Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu
-
Balıkesir üniversitesine gelenlere ev konusunda filan yardımcı olabilirim.
Nerde yenir içilir gezilir gelen varsa bu taraflara tek tek konuşuruz.
-
kütahya harita kadastro çıktı tavşanlıda
-
bizide grafik tasarım paklar,hangi programların üstünde duracağımı bilen varsa söyleyebilirmi düz lise çıkışlıyım,karakalemde cartta curtta sıkıntı yokta bu teknik yanı gözümü korkutuyor
PlayForFree tarafından 18/Ağu/12 01:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Ktü kazanan yok mu beyler?
-
tobb yoktur heralde ? yurdunda kalacam yemek disinda aorun yok valizi kapip gidecem
-
mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar fakültesi sinema ve televizyon
-
selo-g bunu yazdı
recep tayyep ünisi var mi ? 'brader için'
ilkokul gibi biryer geçen sene gitmiştim şehirde baya sıkıcı geçmiş olsn
-
hypnos_ bunu yazdıselo-g bunu yazdı
recep tayyep ünisi var mi ? 'brader için'
ilkokul gibi biryer geçen sene gitmiştim şehirde baya sıkıcı geçmiş olsn
Allah allah :) Ben farkı bi yerde yaşıyorum galiba -
Trakya uni varsa yardimci Olurum
-
r10aldinho bunu yazdıakmarky bunu yazdı
ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?
çünür mahallesinden bahsediyorsan bilgi verebilirim.
hayırlı olsun bu arada
Konu : çünür mahallesi Mesaj : hocam bilgi alabilirmiyim sdü batı yerleşkesine ne kadar uzaklıkta nasıl ulaşım sağlanır öğrenciler çünür demi kalır bakkal camii sağlık ocağı sayısı nedir vs.... Aklıma geldiği kadarıyla tarif edeyim.pm değil de burdan açıklamak istedim diğer arkadaşlarda görsün.
sdü iki kampüsten olusuyor batı ve doğu kampüsü. zaten kampüsler karşı karşıya, arada bi köprü var.
Üniversite Çünür mahallesindedir. Mahalle ama köy gibi. eskiden köymüş zaten.
Çünür'de Vefa Erkek öğrenci yurdu var(cemaatin). Toki evleri var, ben son sene toki'de kalmıstım.
Toki'nin önünden otobüs kalkıyor üniversiteye her saat 15 ve 45 geçe. Yürüyerek gitmek isterseniz 20-25 dakikanızı alır.
Öğrencilerin çünürde kalma gibi zorunluluğu yok. Genelde öğrenciler otogar taraflarında veya çarşıda kalırlar. üniversite biraz şehrin dışında, otobüsle 15 dk falan merkezden.
Kiralar Toki'de 450-500 arasıydı 3+1.
Merkezde arkadaşlarım 500-600 arasında kalıyordu.
Çünür'de kalıcaksan yemek olarak çünür pide var, cengiz ustanın yeri var, buraları tavsiye ederim. market olarak çünür kooperatifi var, veya genpa'dan da alışveriş yapabilirsin.
zaten geldiğinizde gül heykelini göreceksiniz :) işte çünürün girişinde aşagıdaki heykel var.

cami 2 tane var birisi fotografa bu açıdan baktıgımızda tam karşısında kalıyor. zaten minarelerden görebilirsin :)
Batı kampüsünde mühendislik, teknoloji fakülteleri var, batı kampüsünde okuyacaksin sanirim o yüzden birazda burdan bahsedeyim.
Kayıt batı kampüsündeki öğrenci işlerinde yapılıyor, kyk yine batı kampüsünde bulunuyor. yurt seçimini kyk olarak da yapabilirsin fena değildir.
Mühendislik fakültesindeki Müh. Mim. Fak. kantininde yemek yiyebilirsin.
Okulun yemekhaneside güzeldir, kartına haftalık dolum yapabilirsin günlügü 1.600 falan olur. eğer günlük alırsan 3 tl falan olur.
yemek listesine buradan bakabilirsin. http://w3.sdu.edu.tr/AylikYemekListesi.aspx?id=yemek
Doğu kampüsünde spor yapabilirsin, kütüphane var, konserler orada düzenlenir genelde.
aklıma başka bisey gelmedi, sorarsan cevaplarım.