folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendi Cenaze Namazini Kilan Sehitler ..

Kendi Cenaze Namazini Kilan Sehitler ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Mevlana'nın '' Sen ne kadar iyi anlatırsan anlat kişi anlamak istediğin başkasını anlamaz '' diye güzel bi sözü vardır .. Durduk yere konuları saptıran arkadaşlar var . Eğer siz bazı konularda Allah'ın müslümanlara ve Vatan savunması , namus savunması yapmak isteyen askerleri Yanlız bıraktığını sanıyorsanız Dininizde bi eksiklik olduğunu düşünürüm , tamam belki bu olaylar efsanevi ve abartılı gelebilir yanlışta olabilir , yalanda olabilir , o ayrı bir konu ama niçin bazı şeyleri anlamazlıktan geliyorsunuz , Hızır a.s 'ı inkar mı ediyorsunuz ?, Fillerin üstüne taş atan ebabil kuşlarını inkar mı ediyorsunuz ? İngiliz Ordusunun resmi raporlarını inkar mı ediyorsunuz ? Hz.Ali'nin zülfikarı'nı , Hz.Musa'nın kızıldenizi yarmasınıda mı inkar ediyorsunuz '' hee ben savaştaki başarılarımızı tamamen irticai konulara bağlayan geri kafalı bi yobaz'da değilim Atatürk'ün üstün emeklerinin farkında olan bi insanım bu açıklamayı yapmaya çalşmamın nedeni ; böyle şeyleri imkansız gören , dalga geçen , vatan aşkının allah aşkıyla eşit olduğunu anlayamayan arkadaşların yorumlarına bir cvp. yazmak istedim... neyse fazla uzatıp kafa karıştrmak istemiyorum :)

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ırak ta müslüman yok mu??

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Cumhuriyet Muhafızlarının savaşmamak kaydı ile amerikadan yerleşim izni ve yüzbinlerce dolar aldığını biliyormuydun :) ve bunu inkar eden varsa; 3 yıllık yada 4 tam emin değilim ABD nin ırak'ta düzenli bir ordu ile çatışmasını görebilen varmı aranızda ? şimdi bir yerde Vatanını para ve daha lüks yaşam için satan Irak insanı , bir yandada varını yoğunu savaşa hibe eden anasını , çoluğunu çocuğunu geride bırakıp şehit olmaya giden Türk askeri , ve bu iki ülkenin insanıda müslümandır , ama ikisinide aynı kefeye koyarsanız düşünce yeteneğinizden şüphe ederim :))

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    gölgeler demişki:
    Çanakkalede 1 Türk askeri bigün yaklaşık 100 rum askerinin karşısında tek başına kalmıştı.. rumlar bir anda bu askeri öldürmek için koşuyorlardıki Türk askeri korkmadı ve " Allahûekber" dedi tüfeğini kaldırdı ve bir anda rumlar kaçmaya başladı geriden geriye.. Türk askeri arkasını döndüğünde binlerce alperen gördü sakallı.. bu hikayeler sallamasyon değil beyler yüce kutuplar yüce gavslar vardırki onlar Allaha insanlara yardım etmek için söz vermişlerdir.. örneğin kutbül rabbani gavsul azam geylani hzleri kendisini kalpten imdad edenin yardımına koşar ama kendileri taaa 1070 li yıllarda bağdatta yaşamıştır.. Allah hikmet verirse olmayak hiçbirşey yoktur.. Allah ol deyince " emrolunduğun gibi dosdoğru ol " Hud Suresi 112. Ayette emrolunduğu gibi herşey olur.. ve bu vatan için savaşan Allah için savaşanların içinde herzaman Allahın hikmet ettiği ve yardım için gönderdiği manevi ordular vardır..
    ----------------
    fistan :

bunun kolpa olduğu en başından belli, çanakkelede rumlarla savaşmadık biz anzaklarla savaştık :)

allahın yoktan var ettiği askerlerin yardımıyla savaşlar kazanılır olsa dünyayı müslümanlar yönetirdi saçmalamayın... ama başlıkta anlatılan hikaye doğru olabilir olağan üstü bir yanı yok.. savaşta doğal böyle şeylerin olması , ama yok hacı gelmiş orduyu yoketmiş yalan şeyler bunlar..

