folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Balıkesir üniversitesine gelenlere ev konusunda filan yardımcı olabilirim.

Nerde yenir içilir gezilir gelen varsa bu taraflara tek tek konuşuruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

kütahya harita kadastro çıktı tavşanlıda

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bizide grafik tasarım paklar,hangi programların üstünde duracağımı bilen varsa söyleyebilirmi düz lise çıkışlıyım,karakalemde cartta curtta sıkıntı yokta bu teknik yanı gözümü korkutuyor

PlayForFree tarafından 18/Ağu/12 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

profesyonel kahveci?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Ktü kazanan yok mu beyler?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    tobb yoktur heralde ? yurdunda kalacam yemek disinda aorun yok valizi kapip gidecem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar fakültesi sinema ve televizyon

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

recep tayyep ünisi var mi ? 'brader için' 

ilkokul gibi biryer geçen sene gitmiştim şehirde baya sıkıcı geçmiş olsn

www.dunyadailkler.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    hypnos_ bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

recep tayyep ünisi var mi ? 'brader için'

ilkokul gibi biryer geçen sene gitmiştim şehirde baya sıkıcı geçmiş olsn

Allah allah :) Ben farkı bi yerde yaşıyorum galiba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Trakya uni varsa yardimci Olurum

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

ısparta süleyman demirel çürüm ilçesi veya mahallesi tam bilmiyorum... bilgi verecek olan _?

çünür mahallesinden bahsediyorsan bilgi verebilirim.

hayırlı olsun bu arada

Konu : çünür mahallesi 
    Mesaj : hocam bilgi alabilirmiyim sdü batı yerleşkesine ne kadar uzaklıkta nasıl ulaşım sağlanır öğrenciler çünür demi kalır bakkal camii sağlık ocağı sayısı nedir vs.... 

Aklıma geldiği kadarıyla tarif edeyim.pm değil de burdan açıklamak istedim diğer arkadaşlarda görsün.

sdü iki kampüsten olusuyor batı ve doğu kampüsü. zaten kampüsler karşı karşıya, arada bi köprü var.

Üniversite Çünür mahallesindedir. Mahalle ama köy gibi. eskiden köymüş zaten.

Çünür'de Vefa Erkek öğrenci yurdu var(cemaatin). Toki evleri var, ben son sene toki'de kalmıstım.

Toki'nin önünden otobüs kalkıyor üniversiteye her saat 15 ve 45 geçe. Yürüyerek gitmek isterseniz 20-25 dakikanızı alır.

Öğrencilerin çünürde kalma gibi zorunluluğu yok. Genelde öğrenciler otogar taraflarında veya çarşıda kalırlar. üniversite biraz şehrin dışında, otobüsle 15 dk falan merkezden. 

Kiralar Toki'de 450-500 arasıydı 3+1.

Merkezde arkadaşlarım 500-600 arasında kalıyordu.

Çünür'de kalıcaksan yemek olarak çünür pide var, cengiz ustanın yeri var, buraları tavsiye ederim. market olarak çünür kooperatifi var, veya genpa'dan da alışveriş yapabilirsin.

zaten geldiğinizde gül heykelini göreceksiniz  :) işte çünürün girişinde aşagıdaki heykel var.

471C38BF24354023AE6DE12908CDC906.jpg%20%28640×480%29

cami 2 tane var birisi fotografa bu açıdan baktıgımızda tam karşısında kalıyor. zaten minarelerden görebilirsin :)

Batı kampüsünde mühendislik, teknoloji fakülteleri var, batı kampüsünde okuyacaksin sanirim o yüzden birazda burdan bahsedeyim.

Kayıt batı kampüsündeki öğrenci işlerinde yapılıyor, kyk yine batı kampüsünde bulunuyor. yurt seçimini kyk olarak da yapabilirsin fena değildir.

Mühendislik fakültesindeki Müh. Mim. Fak. kantininde yemek yiyebilirsin.

Okulun yemekhaneside güzeldir, kartına haftalık dolum yapabilirsin günlügü 1.600 falan olur. eğer günlük alırsan 3 tl falan olur.

yemek listesine buradan bakabilirsin. http://w3.sdu.edu.tr/AylikYemekListesi.aspx?id=yemek

Doğu kampüsünde spor yapabilirsin, kütüphane var, konserler orada düzenlenir genelde.

aklıma başka bisey gelmedi, sorarsan cevaplarım.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 24201 Toplam Mesaj: 156