folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!

"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Konu nereden nereye gelmiş helal vala :S

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:
    -----------------------------

TheIceberg bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

scientology, pastafarianism, jedilik falan senin gozunde din degil yani? inanan insanlar var bunlara. 1 kisi bile inansa inanc inanctir, hinduizm de inekleri kesmek yok sen kesiyorsun saygi duysana adamlara? kac yuz milyon da inanani var, kesme inekleri saygi duyuyorsan?

satanizm ile hinduizm i karıstırıyorsun. hinduizm dunyada 3-4. sıra inanıstır. tabiki saygı duyuyorum en azından muslumanların hindistanda hindulerin gozu onunde kurban etmediklerini biliyorum :). ispanya'da yapılan boga katliamı ile islam dininde yapılan kurban olayını bir tutabilirmisin? ispanya neye inanıyorda ne için kurban veriyor?

bahsettiklerini aslında sen daha iyi biliyorsun :) felsefe ile baslayıpta sonradan tarikata, inanısa donusen bircok inanıs vardır :) ve bunları islamiyet,hristiyanlık,yahudilik,hinduizm gibi dinlerle karıstırman bile yanlıs :)

ama eglence olsun diye ben seni katledemem degilmi ? yada sana yanlıs olan birseyi senin yanında gerceklestiremem :)

benim icin inanıstır cunku inancsız biriyim :)

insanlarin dinlerine sadece "inanis" diyerek saygisizlik yapiyorsun aslinda hocam o insanlara

ispanyadaki eglence, nasil ki binlerce yil once arena savaslari vs halkin eglencesi yapildiysa o da ayni, halkin eglencesidir, dinle bi alakasi yok.

yazdım yazmamıs :|

eglence olsun diye ben sana zarar veremem degilmi :) bu hic etik olmaz :) binlerce yıl onceki arena savaslarıda yeniden arastırılıyor :) aslında orda insanların birbirlerini katlettikleride muamma :) ha insanın kurban edildigi ayinler mutlaka olmustur ona birsey diyemem.

bir din mensubu olmak icin kosulsuz inanmak gerekir :) ve adıda inanıstır :)

hocam farkında olmadan kendinle çelişiyosun. din, dindir. sen diyosun ki benim dinim doğru o zaman benim dinim dışındaki ritüelleri içeren her din tamamen yanlış. hatta kelle sayısı azsa kaale bile alınmamalı diyosun.

eğer satanistin kedi kesmesi vahşetse senin dana kesmen de vahşet. senin kurban kesmen normalse satanistin kedi kesmesi de normal.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

scientology, pastafarianism, jedilik falan senin gozunde din degil yani? inanan insanlar var bunlara. 1 kisi bile inansa inanc inanctir, hinduizm de inekleri kesmek yok sen kesiyorsun saygi duysana adamlara? kac yuz milyon da inanani var, kesme inekleri saygi duyuyorsan?

satanizm ile hinduizm i karıstırıyorsun. hinduizm dunyada 3-4. sıra inanıstır. tabiki saygı duyuyorum en azından muslumanların hindistanda hindulerin gozu onunde kurban etmediklerini biliyorum :). ispanya'da yapılan boga katliamı ile islam dininde yapılan kurban olayını bir tutabilirmisin? ispanya neye inanıyorda ne için kurban veriyor?

bahsettiklerini aslında sen daha iyi biliyorsun :) felsefe ile baslayıpta sonradan tarikata, inanısa donusen bircok inanıs vardır :) ve bunları islamiyet,hristiyanlık,yahudilik,hinduizm gibi dinlerle karıstırman bile yanlıs :)

ama eglence olsun diye ben seni katledemem degilmi ? yada sana yanlıs olan birseyi senin yanında gerceklestiremem :)

benim icin inanıstır cunku inancsız biriyim :)

insanlarin dinlerine sadece "inanis" diyerek saygisizlik yapiyorsun aslinda hocam o insanlara

ispanyadaki eglence, nasil ki binlerce yil once arena savaslari vs halkin eglencesi yapildiysa o da ayni, halkin eglencesidir, dinle bi alakasi yok.

yazdım yazmamıs :|

eglence olsun diye ben sana zarar veremem degilmi :) bu hic etik olmaz :) binlerce yıl onceki arena savaslarıda yeniden arastırılıyor :) aslında orda insanların birbirlerini katlettikleride muamma :) ha insanın kurban edildigi ayinler mutlaka olmustur ona birsey diyemem.

bir din mensubu olmak icin kosulsuz inanmak gerekir :) ve adıda inanıstır :)

hocam farkında olmadan kendinle çelişiyosun. din, dindir. sen diyosun ki benim dinim doğru o zaman benim dinim dışındaki ritüelleri içeren her din tamamen yanlış. hatta kelle sayısı azsa kaale bile alınmamalı diyosun.