-------------------------------------------------------
    Rumlardan kastım yunandır hocam verdiğim her türlü isim de misaldir ama olay gerçektir..! Allah yoktan bir ordu var etmedi o ordudakiler zamanıyla yaşamış fenaya ve bekaya erebilmiş Allah dostları !! hersey sadece bu dünyadan ve maddeden ibaret değil Allah ilk önce ruhlar alemini yarattı ve bizi orda şekillendir di ve orada ilk yaratılan hz.muhammed'in nuru ve cemalidir hz.adem daha sonra yaratılmıstır mesela ruhlar aleminde ama bunu kimse bilemez.. bu 1

dead_bodies:
    bak kardeş bi arkadasımız demişki tevekkül ona bi +1 deyim ben ve ekleyim onlar Allah'ı yalnızca sıkışınca hatırladılar..din sadece şeriatte yaşamak demek değildir ! tamam ırak şerri bi ülke idi ama acaba halk dinine tasdiki iman ile bağlımıydı ? Allah kuranda diyorki " sadece inanmak ile müslüman olunmaz müslümanlık Allah'a yönelmektir " tefsirinde bir ayet buyuruyor..peki ırak halkı böylemiydi ? her türlü pislik dönüyordu bi kere şii-sünni kavgası var ayrılık var düzen yok azmışlık var bi ark demiş " Hak bela vermez kul azmadıkça " bizim halkımız o kadar yürekten bağlıydıki Hakk'a şehitlik makamı için gözünü kapayıp atlayabilirdi düşman önüne !! Allah aşkı olmasa 250 bin şehit olurmuydu kim umursardı bizimkiler kadar vatanı ? çünkü peygamber efendimiz buyuruyor " vatan sevgisi imandandır " Sarıklılar olayına gelince siz Kırkları Yedileri Üçleri hiç duymadınızmı Nukebaları Nucebaları Erenleri Abdalları Gavsları Kutupları biraz ilim öğrenin beyler ol deyince olduran Allah herşeye kadirdir !! hee ben Asla Atatürkü inkar etmiyorum helal olsun yüce başbuğ Atatürk'e onun fikirleri ve görüşleri ile kazandık onca savaşı ama asla bu savaşlardaki inanç ve iman gücünü inkar edemezsiniz !! size çanakkale savaşında binlerce kişinin sabah namazı kılarkenki resmini hatırlatırım !!!

BAN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ırak amerikan askerini alkışlarla karşıladı, antep fransızı çiçeklerlemi karşıladı, veyahut izmirde hasan tahsin kurşun yerine gül dallarımı sundu yunanlıya?
    Aynı allah biliyor kulunu ona göre seriyor çulunu recebim.
    Kader kader kader diye bağıranlar "insan ne yaparsa kendisine yapar" kaidesini atlayıp her şeyin faturasını allah yardım etmedi böyle olduk lafına kesiyor ne alakaysa?
    Filistinde, lübnanda, ırakta kanı dökülenler 3 kuruş paraya toprağını satan zibidiler veya onların torunlarından başkası değildir.
    Şu dirayeti gösterselerdi amenna: "bir toprak parçasının bedeli oranın sahiplerinin verdiği bedelle ücretlendirilir. Kanla alınan yer kanla satılır" ırak bizden kanla alındı, ıraklılar kan dökmeden gerçek sahibi olamaz bu kadar basittir..

-----------
    yukarıdaki sözlerim anlayanadır anlamayana bir laf etmem...bu yazıyı yazmakla yazmamak arasında epey tereddüt etsemde silmeye de kıyamadım.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Efsun hocam,tamam onu diorum zaten bir yardım eden yok bana göre,Ortada yardım edebilecek biriside yok.

