folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!

"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

scientology, pastafarianism, jedilik falan senin gozunde din degil yani? inanan insanlar var bunlara. 1 kisi bile inansa inanc inanctir, hinduizm de inekleri kesmek yok sen kesiyorsun saygi duysana adamlara? kac yuz milyon da inanani var, kesme inekleri saygi duyuyorsan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:
    -----------------------------

scientology, pastafarianism, jedilik falan senin gozunde din degil yani? inanan insanlar var bunlara. 1 kisi bile inansa inanc inanctir, hinduizm de inekleri kesmek yok sen kesiyorsun saygi duysana adamlara? kac yuz milyon da inanani var, kesme inekleri saygi duyuyorsan?

satanizm ile hinduizm i karıstırıyorsun. hinduizm dunyada 3-4. sıra inanıstır. tabiki saygı duyuyorum en azından muslumanların hindistanda hindulerin gozu onunde kurban etmediklerini biliyorum :). ispanya'da yapılan boga katliamı ile islam dininde yapılan kurban olayını bir tutabilirmisin? ispanya neye inanıyorda ne için kurban veriyor?

bahsettiklerini aslında sen daha iyi biliyorsun :) felsefe ile baslayıpta sonradan tarikata, inanısa donusen bircok inanıs vardır :) ve bunları islamiyet,hristiyanlık,yahudilik,hinduizm gibi dinlerle karıstırman bile yanlıs :)

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

satanizm ile hinduizm i karıstırıyorsun. hinduizm dunyada 3-4. sıra inanıstır. tabiki saygı duyuyorum en azından muslumanların hindistanda hindulerin gozu onunde kurban etmediklerini biliyorum :). ispanya'da yapılan boga katliamı ile islam dininde yapılan kurban olayını bir tutabilirmisin? ispanya neye inanıyorda ne için kurban veriyor?

bahsettiklerini aslında sen daha iyi biliyorsun :) felsefe ile baslayıpta sonradan tarikata, inanısa donusen bircok inanıs vardır :) ve bunları islamiyet,hristiyanlık,yahudilik,hinduizm gibi dinlerle karıstırman bile yanlıs :)

insanlarin dinlerine sadece "inanis" diyerek saygisizlik yapiyorsun aslinda hocam o insanlara

ispanyadaki eglence, nasil ki binlerce yil once arena savaslari vs halkin eglencesi yapildiysa o da ayni, halkin eglencesidir, dinle bi alakasi yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

ama eglence olsun diye ben seni katledemem degilmi ? yada sana yanlıs olan birseyi senin yanında gerceklestiremem :)

benim icin inanıstır cunku inancsız biriyim :)

insanlarin dinlerine sadece "inanis" diyerek saygisizlik yapiyorsun aslinda hocam o insanlara

ispanyadaki eglence, nasil ki binlerce yil once arena savaslari vs halkin eglencesi yapildiysa o da ayni, halkin eglencesidir, dinle bi alakasi yok.

yazdım yazmamıs :|

eglence olsun diye ben sana zarar veremem degilmi :) bu hic etik olmaz :) binlerce yıl onceki arena savaslarıda yeniden arastırılıyor :) aslında orda insanların birbirlerini katlettikleride muamma :) ha insanın kurban edildigi ayinler mutlaka olmustur ona birsey diyemem.

bir din mensubu olmak icin kosulsuz inanmak gerekir :) ve adıda inanıstır :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

şu toplanan kalabalığa hitaben; ulan kaç taneniz öle ölen bi insan için adliye önünde toplandınız sokam kedinize..

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

şu toplanan kalabalığa hitaben; ulan kaç taneniz öle ölen bi insan için adliye önünde toplandınız sokam kedinize..

munevver cinayetinde daha buyugu vardı nedenmi?

ortak bi nokta var. ikiside vahsice olduruldu :) insanların mahkemeler onunde saatlerce olenleri takip etme gibi bi ihtimalleri yok. sadece medya tarafından duyurulanlar icin toplanırlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

hapis cezası gerek bu ibneye...

diğerlerinede örnek olur tırstırır belki.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kendisini kucağına alan diye okumuşum iq 10 puan yükseldi nasıl oluyor diye diye xD

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

kendisini kucağına alan diye okumuşum iq 10 puan yükseldi nasıl oluyor diye diye xD

Yarıldım la.. :D

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

NmC bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim

http://www.youtube.com/watch?v=Hau-V9N0NYM

Hocam adamın kediyi nasıl öldürdüğünü gördün mü? Kurban kesmekle bir mi bu?

Kurban bayramında biz hayvan tedirgin olmasın diye bıçağı bile gizleriz.. Kaldı ki en acısız şekilde kesilmesi için elden gelen yapılır...

Ha diosan ki hayvanı kaçtı diye pompalı tüfekle vuran veya kaçmasın diye dizlerine satır vuran lavuklar var, o zaman haklısın dayı..

onun yerine 2 masala inandın diye hiç kesmesen daha iyi değil mi canım kardeşim?

kasaplar bile bayıltıp kesemiyor helal et olmaz diye. bayıltıp kessen de karşılasan et ihtiyacını olmaz mı?

ben arada fazla bi fark görmüyorum. adam en azından tekmelemiş bi anda öldürmüş. yatırıp canlı canlı kesmemiş.

ne biliyorsun bir anda üldüğünü

seni 3-5 kişi tekmelesek bir anda ölürmüsün?

denemek lazım demek ki...
Toplam Hit: 9429 Toplam Mesaj: 83