eğer satanistin kedi kesmesi vahşetse senin dana kesmen de vahşet. senin kurban kesmen normalse satanistin kedi kesmesi de normal.

kendimle celiştigim biryer goremedim hocam. satanizm dedigin inanıs(!) dunyada iyiligi yasatmaya calısan yada birseyler ogutleyerek emrederek yasanabilir bir hale getirmekten cok uzak. onun icin bircok ulkede suc olarak kabul edilir.

benim dinim diye birsey yok hocam :) sadece insanların inanması gereken seylerin belirli bir kesim tarafından kabul gormus akla mantıga yatkın halde olması gerekir kanaatindeyim.

ayrıca dunyadaki bircok inanısda kurban olayı vardır. amacı ise o anki kotu ruh,bela,kaza vb kotu durumları uzaklastırmak ve tanrıya daha yakın olmaktır. burada yapılan ise ne kotulugu yok etme cabası nede tanrıya yakınlasma cabasıdır. soylemiştim yine soyluyorum. ben eglence olsun diye sana yada senin eşyana zarar veremem.

olaya farklı acıdanda bakabilirz.

burada elemanın yargılanmasının sebebi baskasının malına zarar verme yada tamamen kullanılamaz hale getirme olayıdır. kurban olayında ise sen baskasının malına zarar vermiyorsun. umarım burayı okurken sunlar aklından gecmez 'o zaman kedi benim olsa oldurebilirim :)

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kac satanist gordunuz kediyi fakirlere dagitan, sacma sapan konusuyorsunuz

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Vahşet dediğiniz kurban bayramramlarında yüzbinlerce hatta milyonlarca aç insan 1 hafta filan dahi olsa karnı tok geziyor sen hangi aç insanı alıpta 1 hafta boyunca giip bi et lokantasına ne isitiyorsa yedirdin anca konuşun aq pc başından. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Kedi canını senin

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hala inancınıza saygı duymak zorunda değilim diyor :|

Senin mantalitene göre ben de senin ailenden insanlara saygı duymak zorunda değilim, gelip burda aile efratların hakkında ileri geri konuşsam ne hissedersin?

Değer veriyosun o insanlara doğal olarak saygı gösterilmesini bekliyosun, ben de dinime değer veriyorum ve saygı gösterilmesini bekliyorum.. Kurban kesilmesini eleştirebilirsin başından beri buna zaten karşı çıkmadım. Fakat gelip de benim hayatımın merkezine koyduğum bi kavrama "2 Masala inandınız diye" tarzı bi cümle kuramazsın...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Yahu ne tartışmışsınız sayfalarca bir inanca bir kişi bile inanıyorsa o dindir.Satanistlik akla mantığa yatkın değilmişte bilmemneymiş senin inancından başkalarına göre akla yatkın değil ama sen inanıyorsun ? Her din insanlara iyiliği emredecek diye bir kural mı var kaldı ki satanizm şiddet emretmez bilmeden etmeden atıp tutuyorsunuz.Kendine her satanist diyen satanist olsa ohooo.Satanizmi de savundurttunuz ya bana helal olsun arkadaş :F

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Yahu ne tartışmışsınız sayfalarca bir inanca bir kişi bile inanıyorsa o dindir.Satanistlik akla mantığa yatkın değilmişte bilmemneymiş senin inancından başkalarına göre akla yatkın değil ama sen inanıyorsun ? Her din insanlara iyiliği emredecek diye bir kural mı var kaldı ki satanizm şiddet emretmez bilmeden etmeden atıp tutuyorsunuz.Kendine her satanist diyen satanist olsa ohooo.Satanizmi de savundurttunuz ya bana helal olsun arkadaş :F

senin siddet emretmez diye soyledigin sey laveyan akımnın insana hos gelen maddeleri olmasın? biz burada satanizm akımlarından degil satanizmi konusuyoruz. islamı degil yani dini konusuyoruz...

1 kişinin inandıgı sey kendine gore dindir. bana sadece saygı duymak duser.

atıp tuttuk o zaman bizi aydınlatsana hocam?

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

kac satanist gordunuz kediyi fakirlere dagitan, sacma sapan konusuyorsunuz

fakire dağıtılınca doğru mu oluyor?

tmm ben yeni din kurup kedileri köpekleri fakire dağıtıcam o zaman onaylıcak mısın? kedi toplayı getircek misin bana kes diye?

kaldı ki fakire bişey vermek kötülüktür. samimiysen iş verirsin, öyle acıyıp önüne 2 lokma atmak aşağılamaktan başka bişey değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9425 Toplam Mesaj: 83