"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş allahlıtospik yapıcağını yaptı gider ayak milleti islama davet etmişti alayınız mı müslüman oldunuz lan bir anda :D kızı eve atıp becerirken günah yok. kedi kestik diye günah var. neymiş kurban bayramıymış. tüccar adamın elinde develer kalınca götünden bayram uydurdu arkadaş bu kadar. elindeki develeri satabilmek için napıcan. bayram bayıcanç millet develeri alıcak kesicek sen para kazancaksın. var mı diğer bayramlarında nerden çıktığını merak eden ? oturup evde göt büyütüp kedi öldürdü asalım keselim hey hey diye yazı yazacağınıza iki sokak ötenizde elbet bi sokakta yatan biri vardır. ona yardım etseniz zkiniz kopar dimi. ama iş atıp tutmata dini inanca gelince alayınız müslüman amk. keraneye gider içki içer sigara içer kumar oynar. sonrada vay efendim dinimizce günahtır bu yaptığın. biz inekleri inanç için kesiyoz. hasssiktirin lan ordan. komşunu falanı filanı düşünürmüş. kendi mideni düşünüyosun buna kılıf arıyosun. biriside mertçe ben zkimin keyfine kesiyom demez. hepsi dini inançları için yapar. anasını satiim 1 tane sikik kedi yüzünden dini konuya alet ediyosunuz ya tüm kedileri gebertesim geliyo. evde ne yiyip ne içiyonuz anlatın hele.
yazdıklarıma ayetle felan cevap veren olursa kuranda kaç tane ayet varsa o kadar inek girsin götüne. kafanızı çalıştırarak cevap vermeyi deneyin. bakın cevap verin değil. cevap vermeyi deneyin. çoğunuz başaramayabilir. ilk başlarda kafanızı kullanmak yorabilir insanı. fazla zorlamayın kendinizi. yavaş yavaş relaxx.
-----------------------------valla benim gördüğüm kurban bayramı artık özünden saptı.
anarsist_manyaq burda haklı..benim bildiğim kurban bayramında kurbanı keser dağıtırsın fakire fukaraya ama millet buzdolabına tıkıyor etleri bilmem kaç ay yiyor..
2. olarakta anarsist_manyaq ağzında sikinle gezmeyi bırakırsan insanlarla daha güzel iletişim kurabilirsin.Ben 16 yaşımdayken sen gibiydim..
ceza konusuna gelirsek bence de 5-6 yıl abartı olur ancak sadece para cezasıda hafif olur...
-
Bu olayı dine inançsızlığa falana filana çekeceğinize durupta bi insanlık olarak değerlendirin. Boşa oyalanıyoruz arkadaş bazı kafalar hala böyle çalıştıkça bu halde olmamız çok normal...