Olayım şu çok basit onlara yardım edildise bunlara neden edilmiyor.

Bazı salak medya ve salaklar,Atatürk"ü kötülüyorlar ama bilmiyorlarki o adam olmasaydı bugün.Pazarları topluca klisede dua ediyor olurduk.Cumaları namaza gidiyor değil.
    -------
    abi bak tamamen inanç meselesi şimdi o zaman diyoruz yardıma ihtiyaç wardı ya oldu yada öyle birşey olmadı önemli olan senin elindedir allah sana irade vermiş akıl vermiş beyin vermiş 2 el 2 ayak vermiş şimdi Atatürk'e laf edemezler çünkü bazı insanlar hani doguştan özürlü derler etnik yani yada zaaf yönleri vardır işte Atatürk'ünde tam tersi ileri görüş ve dünyada eşi görülemeyen bir düşünce sistemi vardı şu an kim derseki ben Onun yaptıgını yaparım Gelsin buraya cümle alem siksin beni olay budur abi olay inanmaktadır sen dünyadasın 2 elin 2 ayagın 2 gözün war? beynin war kalbin war. gerisi sana kalmış ya Gider 8. kattan aşaya atlarsın yada gider daha rahat bi yaşam için çabalarsın burda bize o savaşı biz nasıl kazandık biz biliyormuyuz? gerisini Si*tir etcez bırakcaz yok şöle böle polemiğe girilmez amaç farklı yerlere çekmek konuyu hoca..

Biraz saçmaladım galiba idare ediver=)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    -------------------------------------------------------
    gölgeler:
    Rumlardan kastım yunandır hocam verdiğim her türlü isim de misaldir ama olay gerçektir..! Allah yoktan bir ordu var etmedi o ordudakiler zamanıyla yaşamış fenaya ve bekaya erebilmiş Allah dostları !! hersey sadece bu dünyadan ve maddeden ibaret değil Allah ilk önce ruhlar alemini yarattı ve bizi orda şekillendir di ve orada ilk yaratılan hz.muhammed"in nuru ve cemalidir hz.adem daha sonra yaratılmıstır mesela ruhlar aleminde ama bunu kimse bilemez..
    --------

hocam iyide çanakkalede yunanlılarlada savaşmadık ki biz.. inancına ise bir şey demeyeceğim elbette seninle allah arasında..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    card_zede
    card_zede's avatar
    Erkek
    ırak ta müslümanlar birbirini vuruyor...ama gün gelecek onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklar...

sitem etme allaha günahkar olursun;gönül verme kuluna isyankar olursun.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    filistinde el-fetihle hamas bu son 2 gündür mü ne gene birbirlerine girmişler, birbirlerinin adamlarını öldürmüşler. ya sen işgal altındasın, birlik olup düşmana saldıracaına, kardeş kanı döküosun. valla müstahak bu zulümler bu araplara. adam olmasını bilmeleri gerek. kurtuluş savaşı zamanında türkü kürdü arabı çerkezi ermenisi bir olup yenmedi mi düşmanı? o zaman şimdi de onlar birlik olup bişeler yapsınlar. kaldı ki biz farklı ırkları birleştirip savunsunlar demioruz ülkelerini, aynı dine mensup olan, aynı soyu paylaşan, aynı dilde konuşan, aynı gayeyi arzulayan, kardeş olanlar birbirlerini değil, düşmanı kessinler!

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    fistan hocam kuvay-i milliyenin çanakkale ve ege cephesinde epeyce yunan ile savaştı çanakkale savaşından kastım o dönem egede rumlara ve ingilizlere olan mücadele akdenizde italyanlara olan güneydoğuda fransızlara ingilizlere olan mücadele yani illa iki " " arasına almak gerekmiyor sölediklerimi misalen yazıyorum..

BAN
Toplam Hit: 5402 Toplam Mesaj: 51