Kefen Parası Yalanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

yeşil kartı vardır

2 aylık yaşlı maaşı alıyordur

normal

o para milletin verdiği vergiler aslında

keşke hiç türkiye diye birşey olmasaymış diyor insan bazen

doğru düzgün oku haberi videoyu izle.

valla cehenneme kadar yolları var böylelerinin ben hiç acımam

adım gibide eminim ya yeşilkartlıdır yaşlı maaşı alıyordur alayı böyle bunların

bana maval okumasın kimse ben işin içindeyim

ilçe teşkilatında her gün millet anasına babasına yaşlı engelli maaşı bağlattırıyor

devletin malı deniz yemeyen keriz hesaaabı...

hocam hala anlamadın olayı :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

yeşil kartı vardır

2 aylık yaşlı maaşı alıyordur

normal

o para milletin verdiği vergiler aslında

keşke hiç türkiye diye birşey olmasaymış diyor insan bazen

doğru düzgün oku haberi videoyu izle.

valla cehenneme kadar yolları var böylelerinin ben hiç acımam

adım gibide eminim ya yeşilkartlıdır yaşlı maaşı alıyordur alayı böyle bunların

bana maval okumasın kimse ben işin içindeyim

ilçe teşkilatında her gün millet anasına babasına yaşlı engelli maaşı bağlattırıyor

devletin malı deniz yemeyen keriz hesaaabı...

hocam hala anlamadın olayı :)

e neymiş anlamadığım olay?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Yalnız kefen parası olayı eskide kaldı.Cenazeyi belediye ücretsiz kaldırıyor, ücretsiz mezar yeri buluyor.Hocadan tutunda, cenaze evinde dağıtılan yemeğe ve içeceğe kadar herşey evinize belediye tarafından ücretsiz getiriliyor.Hatta belediyeye istekte bulunursanız mezarlığa gitmek için özel minibüs bile veriyor.

hocam öle bi yazmıssın ki insanın ölesi geliyor :)

Gece gece yarıldım ya çok yaşa hocam :D

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

kusura bakmayın dostlar.

kefen paralarını feda etmişler iyi hoş.

Götlerine tıkılacak pamuk parasınıda yollasalardı...

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

yav ben insanları anlamıyorum.

arkadaş bana niye kimse para vermiyor. parası olan niye para üstüne para kazanıyor.

şimdi o 500 lira bana gelse yazar kasanın borcu ile profilo bayisindeki kasa beyin değiştirme ücretini ödemiştim.

üstüne motora benzin atıp kızı denize götürmüştüm. benimde yüzüm biraz gülerdi.

mk bende bir takke taksam hacı hoca ayağına yatsam. cin çıkarsam şeytan soksam büyü yapsam para kazanırmıyım sıcağından.?

bende gireyim bu işlere neyim eksik ki benim.

donum kıçıma yapıştı gözlerim 2.5 numara oldu gece gündüz mağara adamı gibi göt kadar dükkanda tamir yapmaktan.

lehimin dumanı hayatımı zikti. hergün gözüme kaçıyor pasta dumanı küfür ede ede söküyorum parçaları.

arkadaş ticarette sigortalı işte para yok bence.

girceksin siyasete dine hacılığa hocalığa . paranın mına koyacak çıkacaksın işin içinden.

evini arabanı alıp hayatına bakacaksın. izlandalı kızların parfum kokuları içinde deri koltukta viskini yudumlarken fezbukta selfie yapacaksın mına koyacaksın hayatın skip atacaksın şarampolden aşağı yuvarlayacaksın sigortalı işi de ticaretide.

senin kendini tasvir etmen de çok orjinal cümleler var :)

niye para veriyor anlamdım.

hem cumhurbaşkanı seçicem hem üstüne para vericem.

millette para çok galiba biz züğürtüz  öyle saçamıyoruz.

futurist tarafından 26/Tem/14 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kefen parasını skiym. O kadına o parayı verip reklam yaptırmadılarsa o para kıçıma girsin...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Erdogan kendini destekleyen secmenlere neden her cumlesinin basinda dusenebiliyor musunuz sevgili kardeslerim dedigini simdi daha iyi anladim :)

hadi sevişelim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Ayıptır yani şu yaptıkları. Video yu izlemeyen birini ne güzelde kandırırlar o yazdıklarıyla.

Kadıncağızın daha niye geldiğinden haberi yok. Gazeteciye(!) "Bilmem ki getirdiler öyle" diyor. Kefen parası falanda muhabbeti dönmüyor adam resmen " Sen paranın hepsini ver ben sana geri veririm " diyor. 

Allahtan teknoloji devrindeyiz de ileride bu yaşananları millet öyle götünden sallama bilgilerle değil böyle videolarla tartışacak

Anime - Manga
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

yav ben insanları anlamıyorum.

arkadaş bana niye kimse para vermiyor. parası olan niye para üstüne para kazanıyor.

şimdi o 500 lira bana gelse yazar kasanın borcu ile profilo bayisindeki kasa beyin değiştirme ücretini ödemiştim.

üstüne motora benzin atıp kızı denize götürmüştüm. benimde yüzüm biraz gülerdi.

mk bende bir takke taksam hacı hoca ayağına yatsam. cin çıkarsam şeytan soksam büyü yapsam para kazanırmıyım sıcağından.?

bende gireyim bu işlere neyim eksik ki benim.

donum kıçıma yapıştı gözlerim 2.5 numara oldu gece gündüz mağara adamı gibi göt kadar dükkanda tamir yapmaktan.

lehimin dumanı hayatımı zikti. hergün gözüme kaçıyor pasta dumanı küfür ede ede söküyorum parçaları.

arkadaş ticarette sigortalı işte para yok bence.

girceksin siyasete dine hacılığa hocalığa . paranın mına koyacak çıkacaksın işin içinden.

evini arabanı alıp hayatına bakacaksın. izlandalı kızların parfum kokuları içinde deri koltukta viskini yudumlarken fezbukta selfie yapacaksın mına koyacaksın hayatın skip atacaksın şarampolden aşağı yuvarlayacaksın sigortalı işi de ticaretide.

Bir arkadaş var bankacı. Adamın aktardığı aynen şöyle.

"İlçenin müftüsü mü imamı mıdır nedir adam. Aylık gelire bakıyorsun 3bin küsür görünüyor. Bu adamın aylık 17bin Tl kredi ödemesi var. Üstüne geldi bir kredi daha çekti geçenlerde. 1000 Tl olarak da önü ödeyecek aylık. Üstüne 3 bankada vadelide parası olduğunu söyledi. Bir de şu bireysel emeklilik şeyinden.. Geldi bir de bireysel emeklilik hesabı açtırayım dedi. Oraya da aylık bin tl aktarayım diye konuştu. Dayanamadım abi kusura bakma ama senin borcun bu kadar gelirin bu kadar. Sen bu işi nasıl çeviriyorsun böyle dedim. Gülümseyip meslek sırrı dedi."

Hiç düşünme gir bu işe derim. Benim gönlüm razı gelmez yoksa ben çoktan girerdim bu sektöre.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Baydi artik bu siyasi palavralar be yaaa.

Toplam Hit: 7334 Toplam Mesaj: 58