Kefen Parası Yalanı
-
DaveReed bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıDaveReed bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
hocam hala anlamadın olayı :)
e neymiş anlamadığım olay?
usta aslında o para ninenin değil, o parayı sanki o veriyormuş gibi gösterip prim yapma derdindeler. Bu oyuna medya dahil, oradaki ak yöneticiler dahil, parayı alan görevli dahil AMA sırf reklam için getirilen nine ne olduğunun bile farkında değil.
Sözün özü: Vicdansız aklar cahil akları kerizlemeye çalışırken tv önünde mavi ekran veriyorlar :)
-
Heralde kutuda paralar bitti şimdi milletten topluyorlar :)
-
ne olacak arkadaşlar, tüm bu şerefsizliği görmelerine rağmen oylarını verirlerki akpye. Bilipte veriyorlar bunları zaten.
-
DaveReed bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
bana maval okumasın kimse ben işin içindeyim
ilçe teşkilatında her gün millet anasına babasına yaşlı engelli maaşı bağlattırıyor
devletin malı deniz yemeyen keriz hesaaabı...Bi biz bağlatamadık engelli maaşını devlet herkese bonkör bize gelince olmaz diyo
-
ulan milyonlarca lira yardım toplandı cok ihtiyaçları var ya üçününde onlara yardım toplanacagına fakir fukaraya toplansın yok amk. sike sürülcek akıl yok millette. gel su vatandasa 3 kurus yardım yap desen ya bende sıkısıgım derler . cb seçimlerinde millet kuyruklar olusturuyo bağış için
-
legendary bunu yazdı
Keşke o paralar böyle insanlara gitse;
BKZ : http://www.milliyet.com.tr/-mutlulugun-fotografi-ndaki-hatice-gundem-1906993/
Konya'lı olduğunu bilmiyordum, kendisi bakıma muhtaçken bir de eşi ve çocuğuna bakıyor. Allah yardım etsin
-
Ulan ahmet abi, size bunların gerçeklerini anlatsam elinizden kolunuzdan çıkarsınız,
-
Buradaki olay çok açık. Millete milyonlarca yardım yaptırmak. Sonrasında da yarın öbür gün bu değirmenin suyu nereden geliyor dedirtmemek. Tezgah harika. O kadına parasını geri vermişlerdir. Hatta millete git yatır al şu parayı üstü de sende kalsın demişlerdir. Adamın harcayacak bir dolu parası var sadece bir şekilde aklanması, harcandığında da kamuoyunda nerden geldi lan bu kadar para diye sorulmaması gerek.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ulan ahmet abi, size bunların gerçeklerini anlatsam elinizden kolunuzdan çıkarsınız,

-
http://tr.wikipedia.org/wiki/Milgram_deneyi
Nikoteen tarafından 26/Tem/14 16:01 tarihinde düzenlenmiştir
adam diyemiyorum herif, seçimlerdne önce 4milyon dolar bankada kendine ait parası olduğunu bildirdi ysk ya buna rağmen birileri buna seçim için destek manasında para veriyorsa miligram deneyi devam ediyor derim başka da birşey demem kardeşim destekleyen de desteklemeyen de kusura bakmasın gerçek olan bu !