Kendi Cenaze Namazini Kilan Sehitler ..
-
Tamam hoca sustum amk, niye çabalıyorum ki zaten
-
"vatan sevgisi imandandır"
gölgeler+10 -
Allahu Ekber diye bagırasım geldi:) cok gsl
-
Benim anlamadığım konu,bu savaşı sarıklı abimler aldıysa.Tamam kabul ettim.Allah yardım etti aldılar.
Peki bu Allah şimdi baya meşkul olsa gerek,iraktaki müslümanları pek kolay unuttu.O zaman daha boşmuş yardım etmiş. -
compu+1 Yok sarıklıymış bilmemneymiş Atatürk'ün başarısını örtmek için uydurulmuş şeyler.Bu fetonun olan vb tvlerde Çanakkale savaşı uzun uzun anlatılar.Ama Atatürk'ten 2-3 kelime birşey bahsedilir uyduruktan geçilir.Oda komutanı olduğu için mecburiyetten.
-
Antikky.. Sözlükte TEVEKKÜL diye bi kelime var ilgini çekebilir.
-
gölgeler demişki:
Çanakkalede 1 Türk askeri bigün yaklaşık 100 rum askerinin karşısında tek başına kalmıştı.. rumlar bir anda bu askeri öldürmek için koşuyorlardıki Türk askeri korkmadı ve " Allahûekber" dedi tüfeğini kaldırdı ve bir anda rumlar kaçmaya başladı geriden geriye.. Türk askeri arkasını döndüğünde binlerce alperen gördü sakallı.. bu hikayeler sallamasyon değil beyler yüce kutuplar yüce gavslar vardırki onlar Allaha insanlara yardım etmek için söz vermişlerdir.. örneğin kutbül rabbani gavsul azam geylani hzleri kendisini kalpten imdad edenin yardımına koşar ama kendileri taaa 1070 li yıllarda bağdatta yaşamıştır.. Allah hikmet verirse olmayak hiçbirşey yoktur.. Allah ol deyince " emrolunduğun gibi dosdoğru ol " Hud Suresi 112. Ayette emrolunduğu gibi herşey olur.. ve bu vatan için savaşan Allah için savaşanların içinde herzaman Allahın hikmet ettiği ve yardım için gönderdiği manevi ordular vardır..
----------------
bunun kolpa olduğu en başından belli, çanakkelede rumlarla savaşmadık biz anzaklarla savaştık :)
allahın yoktan var ettiği askerlerin yardımıyla savaşlar kazanılır olsa dünyayı müslümanlar yönetirdi saçmalamayın... ama başlıkta anlatılan hikaye doğru olabilir olağan üstü bir yanı yok.. savaşta doğal böyle şeylerin olması , ama yok hacı gelmiş orduyu yoketmiş yalan şeyler bunlar.. -
Antikky hocam harika açıkladın walla..
hadi cewap verin a.q bu sarıklılar niye ırak a yardım etmiyo..?
ıraktakilerde müslüman ıraktakiler de çaresiz..!!
niye ırak a kara bulut gelipte amerikan askerlerinin üzerine çökmüyo ve onları katletmiyo.??
bunlar sadece Atamızı kötülemek amacıyla Atamızı başarısız biri olarak kabullendirmek amacıyla uydurulmnuş hikayeler..!!
geçen kanal 7 de bi çizgi film vardı orada da Atatürk düşmanların nereden saldıracağını ak sakallı bi dede gelip Atatürk e anlatıyodu..!
var mı böyle bi aptallık ya..!!
sonra kim izliyo bu çizgi filmleri tabiki çocuklar..sonra ne mi oluyo sadece Atatürk ün ülkeyi kurtardığını bilen o küçücük beyinlere Atatürk ü çaresiz biri olarak başarısız biri olarak gösteriyolar..bunlar o küçücük çocukların bilinçaltına yerleşiyo..
ülkemiz çok büyük bi savaştan ve tehlikeden kurtuldu..bu savaşta ülkemizin başında Atatürk gibi bi liderimiz olmasaydı bu ülke asla kurtulamazdı bunu bilinçaltına yerleştirmek gerekiyo işte..!!! -
antikky:
Benim anlamadığım konu,bu savaşı sarıklı abimler aldıysa.Tamam kabul ettim.Allah yardım etti aldılar.
Peki bu Allah şimdi baya meşkul olsa gerek,iraktaki müslümanları pek kolay unuttu.O zaman daha boşmuş yardım etmiş.
----
Ei de madem Allah yardım edicek sen neden yaşıyorsun neden acı çekiyorsunki? yarın yaşayacağın garanti değil ailenden hast wardır yada durumu kötü olanyada başka bi kötü haber neden war neden yardım etmiyor?? bazı düşünceleri kafadan silmemiz lazım innaç meselesi olarak görüyorum... diyecek söz yok... -
Efsun hocam,tamam onu diorum zaten bir yardım eden yok bana göre,Ortada yardım edebilecek biriside yok.
Olayım şu çok basit onlara yardım edildise bunlara neden edilmiyor.
Bazı salak medya ve salaklar,Atatürk'ü kötülüyorlar ama bilmiyorlarki o adam olmasaydı bugün.Pazarları topluca klisede dua ediyor olurduk.Cumaları namaza gidiyor değil.
Toplam Hit: 5486 Toplam Mesaj: 51