mah. ayrı tutuyorum orası iyidir. Sosyal Bilimler Akçaabat tarafında Fatih Eğitim Kampüsünde. Orası hakkında pek bilgim yok ama sosyal biriyseo hayatı unutsun. Akçaabat tarafında kalırsa yaşam zor olur bir genç için Trabzon tarafında kalırsa kısmen daha iyi.. Yağış çoğu zaman var ama alışır sıcaklık ortadır nem felaket işte.. Buranın nemi adamı bitirir.
-
selçuk lu varmı beyler :D
hayırlı olsun hepimize..