"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!
-
dünyada kendini savunabilen ( insana karşı ) mahluk varmıki? hepside savunmasız . insandan daha canavar bir varlıkta yok. çünkü insan hepsini istese yok edebiliyor. Ne yalan söyleyeyim ben avcıyım ama sürüsü denk gelse av zamanında bir yada iki alırım ve giderim. her fabrikadan çıkan av tüfeği canlıları öldürmeye satın alınıyor. peki dilleri olsada konuşsalar keşke.. zevk için domuz avına çıkanlar, torbacı dediğimiz ne bulursa vuranlar , şekildeki gibi kediyi köpeği öldürenler yazık diyorum. bu dünya tüm canlıların ortak yaşam alanı. birlikte ve zarar vermeden yaşamayı öğrenmeliyiz.
ne avcılar tanırım , tabiata onlarca keklik salar bir yada ikisini vurur. doğaya en doğacıdan fazla katkı sağlayan avcılarda tanırım. yazık ve vicdansızlık diyorum. hayvanlara yaşam hakkı tanımayan embesillere
-
mua goim ben ölüyorum desem bu kadar fazla hit almaz konu. gebersin mına kodumun kedisi ne zikime yaşıyo. mart aylarında kafa ziker. ne yararı var bunların. yok 3 değil 5 yıl yatsınmış. zikim kadar akıl yok arkadaş bunu diyen adamda. sokaklarda aç insan var. kimse bi ekmek parçası vermezken. resimdeki karıyı görünce hepiniz hayvan sever kesildiniz. pek muhterem hayvan severler. söyleyin ozaman kurban bayramında ortalık niye kan gölü. madem hayvanları öldürmeyelim. inekte hayvan. balıkta yemeyin ozaman. onlarıda ağlarla yakalayıp kasalara dolduruyonuz. ağlarla yakalamak dinimizce helal kesim olayı gibimi ? suya elektirik versem geberselek sonra toplasam cehenneme gidiyom. ağlarla yakalayınca cennete vay mua goim arkadaş. ben cani olun hayvanları öldürün demiyorum. ama gebersin o kedi. yakalasam mahalledeki en az 20 kediyi kesicem. ibret olsun diyede çamaşır ipine asıcam. uyku uyutmuyo pezevenkler. miyavda miyav. yatın uyuyun zkim zkim gördüğünüz her haberi koyuyonuz siteye.
-
Hangi satanist ne zaman kedi kesmiş ya? Hurafe onlar.
O değilde, bence de hapis cezası yerine yüklü bir miktar tazminat ödetilmesi daha iyi abi. Yani kedi öldürdü diye alacağı maksimum ceza nedir ki? 3-4 ay mı? Bence onun yerine para cezası versinler ödeyeceğim diye kıvransın dursun. Her türlü okul hayatı yalan olur zaten.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim
-----------------------------yuh dıyorum hoca senı dusuncene,onla bu bir mi?
Uzaktan yakından alakası yok.Biri Allah katında sevap ve yapılması gerekıyor sen burda bu işle gelip bir kediyi oldurmeyı aynı tutmusun.
Asıl senın zihniyetine kiprit suyu dökmek lazım :))
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
mua goim ben ölüyorum desem bu kadar fazla hit almaz konu. gebersin mına kodumun kedisi ne zikime yaşıyo. mart aylarında kafa ziker. ne yararı var bunların. yok 3 değil 5 yıl yatsınmış. zikim kadar akıl yok arkadaş bunu diyen adamda. sokaklarda aç insan var. kimse bi ekmek parçası vermezken. resimdeki karıyı görünce hepiniz hayvan sever kesildiniz. pek muhterem hayvan severler. söyleyin ozaman kurban bayramında ortalık niye kan gölü. madem hayvanları öldürmeyelim. inekte hayvan. balıkta yemeyin ozaman. onlarıda ağlarla yakalayıp kasalara dolduruyonuz. ağlarla yakalamak dinimizce helal kesim olayı gibimi ? suya elektirik versem geberselek sonra toplasam cehenneme gidiyom. ağlarla yakalayınca cennete vay mua goim arkadaş. ben cani olun hayvanları öldürün demiyorum. ama gebersin o kedi. yakalasam mahalledeki en az 20 kediyi kesicem. ibret olsun diyede çamaşır ipine asıcam. uyku uyutmuyo pezevenkler. miyavda miyav. yatın uyuyun zkim zkim gördüğünüz her haberi koyuyonuz siteye.
