Kefen Parası Yalanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hocam hala anlamadın olayı :)

e neymiş anlamadığım olay?

usta aslında o para ninenin değil, o parayı sanki o veriyormuş gibi gösterip prim yapma derdindeler. Bu oyuna medya dahil, oradaki ak yöneticiler dahil, parayı alan görevli dahil AMA sırf reklam için getirilen nine ne olduğunun bile farkında değil.

Sözün özü: Vicdansız aklar cahil akları kerizlemeye çalışırken tv önünde mavi ekran veriyorlar :)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Heralde kutuda paralar bitti şimdi milletten topluyorlar :)

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

ne olacak arkadaşlar, tüm bu şerefsizliği görmelerine rağmen oylarını verirlerki akpye. Bilipte veriyorlar bunları zaten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi
    DaveReed bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

bana maval okumasın kimse ben işin içindeyim

ilçe teşkilatında her gün millet anasına babasına yaşlı engelli maaşı bağlattırıyor

devletin malı deniz yemeyen keriz hesaaabı...

Bi biz bağlatamadık engelli maaşını devlet herkese bonkör bize gelince olmaz diyo 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ulan milyonlarca lira yardım toplandı cok ihtiyaçları var ya üçününde onlara yardım toplanacagına fakir fukaraya toplansın yok amk. sike sürülcek akıl yok millette. gel su vatandasa 3 kurus yardım yap desen ya bende sıkısıgım derler . cb seçimlerinde millet kuyruklar olusturuyo bağış için

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    legendary bunu yazdı

Keşke o paralar böyle insanlara gitse;

BKZ : http://www.milliyet.com.tr/-mutlulugun-fotografi-ndaki-hatice-gundem-1906993/

Konya'lı olduğunu bilmiyordum, kendisi bakıma muhtaçken bir de eşi ve çocuğuna bakıyor. Allah yardım etsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ulan ahmet abi, size bunların gerçeklerini anlatsam elinizden kolunuzdan çıkarsınız,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Buradaki olay çok açık. Millete milyonlarca yardım yaptırmak. Sonrasında da yarın öbür gün bu değirmenin suyu nereden geliyor dedirtmemek. Tezgah harika. O kadına parasını geri vermişlerdir. Hatta millete git yatır al şu parayı üstü de sende kalsın demişlerdir. Adamın harcayacak bir dolu parası var sadece bir şekilde aklanması, harcandığında da kamuoyunda nerden geldi lan bu kadar para diye sorulmaması gerek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Ulan ahmet abi, size bunların gerçeklerini anlatsam elinizden kolunuzdan çıkarsınız,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

http://tr.wikipedia.org/wiki/Milgram_deneyi

adam diyemiyorum herif, seçimlerdne önce 4milyon dolar bankada kendine ait parası olduğunu bildirdi ysk ya buna rağmen birileri buna seçim için destek manasında para veriyorsa miligram deneyi devam ediyor derim başka da birşey demem kardeşim destekleyen de desteklemeyen de kusura bakmasın gerçek olan bu !

Nikoteen tarafından 26/Tem/14 16:01 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 7333 Toplam Mesaj: 58