-----------------------------sen kedi eti yer misin ? yoksa saydığın inek balık eti vs mi yersin? ineği balığı ihtiyaçtan kesiliyor , kedi öyle mi ? kurban bayramındada inanç gereği kesiliyor. zevk için falan değil yani.
ne faydası var demişsin her canlının doğada bir faydası var hiç bir canlı boşu boşuna yaratılmamıştır doğadaki dengenin korunması için mesela kediler fareleri öldürür farelerin çoğalması engellenir bi şekilde bildiğim kadarıyla. hiç bi faydası olmasa nolacak çoğu insan tarafından sevimli görülür tabi insnada biraz hayvan sevgisi denen şeydende olması lazım bunları anlamak için yoksa tın yani...
-
yorumları okumadım lakin bu çocuğa verilecek güzel bir ceza lazım. artık bu hapis mi olur yüklü bi para cezası mı bilinmez. bir daha hayvanlara zarar verip internete falan koyanlar da 2 kere düşünür. emsal olsun puşt.
-
kedi, sadece bir hayvan değildir. naif tiplerin masumiyet tanrısıdır. soğukta cam silen sokak çocuk yada 2 dilim ekmeğe muhtaç vatandaşını siklemezlerken kedi'ye karşı müthiş bir dayanışma gösterirler. gösteriye katılanların tiplerine baksan çoğu zaten halk'a uzak. sitelerde, yaşam merkezlerinde yaşayan tipler.
-
"Kedisini Kucağına Alan....."
- burası seks adliyesi değil !
-
ahuahahahha:)
anarsist_manyaq bunu yazdı:
----------------------------- -
arkadaş allahlıtospik yapıcağını yaptı gider ayak milleti islama davet etmişti alayınız mı müslüman oldunuz lan bir anda :D kızı eve atıp becerirken günah yok. kedi kestik diye günah var. neymiş kurban bayramıymış. tüccar adamın elinde develer kalınca götünden bayram uydurdu arkadaş bu kadar. elindeki develeri satabilmek için napıcan. bayram bayıcanç millet develeri alıcak kesicek sen para kazancaksın. var mı diğer bayramlarında nerden çıktığını merak eden ? oturup evde göt büyütüp kedi öldürdü asalım keselim hey hey diye yazı yazacağınıza iki sokak ötenizde elbet bi sokakta yatan biri vardır. ona yardım etseniz zkiniz kopar dimi. ama iş atıp tutmata dini inanca gelince alayınız müslüman amk. keraneye gider içki içer sigara içer kumar oynar. sonrada vay efendim dinimizce günahtır bu yaptığın. biz inekleri inanç için kesiyoz. hasssiktirin lan ordan. komşunu falanı filanı düşünürmüş. kendi mideni düşünüyosun buna kılıf arıyosun. biriside mertçe ben zkimin keyfine kesiyom demez. hepsi dini inançları için yapar. anasını satiim 1 tane sikik kedi yüzünden dini konuya alet ediyosunuz ya tüm kedileri gebertesim geliyo. evde ne yiyip ne içiyonuz anlatın hele.
yazdıklarıma ayetle felan cevap veren olursa kuranda kaç tane ayet varsa o kadar inek girsin götüne. kafanızı çalıştırarak cevap vermeyi deneyin. bakın cevap verin değil. cevap vermeyi deneyin. çoğunuz başaramayabilir. ilk başlarda kafanızı kullanmak yorabilir insanı. fazla zorlamayın kendinizi. yavaş yavaş relaxx.